Fatih Düz: Ayrım Yapmayacağım

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz herkese eşit davranacağım dedi.

Fatih Düz: Ayrım Yapmayacağım

 Çamoluk Belediye Başkanlığı görevine bugün başlayan çiçeği burnunda Belediye Başkanı Fatih Düz kamuoyuna açıklama yaptı.
31 Mart'ın Çamoluk Belediyeciliğinde bir milat olacağını söyleyen Fatihh Düz; "Çamoluk'u birileri değil hep birlikte yöneteceğiz" dedi.
Çamoluk Belediye sayfasında yayınlanan açıklamasında Fatih Düz şunları dedi.

 Saygıdeğer Çamoluk' lular;

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında; Çamoluk Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday oldum ve sizlerin teveccühü ile seçim yarışını önde tamamlayarak, hemşerilerime hizmet etme fırsatını yakaladım. Oldukça yoğun geçen seçim kampanyası sürecinde beni yalnız bırakmayan MHP Çamoluk İlçe Teşkilatı’na, ilçe esnaflarına, ilçemiz gençlerine, ilçe merkezi ve mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. 
Bunun yanı sıra; bizlere kimi zaman gecenin geç saatlerinde, kimi zaman da hafta sonu tatil günlerinde vakit ayıran Yazılar-Kurtuluş, Yuvacık, Dulundas-Karşıyaka, Kurukol, Hürriyet ve Köroğlu Mahallesi derneklerinin saygıdeğer başkanlarına, yöneticilerine ve dernek üyelerine ayrıca teşekkür ediyorum. 
Yine kampanya sürecinin sorunsuz ve güvenli bir şekilde tamamlanmasında katkıları olan Çamoluk Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığına şahsım ve vatandaşlarım adına teşekkür ediyorum. 
Seçim sürecinde bana ve ekibime destek olan, burada adını zikretmeyi unuttuğum kişi ve kuruluşlar var ise onlara da müteşekkir olduğumu bilmelerini istiyorum. 
Belediyelik olduğu günden bu yana ilçemize hizmetleri olan belediye başkanlarına, meclis üyelerine ve çalışanlarına da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Kıymetli hemşerilerim; 31 Mart 2019 tarihi, Çamoluk için bir milat olmuştur. 
İlçemiz için artık değişim ve kalkınma vaktidir. Sıradanlaşmış belediyecilik anlayışı, bizimle birlikte Çamoluk’ta son bulmuştur. En temel belediyecilik hizmetlerinden tutun da, en tepe uygulamalara kadar topyekûn bir zihniyet değişikliğine hep birlikte şahitlik edeceğiz. Çıkmış olduğum bu hizmet yolculuğunda önce Allah’a (c.c), sonra devletimize ve siz değerli hemşerilerime yürekten güveniyorum. 3 Nisan 2019 tarihi ile mazbatamı almış bulunuyorum. Bundan sonraki tüm süreçleri “Şeffaflık” prensibi çerçevesinde düzenli olarak sizlerle paylaşacağımı bilmenizi istiyorum. 7’den 70’ e herkes ne yaptığımızı, hangi adımları attığımızı bilecek. Çamoluk’u birilerinin yönlendirmeleriyle değil, birlikte yöneteceğiz. İlçemizle ilgili birçok kararı birlikte alacağız. Asla ve kat’a; sizlere karşı kör, sağır olmayacağım. 
Sandıkta bizleri tercih etmeyen kıymetli hemşerilerim; sizler de başımızın tacısınız. Ayrım yapmadan, hep birlikte daha güzel bir Çamoluk için mücadele edeceğiz.
İlk 90 günlük sürenin ardından, belediyenin geçmişi ve bundan sonraki süreç hakkında sizlere kapsamlı bir rapor sunacağız. Sonrasında hep birlikte Çamoluk’u hak ettiği mertebeye kavuşturacağız. Allah (c.c) yar ve yardımcımız olsun.
T.C. Çamoluk Belediye Başkanı
Fatih DÜZ

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2019, 22:32

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadirhan Gürsoy
Kadirhan Gürsoy - 5 yıl Önce

Teşekkür ederiz başkanım Allah hayırlı görevler yapmayı nasip etsin inşAllah

Cengiz Metin
Cengiz Metin - 5 yıl Önce

Çamoluk un sorunlarını en iyi bilen Çamoluk da ikamet eden Başkandır.Bundan dolayı Yeni seçilen Belediye başkanımız Sayın Fatih DÜZ beye de güveniyor ve inanıyoruz Çamoluk un ana sorunlarını çözmesi noktasında Biz Çamoluk Halkı olarak da her daim arkasında olacağımızı bilmesini isteriz.Tekraren kendisini ve ekibini kutlar başarılar dilerim. Çamoluk a Hayırlı olsun.

Yusuf karakuş
Yusuf karakuş - 5 yıl Önce

Fatih başkan hayırlı uğurlu olsun ben yusuf idrisin oğluyum

Cml bnc
Cml bnc - 5 yıl Önce

Köylere hizmet verilmeli yoksa Çamoluk 100 yıl daha gelişmez daha doğrusu Çamoluk dan birşey olmaz

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205