Belediye Başkanı,“Aday Olamayacağım“

Hakkında görevinden istifa ederek Millet Vekili Adayı olacağı söylenen Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu,kararını açıkladı.

Belediye Başkanı,“Aday Olamayacağım“
Başkan Aksu, son günlerde ismi üzerinde spekülasyonlar yapıldığını belirterek, "Ben hiçbir zaman istifa edip milletvekilliği için adaylığımı koyacağımı söylemedim. Buna rağmen benim ismim üzerinde herkes yazıp çiziyor, konuşuyor. Bana soruyorlar Genel Başkan isterse ne yaparsın diye bende genel başkan isterse gereğini yaparım diyorum. Bu kez de başkan aday olacak diye yazıyorlar, şaşırdım kaldım” dedi.
PARTİYE GİTSEM DE ELEŞTİRİLİYORUM GİTMESEM DE
Bazı kesimlerce boy hedefi haline getirilmek istendiğini söyleyen Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP il binasına gitmesinin bile eleştirildiğini ifade ederek, "Partiye gitsem de gitmesem de eleştiriliyorum. Ben de CHP'li bir üyeyim. Partiye neden gitmeyeyim. Partiye gitme, oradaki arkadaşlarla konuşma hakkım yok mu?” diye konuştu.
ELEŞTİRİLERE CEVAP VERECEK
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kendisi hakkında AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Sabri Öztürk'ün yaptığı açıklamalara bugünkü meclis toplantısında cevap vereceğini de belirterek, "Bu konuda yazılanlar, söylenenler doğru değil” demekle yetindi.

Kaynak: Yeşil Giresun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205