Çamoluktan Akpartiye Büyük Katılı….

Önümüzdeki günlerde Çamolukta çeşitli partilerden istifa eden kalabalık bir grubun Ak partiye katılacağı İddia edildi.

Çamoluktan Akpartiye Büyük Katılı….
Önümüzdeki günlerde Çamolukta çeşitli partilerden istifa eden kalabalık bir grubun Ak partiye katılacağı İddia edildi.
Ak partiye yakın kaynaklardan aldığımız bilgiye göre katılımın Giresun il Başkanlığında düzenlenecek bir törenle duyurulacağı ve yapılacak olan törene Ak parti Giresun millet Vekili ve Ak parti Grup başkan Vekili Nurettin Canikli’nin de katılacağı bildirildi.
Çamoluktan Ak Partiye katılacakların yaklaşık 120 kişi oldukları, yapılacak törenle birlikte Ak Partiye geçecekleri bildirildi.
Çamolukta  yaptığımız araştırmada Partiye katılımlarda İlçe Başkanı Zeki Karabul’un büyük katkıları olduğu gözlendi. Özellikle İlçe Başkanı Zeki Karabul’un “Çamoluk Çamoluktan yönetilsin” anlayışının büyük rağbet gördüğü ve bunun Ak Partiye karşı yaklaşımlarda olumlu sonuçları olduğu bildirildi.Yine İlçe Başkanı nın Çamoluk’a gelmesi gerekipte gelmeyen hizmetleri özel gayretleriyle takip ettiği, ilgili makamları ziyaret ederek hizmetlerin Çamoluk’a gelmesine çaba sarfettiği , Yine Zeki Karabul’un kendisine gelen ve istekte bulunan hiç bir Çamolukluya partisinden dolayı ayrım yapmadığı için  Çamolukta  Ak partiye karşı yaklaşımların olumlu yönde geliştiği ve bunun  karşılığında da Ak Partiye toplu katılımlar olduğu  bildirildi.
Ayrım yapmadan Yapılan bu çalışmaların Anayasa Referandumunda da etkili olduğu söylendi
2009 Yılında düzenlenen Çamoluk Bal Festivaline  Saadet Partisi(Eski) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş gelecek diye(Güvenlik gerekçesi ile  açıklansa da halk arasında hiç de öyle değil) Çamoluk  Bal Festival’inin iptal edilmesiyle birlikte Çamoluk ta  Ak Partiye karşı oluşmaya başlayan olumsuz havanın Zeki Karabul’un çalışmalarıyla birlikte dağılmaya başladığı ve kendisine Çamolukluların sempatiyle baktığı anlaşıldı.
 
İstanbul Kanadı Rahatsızmı?
 
Çamolukta yaşanan bu gelişmelerden, Çamoluk Ak Partinin İstanbul kanadının rahatsız olduğu açıklandı.yaptığımız araştırmalarda söylenenlerde haklılık payı olduğunu gözledik.
İstanbul kanadı olduğu söylenen bazı kimselerin Zeki Karabul’un “Çamoluk Çamoluktan yönetilsin” tezine karşı çıktıkları ve bu nedenle  İlçe Başkanının istifasını istedikleri,İstifa etmeyince de Yönetim kurulundaki bazı kimselerin istifasını sağlayarak Zeki Karabul’u zor durumda bırakmaya çalıştıkları bildirildi.İlçe kongresi yapıldıktan itibaren Beş Yönetim Kurulu üyesinin istifa ettiği, İstifalarla ilgili olarak daha önceki haberimizde İlçe başkanına sorduğumuzda Başkan; “Parti içi meseleler” deyip geçirmiş olsa da yapılanların Zeki Karabul’u istifaya zorlamak olduğu konuşuluyor Çamoluk ta .
Zeki Karabul’a İstanbul kanadı denilen kişiler tarafından çeşitli makamlar kullanılarak baskı yapıldığı da konuşulanlar arasında
Çamoluk kulislerinden aldığımız bilgiye göre  Baskıyı yapanların Zeki Karabul’un yerine Çamoluk Eski Dernek Başkanı Şinasi Tekoğlu nu İlçe başkanı olarak düşündükleri ve onun İlçe Başkanı olması için çalışma yaptıkları konuşuluyor.
Yapılan Çalışmalarda Bu Baskıların Çamoluk’un büyük bir kesiminde rahatsızlık meydana getirdiği gözlendi.Kendileriyle görüştüğümüz bazı Çamoluklular ; “Yapılanları biz kendimize hakaret olarak görüyoruz. Bizi aptal yerine koyuyorlar  biz biliyoruz kimin Çamoluk için kimin kendi rantı için çalıştığını” diyerek kızgınlıklarını ifade ettiler.
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmed arif
ahmed arif - 13 yıl Önce

TÜRKİYE DE YÜKSELEN AK PARTİ ÇAMOLUK TA NEDEN SÜREKLİ KAYBEDİYOR?BU SORUNUN CEVABI SANIRIM TEMSİL YETKİSİ OLANLARIN HALKIN DİLİNDEN ANLAMAK YERİNE KENDİ BİLDİKLERİNİ OKUYUP ZORLA HALKA DİNLETMEYE ÇALIŞMALARI.ŞİMDİ TOPARLANACAKLARSA HALKIN DÜŞÜNCELERİNİ REFERANS NOKTASI OLARAK ALMALARI GEREKİYOR.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205