Çamoluk'lu adaya Feshane İlgisi

İstanbul 1. Bölgeden 7 Haziran 2015 seçimlerine bağımsız aday olarak katılan Yılmaz Karabul ve arkadaşları,Feshane Giresun Günlerine katıldılar.

Çamoluk'lu adaya Feshane İlgisi
 Sezai Karakoç'un Genel Başkanı olduğu Yüce Diriliş Partisi, 7 Haziran seçimlerine Diriliş Işığı Bağımsızlar grubu olarak 4 bölgede seçimlere bağımsız adaylarla girme kararı almıştı.

Yüce Diriliş Partisi, İstanbul 1. Bölge'den  Çamoluk'lu Yılmaz Karabul'u, 2. Bölge'den Yetkin İlker Jandar'ı, 3. Bölge'den  de  Bülent Timur Demirgil'i aday gösterdi. İzmir 1. Bölge'den Muhittin Ağırman  ile seçimlere bağımsız girecek olan adaylar, İstanbul Feshanede düzenlenen Giresun günlerine katılarak kendilerini tanıttılar.

Sıcak ilgiyle karşılaşan adaylar,ziyaretten oldukça memnun ayrıldılar.

3 Mayıs 2015 Pazar günü gerçekleşen ziyaret, Saat:14:00'da başladı.

Ekip halinde standları ziyaret eden bağımsız Milletvekili adayları, kendilerini tanıtarak seçimlerde oy istediler.

Ak Parti'den  birçok Giresun'lu da olmasına rağmen, Giresun dışında Giresu'lu yalnız 1aday gösterilmesi,Merkez  ve ilçelerinde tepki ile karşılanmıştı.

Ortaya konan tepki bağımsız adayların ziyaretinde  gün yüzüne çıktı.

Tüm ilçe standlarını dolaşarak kendilerini tanıtan adaylar daha sonra Feshaneden ayrıldılar.

Yılmaz Karabul'u ziyereti sırasında Çamoluklular yalnız bırakmadı.

Çamoluk Haber











YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 9 yıl Önce

Feshane fotoğraflarında bir afiş dikkatimi çekti. GİRESUN ADINA SORUYORUZ, İSTANBUL'da NEDEN ADAYIMIZ YOK....!!!!
Yıllardır ÇAMOLUK BAL FESTİVALİ yapılmakta ve yine köy dernekleri festivaller yapmakta. Festivallerin YÖREYİ TANITMAK adına yapıldığı söylenir. Sonuç olarak, gerekli tanıtım yapılamamış. Festivallere harcanan enerji ve zaman YÖRENİN EKONOMİSİNİ YÜKSELTECEK TARIM SEKTÖRÜNE HARCANSAYDI, bugün yöremiz hiç REKLAMSIZ tanınacağı gibi, ekonomi geliri de yüksek olacaktı. Bölgemizde DOKAP diye bir kalkınma projesi bulunmakta, ancak, bu konuda bildiğim kadarı hiç bir çalışma yok. Kıymetli dostlar, bölge olarak tek bir çeşit belirleyip TARIMA YÖNELMELİ. Özellikle, DUT, ÜZÜM ve ceviz - badem olacağı gibi, yöre ihtiyacı SEBZE yetiştirmek için KAPALI ALAN SERALAR konusunda köylü bilgilendirilmelidir. Bizlerin ekonomisi yüksek olursa, yöremizin yatırımları çoğalacaktır. Bir sonraki seçimlerde mecliste yöremiz vekilleri görmek umudu ile....

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 9 yıl Önce

Yıllardır vilayet olmak için verilen çabalar, EĞRİBEL TÜNELİ ile sona erdi. Evet, sona erdi. Vilayete uzak olması ve yolların tehlikeli olmasını sebep gösterildiği halde, ŞEBİNKARAHİSAR vilayet hakkını geri alamamış ve bu konuda çok emekler harcanmıştı.
Öncelikle, VİLAYET olabilmek için bölge nüfusunu artırmak gerekli. Bunun için ÜÇ KARDEŞ ilçe Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ortak hareket ederek bölgeye kalıcı yatırımlar yapmalı. İlk akla gelen ise, TARIM. Bugün ALUCRA EKİN FESTİVALİ yapmakta, ancak bir araştırma yapılsa tarım arazisinin % 5 bile ekilip biçilmiyordur. Yine ŞEBİN CEVİZİ ile ünlü, ancak arazisinde yer işgal eden CEVİZ BAHÇELERİ % 1 evet % 1. Çamoluk BALI ile ÜNLÜ. Yıllık kaç bin ton BAL ÜRETİLMEKTE. Özellikle, yılın 12 ayı köyde yaşayan insanlara bir kısım avantajlar sağlayarak ÜRETİM adına başlangıçlar yapılmalı. Tabi, öncelikle TARIM ARAZİLERİ BİRLEŞTİRİLMELİ. Tarım arazileri birleştirilmediği sürece bölge göç verecektir...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205