Erbakan'ın Cenazesi Çölaşan'ı Kızdırdı

Sözcü gazetesi baş yazarı Emin Çölaşan, bugünkü köşesinde "Ordumuza helal olsun" başlığıyla kaleme aldığı yazısında, TSK'nın cenazeye üst düzey katılmasını eleştirdi ilginç ifadeler kullandı.

Erbakan'ın Cenazesi Çölaşan'ı Kızdırdı
 

Çölaşan, Necmettin Erbakan'ın cenazesine çelenk gönderen Türk Silahlı Kuvvetleri'ni ve cenazeye katılan komutanları eleştirdi ve şaşkınlığını şu sözlerle ifade etti:  

'Genelkurmay'ın üzüntü bildirisi yayınlayacağını, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin cenaze töreninde 1. Ordu Komutanı düzeyinde temsil edileceğini, bazı general ve üst rütbeli subaylar tarafından uğurlanacağını, kırk yıl düşünsem aklıma getiremezdim.'

İŞTE ÇÖLAŞAN'IN O YAZISI

Necmettin Erbakan'ın cenazesi Ankara ve İstanbul'da düzenlenen törenlerle kaldırıldı. Benim gözüm İstanbul'daki törende yer alan görkemli çelenge takıldı: "Türk Silahlı Kuvvetleri"

Erbakan da her fani gibi bir gün ölecekti. Ama onun ölümü sonrasında Genelkurmay'ın üzüntü bildirisi yayınlayacağını, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin cenazetöreninde 1. Ordu Komutanı düzeyinde temsil edileceğini, bazı general ve üst rütbeli subaylar tarafından uğurlanacağını, kırk yıl düşünsem aklıma getiremezdim.

ÇOK SAFMIŞIM

Demek ki ben çok safmışım! Türkiye'de benim gibi düşünen milyonlarca insanımız da çok safmış!

Demek artık devir değişmiş. Türk Silahlı Kuvvetleri, bu ülkede ömrünü şeriat düzeni kurmak için çalışmaya adayan bir siyasetçinin ardından saygı gösterileri yapabiliyormuş.

Bir düşünün... Erbakan vefat ediyor ve hemen o gün Genelkurmay Başkanı üzüntülerini dile getiren bir mesaj yayınlıyor.

Cenaze töreninde Türk ordusunun çelengi!..

DEMEK Kİ DEVİR DEĞİŞMİŞ

Ve aynı 1. Ordu Komutanı düzeyinde temsil edilen Türk Silahlı Kuvvetleri! ( 1. Ordu Komutanı Çetin Doğan Paşa'nın Silivri cezaevinde kulakları çınlasın) Devlet töreni olsa, diyecek bir şeyim olmaz.

Demek ki devir değişmiş! Devirle birlikte Türk Ordusu da değişmiş!

GÜVENDİĞİMİZ DAĞLARA KAR YAĞIYOR

O güvendiğimiz Türk ordusunun başındakiler, Erbakan'ın kişiliğinde şeriat düzeni isteyenlere arka çıkıyor, üzüntülerini bildirilerle dile getirip cenazeye çelenkler gönderiyor!

Yoksa güvendiğimiz dağlara kar mı yağıyor? Galiba öyle! Ya da bu yapılanlar bir siyaset gereği mi?

Sevgili okuyucularım, ben bunları anlatmaktan vallahi billahi acizim. Belki ben aklımı yitirdim! Ya da Türkiye'de bazı şeyler öylesine hızlı değişti, bazı kişi ve kurumlar da öylesine devşirildi ki, ben anlamakta aciz kalıyorum! Eğer içinizde bu olanları anlayan varsa lütfen bana mesaj atıp uyarın ki aymazlığımın farkına varayın!

YORUM EKLE
YORUMLAR
Özdemir eraslan
Özdemir eraslan - 13 yıl Önce

Sen Çölaşan kendi elinle yazıyorsun aymazlığını, kimden ne bekliyon. Noolduda garibine gitti, insanlar değişti görmüyormusun

A.Z.YAĞCIOĞLU
A.Z.YAĞCIOĞLU - 13 yıl Önce

Kişiler gibi Kurumlarda zaman zaman hata yapa bilir yada gerçekleri görmekte geç kalabilir.Önemli olan geciktiğinin farkına varabilmek, telafisi içinde olabilmektir.
Merak ediyorum ÇÖLAŞAN; acaba sende içinde olduğun gaflet ve delaletten bir gün çıkabilecekmisin...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205