Çamoluk'a Yeni Kaymakam Vekili Atandı

Boş olan Çamoluk Kaymakamlığı için yeni atama yapıldı.

Çamoluk'a Yeni Kaymakam Vekili Atandı

Kaymakam Efecan Şahin'in Bilecik Gölpazarı'na tayin olaması ile birlikte boşalan Çamoluk Kaymakamlığına Kaymakam Vekili olarak atama yapıldığı açıklandı.

Henüz kararnamesi açıklanmamış olmasına rağmen, Samsun'un Kavak İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yapan İbrahim Engin Şenay'ın Çamoluk Kaymakam Vekili olarak atandığı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'te bir açıklama yaparak, kendisinin de Giresun Valisi ile görüştüğünü ve atamanın yapıldığını  dile getirerek "hayırlı Olsun" dedi.

.İbrahim Şenay Kimdir:

İbrahim Engin Şenay 1987 yılında Çorumda doğmuştur. İlk orta ve lise eğitimini Çorum iline bağlı İskilip ilçesinde tamamlayan İbrahim Engin Şenay 2010 yılında "Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü" nden mezun oldu.

2011 yılında "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararları Daire Başkanlığı" nda memuriyet hayatına başlayan Şenay, buradaki görevinin ardından "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü" bünyesinde "Sosyal Güvenlik Denetmeni" olarak olarak devlet hizmetine devam etti.

2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen "Kaymakam Adaylığı Sınavı" nı kazanarak "107. dönem Mülki İdare Amirliği Amasya Kaymakam Adayı" sıfatıyla mülki idare amirliğine intisap etti.İçişleri Bakanlığının tensibiyle Amasya' da il merkezi stajını tamamlamasının ardından Bilecik-Osmaneli ve Aydın-İncirliova ilçelerinde refiklik stajını tamamladı.

İçişleri Bakanlığının 30.05.2019 tarihli onayı ile 10.06.2019 tarihinde Samsun'un Kavak İlçesine Kaymakam Vekili olarak atandı. 

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2020, 15:14

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hacı CANİK ÇAMOLUK DERNEK BAŞKANI
Hacı CANİK ÇAMOLUK DERNEK BAŞKANI - 4 yıl Önce

Sayın Kaymakam Beye hoş geldiniz dileklerimizi kendisi ve ilçemiz için hayırlı işler yapmasını temenni ederimi Vali beye de duyarlılığından ötürü ayrıca teşekkür ederiz.

YASİN DEMIRKAYA
YASİN DEMIRKAYA - 4 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun Rabbım utandırmasın inşAllah basarılarınızı daim etsin inşAllah saygıdeğer kaymakamım

Bünyamin Tonbul
Bünyamin Tonbul - 4 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun inşAllah

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205