Giresun'dan Binali Yıldırım'a Destek

Çamoluk Derneği ev sahipliğinden yapılan toplantıda Binali Yıldırım'a destek kararı alındı.

Giresun'dan Binali Yıldırım'a Destek

 

İstanbul'da 23 Haziran tarihinde yapılacak Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi, Giresun Cumhur ittifakı AK Parti ve MHP Başkanları ve heyeti, İBB Başkan adayı Binali Yıldırım'a destek çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.
23 Haziran'da yenilecek olan İstanbul seçimleri için hemşeri dernekleri toplantıları, siyasi partiler açısından önem arz ediyor. Bu kapsamda İstanbul'a çıkarma yapan, AK Parti Giresun il Başkanı Kenan Tatlı, MHP Giresun il Başkanı Ertuğrul Konal, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, AK Parti Şebinkarahisar ilçe Başkanı Nejat Okuyar,Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz,Giresun Belediyesi il genel meclisi Başkanı Ahmet Şahin, Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, Ataşehir Belediye meclis üyesi Salih Kızılhan, Ümraniye Belediye meclis üyesi Orhan Koç, Kağıthane belediye meclis üyesi Esat Selvi, Çekmeköy Belediye meclis üyesi Cengiz Çetükkaya, Üsküdar Belediye meclis üyesi Yılmaz Çalık, Giresun Federasyon Başkanı Muhterem Memiş, İstanbul'da faaliyet gösteren Çamoluk köy/mahalle dernek başkanları ve üyeleriyle Çamoluk Derneği ev sahipliğinde genel merkez binasında kahvaltıda buluştular.
Çamoluk Derneği Başkanı Hacı Canik ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği kahvaltılı buluşma toplantısının sunumunu Hüseyin Yetimova gerçekleştirdi.
AK Parti Giresun il Başkanı Kenan Tatlı ve MHP Giresun il Başkanı Ertuğrul Konal yaptıkları konuşmalarda,’’ Giresun Çamoluk Hemşeri Dernekleri Buluşmasında İstanbul’daki hemşerilerimizle bir aradayız. İstanbul İBB Başkanı adayımız Sn. Binali Yıldırım’ın her zaman yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Bizim için bu seçim çok önemli, Allah’ın izni ile Milletvekili, bakan, başbakan, Meclis Başkanı olarak görev yapan ve ülkemize önemli hizmetlerle buluşturan Sayın Binali Yıldırım’ı siz değerli hemşerilerimizin destek ve duaları ile kazandıracağız. 23 Haziran’da Allah’ın izniyle kazanan İstanbul olacak, Türkiye olacak, Aziz milletimiz olacak" dediler.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve protokol konuşmacıları, İBB Başkan adayı Binali Yıldırım, Hep taş üstüne taş koyan, bir Anadolu insanıdır. 23 Haziran'dan sonra gönül belediyeciliğini, sosyal belediyeciliği tüm İstanbul'a yayacağız ve Tevazu içinde, samimiyetle, gayretle, nasıl görünüyorsak o şekilde davranarak, milletimize hizmet edeceğiz, milletimizin hizmetkarı olacağız." dediler
Katılımlardan dolayı teşekkür eden Çamoluk Derneği Başkanı Hacı Canik, bizler sivil toplum kuruluşları olarak çalışmalarımızı birlik, beraberlik içeresinde sürdürüyoruz. İnşallah 23 Haziran seçimleri İstanbul halkının ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda gerçekleşir

Haber: Sadi Toygar


















Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2019, 17:56

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
orhantorun
orhantorun - 5 yıl Önce

tam destek oy lara sahip cikalim hayırlı olsun vatana millete hizmet lerini bekleriz bin ali bey yolun açık olsun

şükrü kılıçdere
şükrü kılıçdere - 5 yıl Önce

ben inanmıyorum onların destene muhtar şeçmek için akın akın gittiler şimdide yalakalık yapıyorlar

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205