Canikli Belediye Başkanımı Olacak?

Milletvekili Nurettin Caniklinin Giresun Belediye Başkanlığına aday olacağı iddia edildi.

Canikli Belediye Başkanımı Olacak?

 Milletvekili Nurettin Caniklinin Giresun Belediye Başkanlığına aday olacağı iddia edildi.
Giresun'da yayınlanan bazı interenet sitelerinde,tüzük gereği bu dönem Millet Vekili Adayı olamayacak olan Caniklinin Giresun Belediye Başkanlığı için hazırlandığını yazdılar.

Haberde;
Halen Ak Parti Grup Başkan Vekili olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın güvendiği isimler arasında yer alan Canikli’nin neden bakan olamadığı sır perdesini koruyor.

   Her kabine kurulduğunda ekonomi bakanı olacağı yazılıp çizilen Canikli’nin, güçlü bir isim olarak önümüzdeki yerel seçimlerde Başbakan Erdoğan tarafından Giresun Belediye Başkan Adayı gösterileceği, Ak Parti kulislerinde yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Sürpriz sayılan bu gelişmeler üzerine, tüm gözler il başkanlığı görevine atandığı günden itibaren kendini Giresun Belediye Başkanlığına odaklandıran Sabri Öztürk’e çevrildi. Son günlerde gizemli bir tutum sergileyen Sabri Öztürk’ün nasıl bir tavır alacağı kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. bilgilerine yer verildi.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
sabit kaya
sabit kaya - 12 yıl Önce

sayın milletvekilimiz nurettin caniklinin giresuna başkan olması giresunumuza takla attırır,giresun inşaallah hak ettiği yerlere böylece gelmiş olur.giresuna yaptığı hizmetler inşaallah artarak devam edecektir.

ÇAMOLUKLU
ÇAMOLUKLU - 12 yıl Önce

BENCE BİRAN ÖNCE OLSUN...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205