Çamoluk'a Yeni Kaymakam

2018 yılı Kaymakam Atama Kararnamesiyle Çamoluk'a yeni Kaymakam atandı.

Çamoluk'a Yeni Kaymakam
 İçişleri Bakanlığından, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle 471 mülki idare amirinin yerinin değiştirildiği duyuruldu.
Açıklanan karanameyle birlikte çamoluk'un yeni kaymakamı Mudurnu Kaymakmı Efecan Şahin oldu.
2016 yılında Çamoluk'a atanan Kaymakam Mustafa Demir'de yeni görev yeri olarak Elazığ'ın Palu ilçesine kaymakam olarak atandı.
Efecan Şahin Kimdir:
1988 yılında Ankara İli Altındağ İlçesinde doğdu. 2011 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu, 21.06.2013 tarihinde Zonguldak Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Sırasıyla Zonguldak Valiliği'nde staj, Eskişehir İli Seyitgazi ve Han İlçeleri ile İl Merkezinde Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajı, Ankara İli Polatlı İlçesinde Kaymakam Refikliği stajı Zonguldak İli Çaycuma İlçesinde Kaymakam Refikliği Stajı, İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığında İngilizce dil eğitimi, Birleşik Krallık Portsmouth Üniversitesinde Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans eğitimi, Çorum İli İskilip İlçesinde Kaymakam Vekilliği stajını tamamladı. Son olarak İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığında Kaymakamlık Kursunu alarak kurs sonu sınavını da başarıyla tamamladı.
 
        İyi derecede İngilizce bilen Kaymakam Efecan ŞAHİN İçişleri Bakanlığı'nın 29.12.2016 tarihli emri ile Bolu İli Mudurnu İlçesine vekaleten atandı. 01.06.2017 tarihli Resmi Gazete ile de Mudurnu ilçesine asaleten atanmış olup evli ve 1 çocuk babasıdır. 

1 Eylül 2018 Kararnamesiyle birlikte de çamoluk kaymakamın olarak atandı.

İki yıl boyunca Çamoluk'a elinden geldiğince en iyi şekilde hizmet eden  Kaymakamımız Mustafa Demire'e teşekkür ederken, yeni Kaymakamımız Efecan Şahin'e de Hoş Geldin diyoruz.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2018, 10:07

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yasin Demirkaya
Yasin Demirkaya - 6 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun rabbim utandırmasın saygıdeğer kaymakamımıza başarılar dilerim

HACI CANİK ÇAMOLUK DER BAŞKANI
HACI CANİK ÇAMOLUK DER BAŞKANI - 6 yıl Önce

Sayın kaymakamımız efecan ŞAHİN beyefendiye işçemize şahsım kurumum ve bütün ÇAMOLUK halkı adına hoşgeldiniz der ve şimdiden yapacağı hizmetlerde Allah cc yardımcısı olsun bize iki yıl hizmet veren mustafa DEMİR kaymakamımızada hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerindede Allah cc den yardımcı olmasını niyaz eder hakkını helal etmesini arzularız

Abdülmetin
Abdülmetin - 5 yıl Önce

Hayırlı mübarek olsun

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205