Cumhurbaşkanı Çamolukluları Sordu...

Ak Parti Giresun İl Danışma Kurulu Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ilçe İlçe yoklam yaptı.

 09 Ağustos 2017 Çarşamba günü yapılan, Ak Parti Giresun İl Teşkilatı Danışma Kurulu toplantısında, katılımdan duyduğu memnuniyetsizliği yoklama yaparak belgeledi.
Tek tek ilçelerin adını açıklayarak ayağa kalkmalarını isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sıra Çamoluk'a gelince "Eyvah, eyvah, az, az çok az" diyerek sitem etti.
Bazı ilçelerden katılımın az olmasını Nurettin Canikli'ye soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nurettin bunları kayıt altına alıyorum diyerek uyarılarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını dinlemek için Çamoluk'tan yalnız 20 kişinin Giresun'a gittiği açıklandı.


Cumhurbaşkanının Çamoluk'a sitemi ulusal basında da yer aldı.

Çamoluk Haber 

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2017, 20:04

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
YILMAZ KUTSAL
YILMAZ KUTSAL - 7 yıl Önce

Bence ayıp değil ÇAMOLUK ilçemiz halen içler acısı köyler yine aynı doğru dürüst yolumuz bile yok

feriha kaleli
feriha kaleli - 7 yıl Önce

camoluklular akp ye oy verip sonra agliylar

Yakup duzyurt
Yakup duzyurt - 7 yıl Önce

Yakup düzyurt ayıp ettik bizim çamoluk için yüz karası ama çumhur başkanımızın vefa borcu var çamoluga çamoluk siyasete basladiyer çamoluk bu dan sonra hata o olmali

camoluklu
camoluklu - 7 yıl Önce

Olmasaydi iyiydi ama kapsamli.bi program yapilsaydi daha guzel.olurdu
örnegin otobus.minibusler. ucretsiz kaldrilsiyd.katilim.cok daha fazla olurdu en.azindan kalabalik bir katilimi.saglamis.olurduk.camoluk u temsilen .maddi durumu olupta gitmeyenler icin kabahat bi durum.ama birde maddiyati.zayif olupta cumhurunu gormek istyen bir.cok kisi varr.

alisaka
alisaka - 7 yıl Önce

tarihe buyuk olculer kazanmıs giresun goruyoruz ama malesef camoluk ilçesine hiç bir yararı yok var bir canıklı kendi havasında var bir belediye baskanı çamoluk un dunya kadar borç esiginde gelen yedi giden yedi belediyeyi ne fayda dedim ya sur esegi nihdeye rahmet babannem çamoluk belediyesine geldi çok geldı 100tl yardım edilsın diye ama belediyeyi alan somuren yıyenler o yarmımı hiç sayaraktan babannemı defalarca eli bos gerı donderdiler ama Allah buyuk alma mazlum agını diyorum sadece koydekı evler yıkık durumda gucumuz yok ki yaptıralım kac defa belediyeye yardım edilsin diye gittik elimız bos donduk sozde derler ak partı ya mazlum garıp yoldas olur ya ama yok malesef herkes kendi cıkarlarınca devlet en üs koltukları ara balar yatları evleri vila soylemıyle bitmez ama diyorum yine alllah buyuktur elbet birgun

alisaka
alisaka - 7 yıl Önce

üzülerekten ifade etmek istıyorum devlet makamlarına seslenıyorum ve soyluyorum cumhurbas kanımız sayın rt erdagan bey ben gorusmek tanısmak istıyorum acıkcası ben onunla gorusturun artık zaman geldı bana yardımcı olmanızı siz rıca ediyorum cumhurbaskanımızla gorusmek istıyorum yapmıs oldugum bazı bilim farklılık degişken biyokrafı altına dayatmıs genıs akaturesmiyan farklılık kazanmıs poreje sunmak ve soylemek istıyorum

SÜLEYMAN AYAKSIZ
SÜLEYMAN AYAKSIZ - 7 yıl Önce

çamoluk; giresunun giresuna en uzak ilçesi üstelik yolu da yok. çamolukluya neden 20 kişi katildi yrine çamolukun yollari sorulmasi gerekir. çamoluktan erzincan birbuçuk saat sivas ikibuçuk saat bağli olduğu il giresun üçbuçuk saatte binbir güçlükle zor gidiliyor.

Muammer selvi
Muammer selvi - 7 yıl Önce

C.başkanımızın sitemine bağlı olarak Çamoluğun Giresun'a ulaşımı yani yolu da sorgulanmalıdır

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205