Gölova İlçe Başkanından CHP'yi kızdıracak açıklama

Komşu ilçemiz Gölova'nın CHP İlçe Başkanı İrfan Kamalı, seçim sonrası ilçeye hiç CHP milletvekili ve parti yöneticisinin gelmediğinden yakınarak, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve AK Parti milletvekillerinin ilçeyi ve kendisini ziyaret etmesinden övgüyle söz etti.

 Gölova İlçe Başkanından CHP'yi kızdıracak açıklama
 

Milli Savunma Bakanı  İsmet  Yılmaz, Sivas'ın Gölova ilçesini  ziyareti  sırasında CHP İlçe Başkanı İrfan Kamalı'nın karşılamada  yer alması   dikkat çekti . Kamalı'nın, CHP'li vekillerin gelmediği ilçeyi  ziyaret  eden AK Parti milletvekillerinden övgüyle bahsetti.

Karşılamada  yer alan  CHP'li Kamalı yaptığı açıklamada, "Sayın bakanımdan ve Sivas milletvekillerinin hepsinden Allah razı olsun. Bizim CHP milletvekillerimizden ve il başkanlarımızdan daha çok bize nezaket  ziyaretinde  bulunuyorlar. Gölova 200 km, çok uzak diyorlar ama AK Partililere hiç uzak değil. Onun için ben her  zaman  AK Parti ile bakanımızla olsun milletvekilleriyle olsun,  istişare  içindeyim." şeklinde konuştu.

AK Parti'ye geçişinin  hayatta  söz  konusu  olamayacağına vurgu yapan CHP'li Başkan, CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir'in ilçeye hiç gelmemesinden yakınarak şöyle  devam etti : " dönem  milletvekili seçtik. Bir sefer  seçimler  için geldi. Henüz ondan sonra Allah'a şükür hiç yüzünü görmedik. Diğer AK Partiler benim  ziyaretime  geliyorlar. Devamlı gelip ilçe teşkilatımıza nezaket  ziyaretinde  buluyorlar. Biz de onlara gereken ilgiyi göstermek zorundayız, misafirperverlik gereği. AK Partililer beni kırmıyorlar. Gayet güzel bir ilişkimiz var onlarla."

AK Partili bakan ve vekillerle görüşmesinin CHP parti yönetimine ters gelebileceğine işaret eden Kamalı, "Ama burası ufak bir ilçe olduğu için devamlı bizi kim ne kadar ziyaret ederse biz onlardan memnun oluyoruz. Onun içinde en her zaman Sivas milletvekillerine teşekkürü borç bilirim." ifadesini kullandı.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, ilçeyi ziyaretinde CHP ilçe Başkanı Kamalı ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Haber 7.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205