Ercan Türk,Ben Değil,Biz Olmaya Devam Edeceğiz..

AK PARTİ Giresun Milletvekili Aday Adayı Ercan TÜRK Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda bir basın toplantısı düzenledi.

Ercan Türk,Ben Değil,Biz Olmaya Devam Edeceğiz..

Millî Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Stratejik Yönetim ve Planlama Daire Başkanı iken Adalet ve Kalkınma Partisinden milletvekili adaylığı için görevimden istifa ederek AK PARTİ Giresun Milletvekili Aday Adayı olarak başvuru yapmış bulunmaktayım.
Milletvekili aday adaylığımı sizlere arz etmek ve kamuoyu ile paylaşmak amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz.
Bir Giresunlu olarak, bu özel ortamda bulunmaktan ve bu iklimi sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum.
Mevlana, “Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır” diyor. Bu salonda, aynı dili kullanan ve aynı duyguları paylaşan hemşehrilerimle/dava arkadaşlarımla ve dostlarımla birlikte olmaktan onur duyuyorum.
Hoş geldiniz, şerefler verdiniz.
Sözlerimin başında hepinizi saygıyla selâmlıyorum.
 
Değerli Hemşehrilerim
Aş için, iş için, okumak için gurbete yelken açmış ama hiçbir zaman doğduğu topraklardan kopmamış, hatta Giresun ile Ankara arasında köprü olmaya çalışmış, bağrından çıktığı memleketine “hizmet borcum var” diyerek “Giresun ve Giresunlunun sevincine ortak olmuş, kederini paylaşmış” bir hemşehriniz olarak huzurunuzdayım.
Bu basın toplantısının yapılmasında; katılımları ve yaptığı liderlik ile beni şereflendiren İl Başkanıma, İl Genel Meclisi Üyelerine, Belediye Başkanlarıma/Belediye Meclisi Üyelerine, İlçe Başkanlarıma, İl/İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, İl/İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Üyelerine, İl/İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Üyelerine ve bu davanın gerçek sahibi AK Parti gönüllüsü dava arkadaşlarıma ve saygıdeğer hemşehrilerime katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.
Ayrıca, bu salonu bizlere tahsis eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Hasan Çakırmelikoğlu’na ve basın toplantımıza gösterdikleri ilgi nedeniyle tüm basın mensubu arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.
 
