Çamoluk Bankası Mecliste

Giresun Millet vekili Murat Özkan,Çamoluk'a banka şubesi açılmasıyla ilgili olarak mesliste soru önergesi verdi.

Çamoluk Bankası Mecliste
Çamoluk Bankası Mecliste
 
Çamoluk’un banka sorunu nihayet Türkiye Büyük Millet Meclisine taşındı.
MHP Giresun Millet Vekili Murat Özkan,Devlet Bakanı  ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın cevaplaması isteğiyle TBMM de  bir soru önergesi verdi.
Murat Özkan verdiği soru önergesinde,Çamoluk’un Giresun Merkez’e 180 km uzaklıkta olduğu ve en yakın ilçe Alucra’ya da 40 km mesafede olduğu,Kış şartlarında ulaşımda sorunların yaşandığını belirten Murat Özkan,Çamoluk’ta Hayvancılık ve Tarım la uğraşıldığını ancak  Çamoluk’ta 738 üyesi bulunan Tarım Kredi Kooperatifinin de kapatıldığını  belirtti.
Murat Özkan Çamoluk’a kurulan Dijital Bankada sık sık paranın bittiğini,bu nedenle vatandaşın da mağdur olduğunu söyledi.
 
Murat Özkan Verdiği soru önergesinde, Devlet Bakanı ve  Başbakan Yardımcı Ali Babacan’a üç soru sorarak konun gündeme alınıp alınmayacağı hususunda bilgi istedi.
1)      Burada ki mağduriyetin giderilmesi için,Ziraat Bankası şubesi açılması için bir çalışma varmı?
2)      Var ise ne zaman şube açılacak
3)      Şube açılması kriterleri sadece ekonomik mi olmalı,Sosyal devlet kavramı bu anlamda bir mana ifade etmiyor mu?
Bizlerde Çamoluk Haber olarak Millet Vekil Murat Özkan’a Çamoluk’la ilgili olarak verdiği bu soru önergesi için teşekkür ediyor,Ayrıca  diğer Millet Vekillerinin de bu konuda gayret göstermelerini istiyoruz.
 
Çamoluk Haber


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ümitakmaz
ümitakmaz - 13 yıl Önce

inşallah bir sonuca ulaşır bunun derdini ancak ilçede yaşayan bilir

MANSUR SÜRÜCÜ
MANSUR SÜRÜCÜ - 13 yıl Önce

HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK OLAN ÇAMOLUK İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM TEBRİKLER İNŞALLAH GELİR BANKAMIZ

ayhan tonbul
ayhan tonbul - 13 yıl Önce

saygı deyer çam oluklular sekizsenedir nerdeyimiş sayın milet vekilimiz şimdimi aklına gelmiş çamoluk ha annadım önümüzde seçim var onun için harhalde bende bir koyu akplim ama ist da ikametetimiçin ben çamolukda olsam bunarı sorarım herbir çamoluklu onar secim için çamoluva geldizaman onnarı çamoluva koymayın sandıga gitmeyin hiç oy kulamayın ki onnar annasınarki orada bir çamoluk var vay çamolum vay kimlerin eline kalmışız hep yalam hepyalan bu can feda olsun çamoluva kalın salıkla sygılarçamoluklum...

burak sezer
burak sezer - 13 yıl Önce

maksadımız hizmettir.kim yaparsa ve nereden gelirse gelsin eyvallah.Sayın Vekile teşekkür ederiz.İnşaallah sonuca ulaşır.memleket menfaatleri açısından olması gereken şudur:parti gözetmeksizin İktidar Partisi ilimiz vekilleri ve özellikle Sayın Canikli nin bu işe destek olarak katkıda bulunmasıdır.fakat takdir edersiniz ki bu bir hayaldir.Hükümet böyle bir sorunu çözse bile Canikli siyaseten bunu istemez.ne kötü bir siyasettir bu..

Ali Tatar
Ali Tatar - 13 yıl Önce

Sn. Murat Özkan’a verdiği bu soru önergesi için teşekkür ediyor ve konunun takipçisi olacağına inanıyorum. Sn. Vekilimize Çalışmalarında Başarılar diliyorum...

Ali Tatar
Ali Tatar - 13 yıl Önce

bakınız, 02/02/2011 tarihi itibariyle Ziraat Bankası Şubesi Açılması için Çamoluk muhtarları imza kampanyası başlatarak tüm muhtarlar Belediye Başkanları Ve Esnaflarıyla beraber imzaladıkları dilekçeleri Başta Cumhurbaşkanı, AKP, CHP ve MHP gönderdiler. Göndermiş oldukları dilekçe Sn.Murat Özkan 'ın ellerine geçer geçmez konuyla ilgili hemen soru önergesi vermiş. burada Murat ÖZKAN asli görevini yerine getirmiştir. Bu olayı seçime bağlamamın alakası yoktur. Murat Bey kadar diğerleri de bu konuyu gündeme getirse inanıyorum bu sorun çözülecektir...
saygılarr....

ayhan tonbul
ayhan tonbul - 13 yıl Önce

saygı deyer hemişerim ali bey ve kardeşim yabdın yorum için sana teşekür ediyorum ama sizbeni yanış annamısın herhalde bir canım var oda çamoluva feda olsun yeterki herşey çamolukiçin olsun yeterki bankamız gelsin de hangi parti olursa olsu eyer maksadımı aşmış ve sizdeyerli hemşerilerimi üzmüşsem af ola kal salkla çamolu bizim kalbimizde orası bizlerin doğub büyüdü yer bazı şeyler bizleri üzüyorsanırım sizlerde aynı duygular içindesiniz selamlar allaha amanet olun...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205