Çamoluk'un En Genç Muhtarı Güven Tazeledi

Yuvacık Mahallesinin genç muhtarı yapılan seçimde ipi göğüsleyen taraf oldu.

Çamoluk'un En Genç Muhtarı Güven Tazeledi

Türkiye' nin en genç muhtarları arasına giren Yuvacık Mahallesi Muhtarı Burak Karabul , seçimden sonra vatandaşlara teşekkür ederek pankart astı.

Yerel seçimlerde Yuvacık Mahallesi Muhtarlığına seçilen Nusret Karabul'un vefat etmesi  ile birlikte, Çamoluk Kaymakamlığı tarafından vekaleten atanan Burak Karabul, yapılan ara seçimler ile birlikte  vatandaşların tercihi sonucundan yeniden Yuvacık Mahallesi Muhtarı oldu.

Kullanılan oyların %70'ini alan muhtar Burak Karabul, seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra Yuvacık Mahallesi  konağının önünü astığı pankart ile teşekkür etti.

Vekaleten görev yaptığı sürede yaptığı çalışmalar ile vatandaşların güvenini kazanan genç muhtar, yeniden seçilerek başlattığı projeleri tamamlama fırsatı buldu.

6 Haziranda Yuvacık Mahallesi ile birlikte Çamoluk'ta Köroğlu Mahallesi ve Kaynar Köyünde de muhtarlık için seçim yapıldı.

Yapılan seçimlerde, mevcut muhtarlık görevini yürütenlerden, Köroğlu Mahallesinde; Murat Alegöz, Kaynar Köyünde ise Adnan Münüklü vatandaşlar tarafından muhtar olarak tercih edildiler.

Çamoluk Haber olarak yeniden seçilen muhtarlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2021, 11:47

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
bekirkarabul@gmail.com
[email protected] - 3 yıl Önce

Başta Burak karabul olmak üzere seçilen bütün muhtarlarımıza hayırlı olsun çalışmalarında başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205