Değerli Basın Mensupları
Basın toplantımızı ve sunuşumu iki bölümde arz etmek istiyorum.
Birincisi, kişisel durumum ve özgeçmişimden bahsedeceğim.
İkincisi ise aday adaylığımla ilgili hususları paylaşacağım.
Ercan TÜRK
1970 yılında Giresun İli Dereli ilçesinde doğdum.
İlköğrenimimi Dereli’de, ortaöğrenimimi Giresun’da tamamladım.
Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Planlaması bölümünde Lisans eğitimimi tamamladım. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Teftişi Ana Bilim Dalı’nda Yüksek Lisans yaptım ve “Cumhuriyet Döneminde Millî Eğitim Bakanlığı Merkez Örgütünde Yapı Boyutundaki Değişmeler” konulu tez çalışmamla “Eğitim Yönetimi Bilim Uzmanı” oldum.
1988 yılında kamu görevine başladım.
Mesleki yaşamım süresince değişik unvan ve görevlerde bulundum. Görevlerim ile ilgili konularda çok sayıda kurs ve seminere kursiyer, öğretim elemanı ve eğitim yöneticisi olarak katıldım. Eğitim ve yönetim alanında yürütülen önemli proje ve çalışmalara katkıda bulundum ve bazılarını yönettim.
Finlandiya, Belçika, Almanya, Malezya, Singapur, Dubai, İspanya ve İngiltere’de inceleme ve araştırma yaptım.
Teşekkür, Takdirname ve Aylıkla Ödüllendirme ile taltif edildim.
Bireysel çalışma ve ortak yayın olarak, akademik ve sınavlara yönelik olmak üzere on bir kitabım bulunmaktadır. Basıma hazır bir kitabım vardır. “Millî Eğitim Bakanlığında Yapısal Değişmeler: Türk Eğitim Sistemi”, “Millî Eğitim Mevzuatı”, “Eğitimde Stratejik Planlama”, “Cumhuriyet Döneminde Türk Millî Eğitim Sistemindeki Gelişmeler” ve “Türk Eğitim Sistemi ve Yönetimi” adlı yayınlar akademik nitelikli kitaplarımdır. Bu eserlerden, “Türk Eğitim Sistemi ve Yönetimi” adlı kitap bazı üniversitelerde yüksek lisans düzeyinde ders kitabı olarak okutulmuş ve hâlen okutulmaktadır.
Bazı dergi, gazete ve internet sitelerinde makalelerim ve akademik yazılarım yayınlanmıştır. Yazım çalışmalarıma, köşe yazıları ile devam ediyorum.
Eğitim politikası, eğitim planlaması, stratejik yönetim ve planlama, strateji geliştirme vb. uzmanlık alanlarım olup çalışmalarım bu konular üzerine devam etmektedir. 
Evliyim, biri kız biri erkek olmak üzere iki çocuk babasıyım.
Türkiye Hapkido Federasyonu Yüksek Danışma Kurulu Üyesiyim.
İnsan ve Kültür Vakfı (Üye), Kamu Kalite Derneği (Kurucu Üye), İstanbul Giresunlu Eğitimciler Derneği (Disiplin Kurulu Üyesi) ve Kamu ve Eğitim Yöneticileri Derneği Kurucu Üyesi ve Genel Başkan Vekiliyim.
Millî Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Stratejik Yönetim ve Planlama Daire Başkanı olarak görev yapmakta iken milletvekili aday adaylığı için istifa ettim ve AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldum.
Doğrusu, bir sefere niyet ettim. Bu yolculuğu, teşkilatımızla, partililerimizle ve halkımızla birlikte yapmak istiyorum. Bilirsiniz, “kuş alayıyla uçar.” Siyaset de teşkilatla yapılır. Hepinizin huzurunda söz veriyorum: Teşkilatlarımızla birlikte, takımın bir üyesi şuuruyla siyaset yapacağım ve Ercan TÜRK olarak, “Giresun’un hizmetinde Giresunlunun emrinde” olacağım.
 
