Çamoluk'a Yeni Kaymakam

Çamoluk Kaymakamı Adem Uslan, Çamoluk'u tanıyamadan Isparta Gönen'e tayini çıktı.

Çamoluk'a Yeni Kaymakam
 13 Mart 2012'de Çamoluk ta göreve başlayan Çamolukkaymakamı Adem uslan henüz bir yılını bile doldurmadan Isparta Gönen'e tayin edildi.
Resmi Gazete’de yayımlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi kapsamında Giresun’da görev yapan bazı Vali Yardımcıları ve Kaymakamların görev yerleri değişti.

İçişleri Bakanlığının 2012/473 Karar Sayısı ile ilimizden 2 Vali Yardımcısı ve 6 Kaymakam başka yerlere tayin olurken, 2 Vali Yardımcısı ve 6 Kaymakamda ilimize geliyor.

Kararnameye göre, ilimiz Vali Yardımcısı Cengizhan Aksoy İzmir Vali Yardımcılığı’na, Ahmet Yılmaz ise Osmaniye Vali Yardımcılığı görevine tayin oldu. İstanbul Vali Yardımcısı Bekir Ergök ve Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik’de ilimize Vali Yardımcısı olarak atandı.

TAYİNİ ÇIKAN KAYMAKAMLAR

Tirebolu Kaymakamı Günhan Yazar - Eskişehir Vali Yardımcılığına, Görele Kaymakamı Aykut Pekmez - Akçakoca Kaymakamlığı’na, Espiye Kaymakamı Mitat Gözen - Söğüt Kaymakamlığına, Yağlıdere Kaymakamı İsmail Özkan - Tunceli Ovacık Kaymakamlığına, Çamoluk Kaymakamı Adem Uslan - Isparta Gönen Kaymakamlığı’na, Kaymakam Adayı İsmail Toprak - Tokat Yeşilyurt Kaymakamlığı’na.

İLİMİZE GELEN KAYMAKAMLAR

Tirebolu Kaymakamlığı’na - Marmara Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Görele Kaymakamlığı’na - Aydın Yenipazar Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Espiye Kaymakamlığı’na -Burhankent Kaymakamı Osman Bilgin, Çamoluk Kaymakamlığına - Felahiye Kaymakamı Murat Öztürk, Yağlıdere Kaymakamlığına - Zonguldak Valiliği Kaymakam Aday Osman Aydoğan, Dereli Kaymakamlığına - Sivas Valiliği Kaymakam Aday Ömer Faruk Kala

 Çamoluk Kaymakamlığına atanan
Murat Öztürk Kimdir?



1978 yılında Kahramanmaraş İli Nurhak ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Nurhak'ta tamamladı. 2000 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2007 yılında Kırşehir Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Daha önce Kırşehir Çiçekdağ Kaymakam Vekilliği ve Yozgat Çandır Kaymakam Vekilliği yaptı. 2008 yılında 1 yıl süreliğine ABD’ nin Florida Eyaletinde bulundu. University Of Central Florida’ da dil öğrenimi ve liderlik programına katıldı. Yurda dönüşe müteakip 94. Dönem Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak 27.04.2010 Tarih ve 238 Sayılı Kararname ile Felahiye İlçesine atanan Kaymakamımız Murat ÖZTÜRK evli ve 1 çocuk babasıdır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
rızvan alkan
rızvan alkan - 12 yıl Önce

NEDEN BİZİM KAYMAKAMIMIZ GÖREVİNİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜRKEN TAYİNİ ÇIKTI HENÜZ DAHA 6 AY OLMUŞKEN

muharrem mest
muharrem mest - 12 yıl Önce

çamoluk ta bir keleklik dönuyo yakında kokusu çıkar:

FrknÖzcan
FrknÖzcan - 12 yıl Önce

Merhaba arkadaşlar Çamoluk kaymakamının Refik Kaymakam(Yani Eğitim Anlamında) olduğunu gazeteye bu haberi ekleyenler de biliyordur muhtemelen fakat halkı galeyana getirmek için nedir bu uğraş?

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205