Çamoluk CHP de Neler Oluyor.

CHP de Toplu İstifa Haberimiz ile ilgili CHP yeni ilçe başkanı Abdulkadit Tatar açıklama yaptı.

Çamoluk CHP de Neler Oluyor.
 

Çamoluk CHP de Neler Oluyor.

Bir önceki CHP den toplu istifa haberimiz üzerine bizleri arayarak, haberin yanlış olduğunu bildiren ve istifasını açıklayanların CHP ye üye bile olmadıklarını dile getiren  Yeni ilçe Başkanı Abdulkadir Tatar Konunun saptırıldığını bildirerek bir açıklama gönderdi.Gönderilen açıklamayı aynen yayınlıyoruz.



CHP de Toplu İstifa


Adı altında yapmış olduğun haberin gerçekleri yansıtmadığı CHP çamoluk ilçe teşkilatından böyle bir istifaların gerçekleşmediğini ve kendini ilçe başkanı olarak tanıtan kişi Mustafa TATAR ‘ in CHP de herhangi bir üyeliğinin bulunmadığı CHP ilçe başkanı Abdulkadir TATAR  ın olduğunu     ( Çamoluk Halkına ) tarafınıza bildirir, bu konuyla ilgili haberi servis edenlerin art niyet taşımaktadırlar.

Daha öncede şahsıma yönelik olarak milliyetçi hareket partisinden  sinden 2009 yerel seçimlerde Belediye Başkan adayı olduğum yönünde haber yapmışlardır. 2009 seçimlerinde, Çamoluk ilçesi Milliyetci hareket partisi seçimlere girmemiştir. Seçime girmeyen bir partinin nasıl adayı olabilirim. . Şahsıma ve Partime yapılan bu çirkin saldırı kınıyorum ve   Bu konuyla yapılan haberin düzeltilmesi istiyorum.

Gerek görürseniz bileğilerin doğruluğunu CHP Giresun il teşkilatına sora bilirsiniz.


 Abdulkadir TATAR

CHP Çamoluk ilçe başkanı


                                                                      
Yukarıda yazılı iddialar üzerine kendisini aradığımız Mustafa Tatar İstifa konusunun 29 eylülde gündeme geldiğini belirterek üyelikle ilgili olarak genel Merkez üye takip bölümünden kimin üye olup olmadığını öğrenebilirsiniz dedi.Ayrıca üye değilsem 2009 Yerel seçimlerinde CHP  Çamoluk belediye Başkan adayı nasıl oluyorum, İstifa haberimiz Giresun İl başkanlığı tarafından da açıklanmıştır. Konu Giresun gazetelerinde yer almıştır.

Mustafa Tatar Mevcut bir kısım belgelerin bile hala kendisinde olduğunu gelip alanın olmadığını  söyledi.Kendisiyle ilgili olarak CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın  Giresun Mitinginde Belediye Başkan Adaylarını tanıttığı ve takdim ettiği  videosu bulunduğunu belirterek isteyenin buradan da olayları öğrene bileceğini söyledi.

Tarafsız  Habercilik gereği her iki tarafında görüşlerini yansıtmaya çalıştık.Bizim bu olaylarda taraf olmamız söz konusu olamaz ,Bu nedenle olayın aydınlanmasını sağlayacak olan CHP Genel Merkezi ve Giresun İl Başkanlığıdır. Her iki kurumunda kamuoyunu en kısa zamanda aydınlatmaları gerekir diyor, takdiri ve yorumu okurlarımız ile kamuoyuna bırakıyoruz.


//www.facebook.com/#!/video/video.php?v=102835899751413


Mustafa Tatar Belediye Başkan adaylığı takdim videosu link’i

 

 


 CHP Çamoluk ilçe başkanı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205