Değerli Dostlar
Hepinizin malumu, 12 Haziran 2011 tarihinde Milletvekili Genel Seçimi yapılacak.
Seçimlerin; ülkemiz, milletimiz ve Giresun için hayırlı olmasını diliyorum.
Millete ve ülkeye hizmet etmenin yolu bir değil hatta birden fazladır. Ben, bugüne kadar kamuda bürokrat ve sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak ülkeme ve milletime hizmet etme gayreti içinde oldum. Bürokrat olarak onurunu taşıdığım görevimi başarıyla yürüttüğüme, gücüm ve imkânlarım nispetinde güzel hizmetler yaptığıma inanıyorum. Bunun takdiri; “ülkemizin, Giresun’un ve hemşehrilerimin derdini derdimiz bildiğimizi, arkasından koşulan değil, hizmet için koşan birisi olduğumuzu” bilenlere aittir.
Ülkemizin eğitim, kültür, fikir ve düşünce hayatının geliştirilmesine, insanımızın refah ve mutluluğuna katkı sağlamak amacıyla siyasette görev almaya ve benim için bir sevda olan Giresun’a Milletvekili olarak hizmet etmeye talibim.
Bir kariyerim ve makamım var. Bunun onuru bana yetiyor. Yeni bir makama değil, “hizmetin onuru”na talibim.
Siyaset hizmet etme aracıdır. Bu onurlu görev, yaratılanı yaratandan ötürü seven inançlı, liyakatli, ehliyetli, vizyon sahibi kadrolarların işbaşına gelmesiyle taçlanır. Giresun ve Giresunlu için; bilgi, birikim ve tecrübemle Milletvekili olarak da güzel hizmetler sunacağıma ve Giresun’u Ankara’da hakkıyla temsil edeceğime inanıyorum.
Hepinizin bildiği gibi, artık “lafa değil icraata, söze değil projeye” itibar edilmektedir. İnsanları ne yaptıkları değil ne yapacakları değerli kılar.
Hikmet söyleyemeyen keramet gösteremez” derler. Benim söyleyecek sözüm, yapmaya aklımın kestiği işler var.
Giresun için büyük hayallerim ve yeni projelerim var. Bunlardan bazılarının adlarını “Giresun Hayalim” başlıklı yazı ile açıklamış oldum. Adaylığım uygun görülürse, detaylarını açıklayacağım ve kamuoyu ile paylaşacağım.
Giresunlunun bugünü ve yarını, çocuklarımızın geleceği adına sorumluluklarımız büyük.
Amacım, küçülen değil büyüyen bir Giresun idealini gerçekleştirmek ve her bir Giresunlunun doğduğu yerde doymasına imkân sağlamaktır.
Amacım, Giresun’un göç veren değil göç alan bir il olmasına ve yaşamak için tercih edilen bir şehir olmasına katkı sunmaktır.
Amacım, Giresun’un tarım ve hayvancılıkta kendine yeter il olmasını sağlamaktır.
Amacım, Giresun’un dağ ve yayla turizminde Karadeniz’in en cazip merkezi olmasını sağlamaktır.
Amacım, Giresun’un okul öncesi eğitim, ilköğretim ve ortaöğretimde Türkiye ortalamasının üstüne çıkmasına, yükseköğretimde ise her ilçesinde bir Fakülte olan bir il hâline gelmesine katkı sunmaktır.
Amacım, Giresun’un geleceğini inşa edecek ve şekillendirecek kadronun seçilmiş bir üyesi olmaktır.
Halkımızın, teşkilatların ve Giresun kamuoyunun desteğini istiyorum. Objektif bir değerlendirme ile adil, doğru ve en uygun kararı vereceğinize inanıyorum.
Bu süreçte elde edilecek başarı sizin, onuru hepimizin olacaktır.
Güveninize layık olacağıma ve sizleri mahcup etmeyeceğime söz veriyorum.
Giresun’un hizmetinde ve Giresunlunun emrinde olacağıma söz veriyorum.
Söz veriyorum: Herkesin aracısız ulaşabileceği biri olmaya devam edeceğim.
Söz veriyorum: Yaratılanı yaratandan ötürü sevmeye devam edeceğim. Herkesi kucaklayacağım. Giresun’daki tüm kurumlar ve teşkilatlar arasında birlik ve beraberliği sağlamaya çalışacağım. Bu konuda sorumluluk almaya ve öncülük yapmaya hazırım.
Söz veriyorum: Demokratik zeminde “Her şey Türkiye için” ve “Her şey Giresun için” vizyonuyla çıktığımız bu yolculukta “değişimin adı, yeni yüzü ve öncüsü” olacağım.
Giresun ve Giresunlunun geleceğinin şekillenmesinde rol almak, her bir Giresunlunun mutluluğunu paylaşmak ve kederine ortak olmak benim için büyük bir şeref olacaktır.
Gayret, alın teri, ilkeli siyasi irade ve kararlılık bizden, destek siz hemşehrilerimden, başarı Allah’tandır.
 
