Canikli Çamolukta

Giresun Millet Vekili Nurettin Canikli Bayramlaşma için Çamoluk'a geldi.

Canikli Çamolukta
                                      CANİKLİ’YE SORU YAĞMURU
 
 
 Kurban Bayramı dolayısıyla Çamuluk’a gelen ve vatandaşlarla bayramlaşan Nurettin Canikli vatandaşların sorduğu soruları cevaplandırdı.
Edinilen bilgiye göre Ak parti Çamoluk İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen bayramlaşmada Çamolukluların Kurban Bayramını kutlayan Ak Parti Giresun Millet Vekili ve Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli, vatandaşların sorunlarını dinlediği sırada Çamoluk esnaflarından ve Ak Parti üyesi olan İbrahim Kesik; “Yaşa Bey ile birlikte Yüksek Okul’un önünde fotoğraf çektirecektiniz biz bu fotoğrafı neden hala göremiyoruz,ve nezaman göreceğiz  buna bir açıklamanız var mı?” diye sordu.
Nurettin Canikli; Giresun Üniversitesi’ne yeni rektör atandı, Mart ayında istediğiniz bu fotoğrafı göreceksiniz diyen Canikli; Merkezin Giresun gözükeceğini ama öğrencilerin Çamolukta okuyacağını söyledi.
 İbrahim Kesik’in; Neden Adliyemiz giderken önlem almadınız sorusuna verdiği cevapta ise;  bu konunun HSYK  ile ilgili olduğunu, kendilerinin bir dahlinin söz konusu olmadığını, söyleyen Canikli, Sağlık ocağının 24 saat hizmet veren bir konuma geldiğini ifade etti. Sözlerine devam eden Canikli; Çamoluk’a bir doktorun daha geleceğini söyledi. Şiran Yoluyla ilgili bir soruya verdiği cevap ta ise bu yoldan Çamoluk’a bir bağlantı verilebileceğini söyleyen Canikli, çok tartışılan dijital bankanın da bir hafta sonra Çamoluk’ta hizmete gireceğini ve bankayla ilgili 2 görevlinin bulunacağını, Çamoluk’ ta yapılacak TOKİ evlerine ise yeteri kadar müracaat olmadığını, zira bunun için en az yetmiş kişinin 2 şer bin lira (Toplam 140.000tl) katılım bedelini ilgili hesaba yatırması gerektiğini sözlerine ilave etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
kavseyn
kavseyn - 13 yıl Önce

Adam piyasada yokken herkes atıp tutuyor ama piyasaya çıkınca herkes el kol bağlayıp sus pus oluyor... İbrahim Bey'i bu konuda tebrik ediyoruz. Kendileri razı olunan bir davranışı sergilemiştir... İnşallah Allah Teala hak yol üzere konuşmayı ve konuşturmayı nasip eylesin... Teşekkürler ...

ahmed arif
ahmed arif - 13 yıl Önce

bayram tatili dolayısıyla bu habere geç baktım ama canikli nin açıklmalarını anlamamız gerekli.ben toki meselesinde mart 2010 gibi belediye hoporlöründen sürekli ilan yapıldığınımüracat için çok az kişi kaldığını duymuştum.yazın memlekete gidince sordum müracaatın tamamlandığı belediye nin bedelsiz arsa gösterdiği ve altyapı garantisi verdiğini duydum.Fakat daha sonra sormamda dosyanın önünde şebinkarahisar,koyulhisar vs.gibi diğer ilçelerin olduğunu siyasi irade olması gerektiğini söylediler.şimdi bu durum nedir?sayın editör bu haberi belediye yetkililerine de sormalı ve doğruyu bilmeliyiz.Alucra ikinci etap için başvurdu,Gölova da iki de bitti üçüncü etap a başlıyor,dileyenler okusunlar:http://www.golova.bel.tr/index.php bu nasıl bir durumdur? kaç festival geçti bu söz verileli?

ahmed arif
ahmed arif - 13 yıl Önce

sözün doğrusunu bulmalıyız. düzgün bir lisesi bile olmayan bir yer için meslek yüksek okulu şu aşamada çok umutlu bir vakıa değil.tabela asmak sadece siyasileri tatmin eder.eğitim altyapısı olmayan bir yer için sadece patlamak üzere olan bir balon.bugün tabela asılır,yarın indirilir.Çamoluk derneği ve sayın başkanı binasını yapma sözü vermişti.şimdi iki katlı bir binaya tabelayı asıp sonra binayı yaparız diyorlar.yarın da binaya gerek kalmadı,öğrenci gelmedi diyecekler.halbu ki bina yapılsaydı,güzel bir eğitim kampüsünün ilk adımı atılsaydı bugün olmasa yarın kademeli bir şekilde bu iş belki gerçekleşirdi.göç,ilçede nüfus yetersizliği,eğitilecek nüfus ve eğitim birlikte ele alınmalı.hastalık teşhis edilmeden tedavi mümkün mü?bu arada dikkatli olalım telekom falan da kapanıyormuş Çamoluk lisesi de kapanmasın maazallah çamoluk derneği izah etmekte zorlanabilir.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205