En Çok Hangi Millet Vekilinden Memnun sunuz?

Giresun Millet Vekillerinden memnun musunuz.

En Çok Hangi Millet Vekilinden Memnun sunuz?
Çamoluk’un nabzını tutuyoruz..
 
Yaklaşan Genel Seçimler dolaysıyla Mevcut Millet Vekilleri ile ilgili anket düzenliyoruz.
Mevcut Millet Vekillerinden Memnun musunuz.
En çok hangi vekilden memnunsunuz
 
AKP Millet Vekilleri;
Nurettin Canikli
Hacı Hasan  Sönmez
Ali Temur
 
CHP Millet Vekili;
Eşref Karaibrahim
 
MHP Millet Vekili;
Murat Özkan
 
 
Ve aklınıza gelebilecek daha bir çok konu ve sorular için anketimize katılın .
Çamoluk’lunun düşünce ve yorumlarından herkesin haberi olsun.
Farklı  platformlarda  kendini ifade etme fırsatı bulamayan hemşerilerimize anket ve yorumlarla seçimler öncesi bu fırsatı sunuyoruz.
Seçimler dolaysıyla haberlerin altına yazılacak yorumlar için üyelik şartını bir müddet askıya aldık,
herkes görüşlerini ifade edebilsin diye,
Çünkü bu seçimlerin ülkemiz ve ilçemiz için önemi büyüktür.
 
Yorumlarda hakaret, iftira, küfür vb. kelimeler olmadığı müddetçe yayınlanacaktır.
 
Anket’e katılmak için anasayfadaki anket modülünden anket’e katılabilir ve oyunuzu kullanabilirsiniz.
 
 Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
muharrem mest
muharrem mest - 13 yıl Önce

DÖRDÜDE AYNI KENDİLERİNE ÇALIŞTILAR 8.5 YILDI ÇİVİ ÇAKMADILAR ÇAKILI ÇİVİYİDE SÖK TÜLER ANLIYCANIZ HİÇ BİRİNDEN MEMNUN DEĞİLİM SADE BEN DEĞİL GİRESUNLULARDA MEMNUN DEĞİL .ÇAMOLUK ALUCRA Ş KARAHİSAR .CANİKLİYİ SEVMİYOR .VE MEMNUN DEĞİLLER ÇÜNKÜ BİR İŞ YAPMADI .

Rüstem sakızcı
Rüstem sakızcı - 13 yıl Önce

Değerli çamoluklu hemşehrilerim benimde her seçimde oy verdiğim ve bu seçimdede yine kendisine oy verecek olduğum AKP Ve Sayın başbakanımız R.tayyip erdoğan her nereye gitse hangi memlekete yolu düşsede eline mikrofon verseler başlıyor o ile veyahut ilçeye köye vs.yaptıkları hizmetleri anlata anlata bitiremiyor zaman yetmiyor.tabii yapsınlar yapmaları gerekli.Amma esas benim merakım şu,Acaba başbakan bir gün çamoluğa gelmiş olsa ve mikrofonu kendisine uzatsak şu koskoca 8 yılda çamoluğa ne yaptınız diye sorsalar ne anlatırdı yada anlatacak bişeyleri varda bizmi göremiyoruz.kusura bakmayın buda benim merakım hepinize saygılarımla.

muharremmest
muharremmest - 13 yıl Önce

beşinide istemiyoruz yaptıkları iş ortada götürdüklerini geri getirsinlerde biz onlardan bir şey istemiyoruz ,10 SENEDİR T.I.K YOK,bilmem anlata bildimmi.

alucralı kamil
alucralı kamil - 13 yıl Önce

arkadaş güzel yazmış yorumu. ilavem şudur.. canikli, temür ve sözmez. üçünü bağlasan bir demet etmez. öle bulgur pirniç kömür dağıtmakla melmeket kalkınmaz. 8,5 yıldır iktidar bunlar. hani alucrada çamolukta kaliserde tüten bir yatırım varmı. gençler kave köşesinde oturuyor. çamolukta ziraat bankasının şubesi bilem yok. doktor ebe hemşire eksikliği desen öle. egribel tüneli konusunda kılları kımıldamii. biz suşehrine sivasa gidiikk. kaliser şehir olmalı. hani girişimleri. yoh. öle gelip adamlarıyla kavelerde boy gösteriler gucaklaşiler. onlar zaten onların adamları. biz bu seçimde canikliye temüre sönmeze destek vermeyeceğiz. bunu bilsinler vede görecekler, el mi yaman beymi yaman..

YA MUHARREMHABU TEKİT
YA MUHARREMHABU TEKİT - 13 yıl Önce

Yorumunuz Kriterlerimize uymadığı için yayınlanmamıştır.

A.R .
A.R . - 13 yıl Önce

Ben bir kamu görevlisiyim, Diğer vekilleri pek tanımam ancak Canikli memleketimizin çocuğu diye Ankarada görüşmek istedim çünkü kendimce bir haksızlığa uğramıştım.Ankaraya gittim kendisinin bir danışmanı var vekil ile görüşmek istediğimi söyledim.Danışman beni başından savmak için türlü bahaneler uydurdu,bugün gelmeyecek dedi oysa bir saat bekledikten sonra kendisi yerine geldi.Görşmeye girdim olanları anlattım görüşmeden hiç bir sonuç çıkmadı.Zaten çıkmayacğı danışmanın bizi görüştürmemek için binbir türlü bahanelerinden belliydi.Olayı olduğu gibi anlattım yorumu siz saygıdeğer çamoluklulara bırakıyorum.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205