Saygıdeğer Katılımcılar
Değerli Basın Mensupları
Türkiye; 20 yıl, 10 yıl, 5 yıl hatta 1 yıl öncesinin şartlarında değil.
Geçmişin teşhis ve önerileri, bugünün meselelerine çare olamıyor. Şartlar, araçlar ve yöntemler değişti.
İhtiyaçlar, beklentiler ve öncelikler değişiyor.
AK Parti iktidarında, hizmet üretme biçimimiz ve hizmetin sunumundaki yeni yaklaşım ve stratejiler “devletin millet için olduğu” gerçeğini bize göstermiştir.
Gençlerle geleceği, projelerle hedefleri şekillendiren felsefeyi inşa eden AK Parti iktidarında; özgürlüklerden, fırsat eşitliğinden, insan haklarına; standardı yüksek bir yaşam kalitesine; adalette, asayişte, güvenlikte; eğitimde, sağlıkta; tarımda, sanayide, ticarette, turizmde, kültürde, edebiyatta, sanatta, sporda, ekonomik kalkınmada çok şey yapıldı.
Emekliye, memura, işçiye mali ve sosyal haklar yönünden yapılanlar ile engellilere, bakıma muhtaçlara, işsizlere, yoksullara yapılan sosyal yardımlar ortada.
Yapılanlar bir lütuf değil, milletimiz hak ettiği için “halka hizmet hakka hizmet” anlayışıyla yapılmıştır.
Bu yapılanları; ister değişim, ister yenilik, ister dönüşüm ve ister reform olarak adlandıralım, bir nevi ezber bozulmuştur. Her bir Türk vatandaşı gibi Giresunlular olarak bizler de bunu müşahede etmekteyiz.
Yapılanlarla yetinmek yok.
Daha iyi, iyinin de iyisi arayışları sürüyor.
Sayın Başbakanımızın talimatları ile Türkiye’nin 2023 Vizyonu hazırlandı. Tüm kurum ve sektörlerin gelecek planları hazır. Millî Eğitim Strateji Belgesi’nde, Millî Eğitim Bakanlığı 2010-2014 Stratejik Planı’nda olduğu gibi Türk Millî Eğitim Sisteminin 2023 Vizyonu Strateji Belgesi de naçizane benim sorumluluğumda hazırlandı.
Türkiye’nin gelecek planlamasında görev alan bir kardeşiniz olarak Giresun’un gelecek yapılanmasında rol almak ve katkıda bulunmak isterim. Hükümetimiz, devletimiz, kurumlarımız bana güvendi ve önemli ve hatta mahrem sayılacak konularda görev verdi. Sizin de güveninize layık olacağıma inanıyorum.
Çumhuriyetin 100. yılında Türkiye’nin dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında öngörülmesi birilerinin hayallerinin sınırlarını bile zorluyor.
Hiç zor değil.
Yapılamaz denen çok şeyin yapıldığına hepimiz şahidiz.
Her bir üyeden teşkilatların tüm kademelerinde görev alanlara, milletvekillerinden hükümetin üyelerine ve Sayın Başbakanımıza minnet ve şükran borçluyuz.
 
Saygıdeğer Katılımcılar
Değerli Basın Mensupları
Tüm alanlardaki değişim gerçeği, siyaset yapma yöntem ve araçlarını da değiştiriyor. Siyaset kurumunun yapısı ve siyasetçi profili de doğal olarak değişiyor.
Değişim isteği tabi bir istektir.
Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir.
İstisnaları olmakla birlikte, denenmişleri denemek siyaset tarihinin hafızasından, tecrübe ve deneyimlerden yararlanmamak anlamına gelir.
Bu, yoksul, fakir ve kıt kanaat geçinen birinin isminin değiştirilerek Mesut yapılmasına benzer.
İsmini değiştirmek o kişinin kaderini değiştirmeyeceği gibi geçmişi, performansı iyi olmayan bir siyasetçinin yeni vaadleri de onun durumunu değiştirmeye yetmez diye düşünüyorum. Takdir, teşkilatlarımızın, halkımızın, kamuoyunun ve basın camiasınındır.
 
Değerli Katılımcılar
Giresun’umuzda; eğitimden sağlığa, adaletten güvenliğe, tarımdan sanayiye, turizmden ticarete ve diğerlerinde, eksikliklerimize ve bazı sorunlarımıza rağmen elbette iyi ve güzel hizmetler oldu. Devam eden güzel hizmetler ve yatırımlar da var.
Bireysel ve kurumsal başarılar göğsümüzü kabartıyor.
Giresun’da başarı adına her ne varsa, siyasetçinin, kamu bürokrasisinin, özel sektörün, sivil toplum kuruluşlarının ve basın camiasının payı büyüktür. Emeği geçenlere ve katkısı olanlara teşekkür ediyorum.
☼İlimize yaptıkları yatırım ve hizmetler için başta Sayın Başbakanımıza ve Sayın bakanlarımıza teşekkür ediyorum.
☼Milletvekillerimize hizmetleri için teşekkür borçluyuz. Çok güzel ve önemli hizmetleri oldu. Daha fazlasını yapmak istediklerine inanıyorum. Kendilerine saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum.
☼Hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı, İl/İlçe teşkilatlarımızın her düzeydeki başkan ve üyelerine, İl Genel Meclisi Üyelerimize, Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi Üyelerine teşekkür ediyorum.
☼Yeni dönem için milletvekili aday adayı olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Hepsini medeni cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Hepsi değerli insanlar. Kendilerini seviyorum. Bence, hepsi de layık. Onlar için de dua ediyorum. Allah kim neye layıksa onu versin.
 
