Çamoluk Ak Parti'den Fetöcü Çıkar mı?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı imzasıyla parti teşkilatlarına "FETÖ" talimatı gönderildi.

Çamoluk Ak Parti'den Fetöcü Çıkar mı?
AK Parti, teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarının ayıklanması çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin genelge yayınladı.

Genel Başkan yardımcısı Hayati yazıcı tarafından açıklanan genelgede, OHAL uygulaması kapsamında teşkilatlara ve belediyelere de önemli görevler düştüğüne vurgu yapıldı.

 Yayınlana genelge gereği tüm Ak Parti Teşkilatları ve Ak Partili Belediyeler kendi bünyelerinde yapacakları soruşturma çerçevesinde varsa bünyelerindeki Fetö mensuplarını tespit edip görevden elçektirecekler.

Genelge gereği Çamoluk Ak Parti Teşkilatı ve Çamoluk Belediyesi de soruşturma yapmak zorunda.
Yapılacak soruşturma neticesinde bu yapılarda fetö PDY  mensubu olup olmadığı kamuoyuna açıklanacak.
Çamoluk Haber'de konuyla ilgili çıkan haberlere, Teşkilat ve Belediye adına  cevap yazan, Çamoluk Belediye Başkan Vekili Remzi Tonbul'un Çamoluk Ak Parti teşkilatı ve belediyede kesinlikle böyle bir yapılanma olmadığına dair açıklamalar yapması nedeni ile yapılacak olan soruşturmanın bağımsız kişiler tarafından yapılmasını gündeme getirdi.

Çamoluk Haber'e görüş bildiren vatandaşlar; "Remzi Tonbul'un teşkilat ve Belediye adına yaptığı açıklamanın "ihsası rey" anlamına geleceğinden  soruşturmanın bağımsız kişiler tarfından yapılarak sonuçlarının kamuoyuna açıklanması gerekir" dediler.

Genel Merkez tarafından açıklanan genelgede şu bilgiler verildi.
"OHAL ilanını gerekli kılan amaçlar itibarıyla teşkilatlar ve belediyelerimizin de çalışmalar yapması gerekmektedir. FETÖ/PDY'nin milli iradeye karşı gerçekleştirmek istediği hain ve alçak darbe girişimi, aziz milletimizin şanlı direnişi, kurucu genel başkanımız ve liderimizin dik duruşu ve Hükümetimizin kararlılığı ile akamete uğratılmıştır. Darbe girişimi sonrasında, söz konusu ihanet ve terör şebekesi hakkında yürütülen mücadele, bütün yönleriyle sürdürülmekte, FETÖ/PDY ile bağlantısı bulunan ve menfur darbe girişimine destek verenler ve bu örgütle bağlantısı bulunanlar, kamu kurum ve kuruluşlarından, ihraç, açığa alma ve görevden uzaklaştırma yöntemleriyle arındırılmaktadır.



Zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte terör örgütü mensuplarının, gerek kamu kurumlarında gerekse parti teşkilatımızda görev yapanlar hakkında gerçeği yansıtmayan iddialar ortaya atarak fitneye neden olabilecekleri, bu yüzden birlik ve beraberliğimizin zarar görebileceği dikkatlerden kaçmamalıdır. Bu sebeple terör örgütü ile herhangi bir bağı bulunmayan kişilerin iyi analiz edilmesi, sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi açısından son derece büyük önem arz etmektedir.



Ülkemizde huzur ve güven ortamının yeninden tesis edilebilmesi için Hükümetimizle birlikte yoğun gayret sarf ettiğimiz bu süreçte, FETÖ mensuplarının ayıklanması ile ilgili çalışmalarımızın teşkilatımız içinde dedikodu ve fitneye mahal vermeksizin, titizlikle ve ivedilikle parti tüzüğümüz ve programımızda belirtilen kurucu değerler ve etik ilkeler ışığında yürütülmesinin gerekli olduğu bilinmelidir. Bu kapsamdaki çalışmalar, ivedilikle ve özenle yürütülmelidir."

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 19:13

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Çamoluk lu
Çamoluk lu - 8 yıl Önce

Çıkar hemde çok var ekmek bulamayanlar bu gün 300 milyarlık arabalara bimiyonar

camoluklu
camoluklu - 8 yıl Önce

Belediyede calişiyorlar derbe girişimi cumhurbaşkanimizin oyunu diyorlar

bir garip gezgin
bir garip gezgin - 8 yıl Önce

Çıkmaz çıkmaz.. Emin olun çıkmaz.. Darbe gecesi 00:24 de canlı bağlantı yapar facebooktan demokrasimize sahip çıkıyoruz ehe ehe diye... Tam o sırada cumhurbaşkanının sağ olduğu netleşir. Sokağa çıkın çağrısı gelir canlı yayında. Herkes televizyona kitlenir, bizimkinin umrunda bile değildir dönüp televizyona bile bakmaz kendi çekimine devam eder. Çamoluklunun esamesinin okunmadığı bir ilçede turizm müdürüyüm özel kalem müdürüyüm diye tanıtır.. Özel kalem müdürü olduğu şahıs fetöden tutuklanır.. Kimse sormaz çamoluklunun olmadığı bir ilçede bir öğretmeni özel kalem müdürü, turizm müdürü yapan etken nedir diye.. Kimse sormaz daha önce özel kalem müdürlüğünü yaptığı kaymakamın en son görev yaptığı nevşehirin internet sitelerinde niçin bizim başkanın haberi yapılıyor diye.. Yurt çapında çalışmalarından dolayı nam salmıştır çünkü.. Can dündarla fazıl sayla ayıla bayıla resim çektiren fanları vardır çünkü.. 1000 lerce ilçenin olduğu yurdumda amerikada türk günü etkinliğine gitme şerefi bitek bizim başkana nail olmuştur.. Kendine o kadar iftira!! Atanlara papuç bırakmaz ve kendinden emin gider amerikaya.. Bizim vatandaş basar helal olsun u amerikadan bile hizmet getiriyor başkan diye..velhasılı buralardan fetöcü çıkmaz.. Herkes birbirine sus işareti yapmakta..duyarlarsa hepimize zararı olur der...olan olmuştur der.. Vah benim tankların altına yatan insanıma.

Muhlis EKİNCI
Muhlis EKİNCI - 8 yıl Önce

Zulme rızası zulüm.Küfre Rıza küfür dür.
Hz.Hüseyin.(r.a)
Haklılardan uzak durup,Güçlü lerle yürüyen ler zulme ve ihanete ortaktir lar.Mazlumların âhı onları perişan edecektir.Er veya geç.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205