Canikli,BDP Şov Yapıyor

Danışma meclisinde konuşan grup başkanvekili ve Giresun milletvekili Nurettin Canikli BDP'ye çatarak, "Meclisi boykot ederek şov yapıyorlar. Er ya da geç meclise kuzu kuzu gelecekler,geldikleri zaman sizin boykot gerekçeniz ortadan kalktı mı diye soracağız" dedi.

Canikli,BDP Şov Yapıyor

AK Parti Giresun İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, BDP'yi eleştirerek, "Meclis'i boykot eden BDP şov yapıyor" dedi.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli,  "Terörle mücadelede, 70 bin kadrolu uzman askerimize görev verdik. Artık terörle daha profesyonel mücadele edilecek. İradeyi milletten alıp kıblesini İmralı'ya dönenlere sesleniyorum. Terörü destekleyenlere, siyasi ve sosyal uzantılarına sesleniyorum. Milletten irade alıp teröre sözcülük yapan, Meclis'i boykot eden BDP'nin milletin iradesini temsil etmediği sürece Meclis'e gelmesine gerek yoktur. Ancak BDP şov yapıyor, er ya da geç Meclis'e kuzu kuzu
gelecekler. Geldikleri zaman sizin boykot gerekçeniz ortadan kalktı mı diye soracağız" diye konuştu
AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, terör örgütünün son aylarda karakollara yönelik gerçekleştirdiği eylemlerinde sonuç elde edememesi üzerine eylemlerin yönünü sivillere yönelik saldırılara çevirdiğini belirterek, şunları kaydetti:''Karakol baskınlarında istediği sonuçları elde edemeyen örgüt üyeleri, bu defa da sivillere saldırıyor. Milletin hükümetimize verdiği yetki sayesinde hükümetimiz Allah'ın izniyle bu terör belasından milletimizi kurtaracaktır. Bundan yana hiç kimsenin en ufak bir kuşkusu olmasın. Terör örgütünün yanında onun siyasi uzantılarına, siyasi uzantısı olduğunu iddia edenlere, yetkiyi milletten alıp kıblesini İmralı'ya çevirenlere sesleniyorum, terör örgütüne destek veren, terör örgütünün yanında olduğunu söyleyen, hal ve hareketleriyle, konuşmalarıyla bunu destekleyen herkesle mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz.''dedi.

Seçimlerde Oy oranını Artıran Örgüt yöneticilerine Plaket ;

Toplantı sonunda milletvekilliği genel seçimlerinde en çok oy alarak birinci olan Çamoluk ilçe başkanı Mehmet Gecü'ye plaket verildi.
Törende  ayrıca oyunu %36'dan %56'ya çıkararak en çok oy artıran Piraziz İlçe Başkanı Hüseyin Aydın'a AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli tarafından plaket verildi
milletvekillleri Mehmet Geldi, Adem Tatlı ve İl Başkanı Sabri Öztürk de diğer başarılı ilçeleri ve ilçe gençlik kolları başkanlarını plaketle ödüllendirdi.
Toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, Ak Partili belediye başkanları,  il-ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolu başkanları ve partililer katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205