Saygıdeğer Katılımcılar
Değerli Basın Mensupları
Dün dünde kaldı. Yapılanları ve yapılamayanları ile/günahı ile sevabı ile kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Ben geçmişi hayırla anıyorum.
Yeni şeyler söyleme zamanı.
Bildiğiniz gibi, bireysel ya da bazı kurumsal başarılar Giresun olarak itibarımızı kurtarmaya yetmiyor.
Öyleyse, topyekûn bir seferberlik anlayışı ve Giresunluluk şuuru ile yeni bir sefer başlatmakta ve el ele vererek hedefe koşmakta geç bile kaldık.
Siyaset kurumu, bürokrasi, özel sektör, sivil toplum ve basın sektörü olarak asgari müştereklerde buluşmalıyız. Giresun’un menfaatleri için ortak hareket etmeliyiz.
Ben bu konuda sorumluluk almaya hazırım.
Yoksa, geçen yıllara üzülürüz.
Yakınmak da çare olmaz.
İmkânlar boşa gider.
Fırsatlar değerlendirilemez ise kaybeden Giresun olur.
Hiç kimsenin Giresun’a zarar vermeye hakkı yok.
 
Ercan TÜRK olarak, “Ankara’yı biliyorum, Giresun’u seviyorum.”
Bir tabir var. Gideceği adresi bilmeyen her yola gider denir. Bu yollar da bizi doğru hedefe ulaştırmaz. Hadi bir şekilde ulaştırdı diyelim. Hem çok zaman alır ve hem de çok maliyetli olur. Bunun örneklerine siyaset tarihinde rastlamak mümkün. Hepinizin bu örnekleri çok iyi bildiğine inanıyorum.
Giresun ve Giresunluların meselelerinin çözümü için ortak aklı oluşturmalıyız. Toplumun her kesimini işin içine çekerek sorumluluğu paylaşabiliriz. Aidiyet duygusu yaratmalıyız. Bir stratejik planımız ve yol haritamız olmalı. Bunları hazırlayacak bilgi, birikim ve tecrübe bizde var. Yeter ki bu istensin. Bunun için gerekli istek, irade ve kararlılık olsun.
Başarmak için büyük düşünmemiz gerekiyor.
Yeter ki, kendimize inanalım. Yeter ki, kendimize güvenelim.
Ancak, birlikte başarabiliriz.
Ben kendime güveniyorum. “Giresun’a hizmet edecek kadronun onurlu bir üyesi” olduğum takdirde, bundan önceki yaşamım ve çalışma sahamda verdiğim “samimiyet sınavını” siyasette de vermeye hazırım.
Gücümüzü ve potansiyelimizi iyi kullanırsak, kişisel değil, kurumsal düşünebilirsek pek çok sorunun çözüleceğine, bazı imkânsızlıkların mazeret olmaktan çıkacağına inanıyorum.
Teşkilatların önemi ortada. Geleceğin planlanmasında, yönetiminde rol alacak kadronun şekillenmesinde önemli bir görev yapacaklar. Hafta sonu temayül yoklaması yapılacak. Temayül yoklaması, yakın gelecek için sorumluluğun yerine getirilmesi, gelecek adına da hayalimizdeki Giresun’u resmetmek ve çocuklarımızın geleceği demektir.
Kişilerin ve grupların adamını aramadan, il’in doğusu ve batısı hesabıyla aday belirleme kaygısına düşmeden başarı vadeden ve en iyi neticeyi alacağımız “ideal kadro”nun belirlenmesi, Giresun ve Giresunlunun yararına olacaktır. Böyle olması halinde, kazanan Giresun olur.
Parti olarak, herkesi kucaklayan bir partiyiz.
Başkalarına gösterdiğimiz sevgi, saygı ve hoşgörüyü kendi partilimize de mutlaka göstermek durumundayız.
Başkalarının başarısızlığı, hataları ve kusurları üzerine siyaset yapılmaz. Bu yolu tercih etmek zayıflıktır. Kendine güvensizliktir. Kendimizi, yapabileceklerimizi ve projelerimizi anlatmamız lazım. Sonra da takdiri, değerlendirmeyi yapacaklara bırakmak gerekir diye düşünüyorum.
Dışlamak, ötekileştirmek AK Parti’nin kuruluş felsefesinde yok. Teşkilatlarımızda ve gönlümüzde herkese yer var.
Yalansız, dekikodusuz ve iftirasız bir siyaset, adil, objektif bir aday belirleme süreci yaşamayı diliyorum.
 İş birliği yapmayan, takım çalışmasına inanmayan, uyumlu çalışma kültüründen yoksun kadroların kısır çekişme ve çatışmalarından dolayı Giresun çok şey kaybetti. Bunu düzeltmek için hepimize görev düşüyor. Teşkilatın, sivil toplumun, basının sorumluluğu ve vebali var.
Bilgi, birikim ve tecrübesiyle temayüz etmiş doğru kişiler sahiplenilmeli ve desteklenmeli. Aksi halde, bugüne kadar kaybettiğimiz gibi bundan sonra da kaybetmeye ve yakınmaya devam ederiz ki bu boşa kürek çekmektir, ham hayaller peşinde koşmaktır.
Buna hakkımız olmadığı gibi başa harcanacak zamanımız da yok.
Ben değil biz olmaya devam edeceğiz.
İstersek, birlikte başarabiliriz.
Giresun’un hiçbir sorunu çözümsüz değildir. Giresun’un nimetlerini birlikte paylaştığımız gibi külfetlerini de birlikte paylaşabildiğimiz ölçüde sorunlar en kısa sürede giderilecek, her şey çok daha iyi olacaktır. Yeter ki bunun için gerekli istek, irade ve kararlılık olsun. Yeter ki bunları yapabilecek kişi ve kadrolara sahip çıkılsın, destek verilsin.
 
