Dulundas ve Karşıyaka'dan Savaş Akarçeşme'ye Destek

13 Ekim de Karşıyaka mahallesinde gerçekleşen Savaş Akarçeşme'ye destek toplantısında Dulundas ve Karşıyaka mahallesi 2014 yerel seçimlerinde tam destek vereceklerini açıkladı.

Dulundas ve Karşıyaka'dan Savaş Akarçeşme'ye  Destek

 13 Ekim Pazar günü yapılan toplantıda,Karşıyaka ve Dulundas Mahallelilerin Şavaş Akarçeşmeye destek için ortak açıklama yaptıkları açıklandı.
Dulundasköyü.com  sitesinde yer alan haberde farklı partilerdekilerinde ortak açıklama yaparak destek olacakları  bildirildi.
//www.dulundaskoyu.com sitesinde yer alan haber



Dulundas ve Karşıyaka'dan Savaş Akarçeşme'ye Tam Destek
13 Ekim de Karşıyaka mahallesinde gerçekleşen Savaş Akarçeşme'ye destek toplantısında Dulundas ve Karşıyaka mahallesi 2014 yerel seçimlerinde tam destek vereceklerini açıkladı. 

Toplantıya Dulundas ve Karşıyaka mahalleleri yanı sıra diğer mahalle ve köylerden de katılım vardı. Toplantıya katılanlar Çamoluk'un sorunlarını ve isteklerini belirtti. Konuşmasında sık sık "beni sadece Dulundaslıyım diye desteklemeyin, bana güveniniz var ise destekleyin diyerek " not düşen Savaş Akarçeşme, tüm mahalle ve köylere eşit yakınlıkta olacağını belirtti. Zaten gerek Çamoluk'un gerek Türkiye'nin bu ayrımcılıktan çok çektiğini söyleyen Akarçeşme, İstanbul'daki beledeyilerden aldığı yatırım sözlerini ve yapacaklarını katılımcılara anlattı.


Dulundaslı Saadet Partililer de tam destek verdi

Dulundaslı ve Saadet Partisi Çamoluk Yönetim Kurulu Üyelerinden Yusuf Akarçeşme, Hidayet Akarçeşme, Dursun Üçtaş, Cemil Üçtaş ve Muhlis Köse yerel seçimlerde Savaş Akarçeşme'yi destekleyeceğini açıkladı.

Mürsel Bakırhan'dan Savaş Akarçeşme'ye destek

Ak Parti Çamoluk Yönetim Kurulu Üyelerinden Mürsel Bakırhan, Mecit Duyan ve Mustafa Duyan aday olması için Savaş Akarçeşme'ye destek vereceklerini açıkladı.

Dulundas ve Karşıyaka tek ses

Dulundas ve Karşıyaka mahallesi tarafından yerel seçimlerde Savaş Akarçeşme'yi blok liste halinde destekleneceği kararının alındığı toplantıda, Ak Partinin Savaş Akarçeşme'yi aday göstermemesi durumunda yeni bir istişare toplantısı yapılacağı belirtildi.


Bütün Muhtar Adaylarına Eşit Yakınlıktayım

Savaş Akarçeşme katılımcılara toplantı sonunda "tüm muhtar adaylarına eşit yakınlıktayım" dedi.





Katılımcılar ilçede sağlık hizmetinin eksikliğinden sık sık bahsetti. Bu durumdan dolayı Ümit AKMAZ söz alarak "kimsenin bu durumu sağlık bakanlığına şikayet etmediği için,  bakanlık tarafından sanki burada herşeyin yolunda gittiği gibi algılandığını" söyledi. 













YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali TATAR
Ali TATAR - 10 yıl Önce

Sn. Çamoluk Haber, Sizler Bir haberi oradan buradan kopyala yapıştır yöntemiyle mi haber yapıyorsunuz. Bu ne biçim habercilik anlayışı. Bir Dernek sitesinin haberini " Taraflı, Yandaş ve objektiften" uzak bir haberi kendi sitenizde yayınlamanızın altında yatan gerçek nedir söyler misiniz. O toplantıya katılanlar oy birliği ile mi karar almışlar. Veya toplantıya katılan 25-30 kişi 600 e yakın seçmen adına karar verme yetkisini kendilerinde nasıl görmüşlerdir bunu bir açıklarmısınız. Diyeceğim o ki Çamoluk Haber olarak Güven kaybetmekte siniz. Benin görüşüm bu yönde. Saygılar..

Nihat Akarçeşme
Nihat Akarçeşme - 10 yıl Önce

Sayın Savaş Akarçeşme nin aday adaylığı konusunda yapılan toplantılar sadece Çamoluk la sınırlı değildir. Basına yansıyanların haricinde,gerek Dulundas mahallesi olsun gerekse diğer mahallelerle olsun sürekli toplantılar yapılmış ve yapılmaya da devem edilmektedir. Çamoluğun pek alışık olmadığı bu tür toplantılar seçim süresince devam edeceği gibi seçimden sonra da tüm köy ve mahalle temsilcilerinin katılacağı Kent Konseyi düzeyinde toplantılar tertip edilerek Çamoluğun sorunlarının tek tek çözüleceğine dair inancımız tamdır. Bundan tüm Çamoluklular emin olabiller. Durmak yok Çamoluk için çalışmaya devam.
Saygılarımla

sadet partisi
sadet partisi - 10 yıl Önce

öncelikle camoluk haber tarafsız yayın yapmasını gercekleri iyi analiz yapııp çamoluk halkına doğru tarafsız yayın yapmasını ve kendilerine olan saygınlığını korumasını tafsiye ederiz 1 dulundas derneyi başkanı ve yoneticileri köyünde birlik beraberlik ilişkisini gösterememiş budernek köyünde çamolumuza aday adayı olan köylülerini tamamen yok sayarak sadece köyünde sadece bir aday varmış gibi ver yansın ediyo yani burda öz ve övey evlat politikası surduruyo köyündeki sadet partisinden aday adayı olan birzamanlar kuran kursundada görev yapan ismil bakırhanı adate yok sayarak bir aday varmış gibi köyünün insanını yok sayan bu dernek zihniyeti bu köye ne kadar katkı savlar anlamak mümkün deyil.2 sadet partisi yöneticileri ak partiye destek verdiklerini açıklamışlar o zaman bu sadecilerin sadet yönetiminde ne işleri var gitsinler ak partiye hic boyle saadetci olurmu içi başka dışı başka böyle sadetcilerin bu partide yeri yok versin istifasını sadeciler iki yüzlü olmaz

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205