Giresun Valisi Çamoluk'ta

Alucra'da temel atma törenine katılan vali Enver Ünlü Çamoluk'a uğradı.

Giresun Valisi Çamoluk'ta

11 Haziran 2021 Cuma günü Alucra Hacı Osman Erilli İmam Hatip Lisesi, Alucra Taziye Evi ve Alucra Meydan projesi  Alucra'ya gelen Giresun Valisi Enver Ünlü, Alucra'daki programından sonra Çamoluk'a gelerek bir dizi  ziyaretlerde bulundu.

Vali Enver Ünlü ilk olarak, Ççamoluk Kaymakamlığını ziyaret edip, Kaymakam Emre Çömen'den bilgi aldı. Vali Ünlü kaymakamlık ziyaretinden sonra da  Çamoluk Belediyesini ziyaret etti. 

Belediyeye gelişinde  Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, Yeşilbük Belediye Başkanı Sezai Doğan, MHP Çamoluk İlçe Başkanı Ali Tatar  valiyi kapıda karşıladılar.

Çamoluk Belediye Başkanlık Makamına geçen Vali Enver Ünlü, burada Belediye Başkanı Fatih Düz'den ilçenin sorunları hakkında bilgiler aldı.

Vali Ünlü Tarım ve Hayvancılık konusunda sunulan proje ve Dokap projeleri hakkından destek sözü verdi.

Belediye ziyaretinden sonra Kuru  Fasulye paketleme tesislerini de gezen Vali Enver Ünlü, tesis hakkında bilgi aldıktan sonra Çamoluk Avcı köşküne geçerek, burada da incelemelerde bulunduktan sonra Çamoluk'tan ayrıldı.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2021, 21:22

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
ŞERBETÇİ ( PINARLI KÖYÜ)
ŞERBETÇİ ( PINARLI KÖYÜ) - 3 yıl Önce

Hoşgelmiş ancak hangi derde derman oluyor bu ziyaretler... İcraat görmek istiyoruz sayın yöneticiler. Pınarlı köyü ve çevresinde telefon çekmiyor. Resmi kurum ve özel kuruluşlara başvurular yapıldı ama kimse yatırım yapmak istemiyor. Bu konuda kim çözüm getirecek belirsiz. Şahsım olarak devletin her kademesine başvurdum (yetkili olan) ama çözümsüz kaldı. Kaymakamımız Emre Çömen i çarşıda gördüm, dedim böyle böyle ilgili yerlerle iletişime geçileceğini belirtti. Umarım düzelir. Vali bey geldiğinde keske orada olsaydım, bu çekim sorunları ile kamu düzeyinde de ilgi alaka kurulması gerektiğini anlatırdım. Sağlık olsun elbette. Cimer den yazdığım en az yüz başvuru vardır, çoğuna da Giresun Valiliği cevap veriyor. Haberi de vardır belki, belki de yoktur. Selam ederim, Pınarlı dan sevgiler.
Herkesi sevip sayıyorum.

Semih Lortoğlu
Semih Lortoğlu - 3 yıl Önce

Acaba o yoldan gelirken ne düşündü sayın Vali?Çok merak ediyorum.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205