Giresun değişim istiyor. Değişimin aktörü de yöneteni de biz olabiliriz. İstişareye önem veren, iş birliği yapan ve iş bitirecek aday profiline uygun biri olarak ben hazırım.
Destekleriniz ve dualarınız benim için önemli.
Birkaç teşekkürle sözlerimi toparlamak istiyorum.
-Eğitim camiası gibi büyük bir kurumun mensubu iken siyasete girdim. Giresun’da 5 binden fazla meslektaşım görev yapıyor. Desteklerini arkamda hissediyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
-Ortaöğrenimim dolayısıyla Diyanet teşkilatına mensup arkadaşlarımdan da çok büyük bir sahiplenme gördüm. Sayıları 2 bine yakın bu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
-Sivil toplum kuruluşlarından ve meslek örgütlerinden büyük destek gördüm. Her bir kuruluşun başkan ve üyelerine teşekkür ediyorum.
-Basın camiası, haber ve yorumlarında beni bilgi, birikim ve tecrübe yönünden olumlu değerlendirdiği isimlerden biri olarak kamuoyuna takdim etti. Objektif ve yansız yayınlarından dolayı basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra da demokrasi kültürünün gelişmesine katkıda bulunmalarını beklediğimi belirtmek isterim.
-Bireysel olarak görüştüğüm ve kurumsal olarak ziyaret ettiğim AK Parti teşkilatlarının yönetici ve mensuplarından sıcak ilgi, yakınlık gördüm. Değerlendirmeleri, önerileri benim için yol gösterici olmuştur. Tüm dava arkadaşlarıma, gönül dostlarıma teşekkür ediyorum.
 
Değerli Katılımcılar,
Sözü biraz uzattığımın farkındayım.
 
Son söz;
Siyasetçiler olarak, yapacağımız çalışmalarla, kişilerin alın yazısını değil ancak geleceklerini şekillendirebileceğimizi, iyileştirebileceğimizi unutmayalım.
 
Katılımlarınız için, beni dinlediğiniz için, sabrınız için teşekkür ediyor, hepinizi bir kez daha saygıyla selâmlıyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205