Giresun'da İlk Adaylar HEPAR dan

Haziran 2011 de yapılacak olan Milletvekilliği seçiminde Giresun'dan adaylarını açılayan ilk parti HEPAR oldu.

Giresun'da İlk Adaylar HEPAR dan

2011  Genel Seçimlerinde,Millet Vekili adaylarını tanıtmak için Giresu'na gelen HEPAR Başkanı Osman Pamukoğlu,
iktidara geldiklerinde ilk yapacakları şeyin PKK'lı teröristleri dağlardan temizlemek olacağını söyledi.
Giresun'da Gazeteciler Derneği'ni ziyaret eden Pamukoğlu, partisinin 12 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde Giresun'daki milletvekili adaylarını da tanıttı. Pamukoğlu, adaylarının hepsinin geçmişinin temiz olduğunu, bu bölgenin çocuğu olduğunu belirtti. HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu tarafından açıklanan milletvekili adayları Sezai Cengiz, Ömer Gemici, Orhan Patan ve Hüseyin Yılmaz oldular.
 Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Pamukoğlu, “Silahlı eşkıyalar Türkiye, Irak ve İran topraklarında silahlı gruplar olduğu sürece bunlar kentlerde şehirlerde hatta TBMM'de dahi o sizi öfkelendiren ve canınızı sıkan konuşmalar yapmaya devam edecekler. Biz iktidara geldiğimizde 365 gün içinde bütün dağlar temizlenecek. Sonra bunların dış destekçileri var, birçoğu NATO üyesi. Onlarla da karşı karşıya geleceğiz. Sonra içerde eşkıyalarla işbirliği yapan insanlar var onlarla da mücadele edeceğiz” dedi.
Balyoz tutuklamaları ile ilgili sorulan soruyu da cevaplayan Osman Pamukoğlu, “Balyoz, Çekiç bunlarla ilgilenmiyorum ama böyle bir şey olduğunu iddia ediyorlar. Ergenekon, Balyoz bunların ikisi de siyasi olan konular. Esnaf yok olmuş hiçbir şey üretmiyoruz. Madenler, limanlar ve bankalar yabancılarda. Türkiye şu son 3 ayda yurt dışından ekmek yapmak için bir milyon 250 bin ton buğday aldı. Para kaynaklarına gelince bu devlet müsrif bir devlet. Zırhlı arabalar, helikopterler, lüks hayat, ödenekler harcırahlar. İşte biz böyle bir hayatı kapatacağız.
Sen de balyoz çekiç keser meserle uğraşıyorsun. Bak millet yemiş balyozu” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205