Hayırlı Olsun! Çamoluk Ak Parti Dedi

Çamoluk Belediye Başkanlığın da ipi göğüsleyen Ak Parti adayı oldu.

Hayırlı Olsun! Çamoluk Ak Parti Dedi

 Aylarca süren seçim sitresi neticeinde kazananlar belli oldu.
Çamoluk'ta Ak Parti Belediye Başkan Adayı Savaş Akarçeşme en yakın rakibi MHP Adayı fatih Düz'den 154 oy fazla alarak gelecek beş yıl için Çamoluk'un yeni Belediye Başkanı oldu.
Yapılan oylama sonucunda, oyların partilere göre dağılımı şu şekilde oluştu;
AK Parti 879 % 38,69

MHP 725 % 31,91

BBP 552 % 24,30

SP 105 % 4,62

BTP 11 % 0,48
Çamoluk seçimleri, özellikle ilçe dışından gelen  seçmenlerin  etkili olduğu bir seçim  oldu.


Çamoluk'ta özellikle Ak partiden aday olmak için müracaat edip daha sonra MHP'den aday olan Fatih Düz ve yine Ak  Partiden aday adayı olana T&urgay Yenice'de BBP'den aday olarak seçime iddialı bir şekilsde hazırlandılar.
Saadet Partisi Adayı  Davut  Tepeyurt'da  seçime iddialı olarak hazırlandı.
4 adayın yarıştığı Çamoluk seçimlerinde kazanan,tahminlerde olduğu gibi Ak Parti adayı Savaş Akarçeşme oldu.
Bu seçim dönemi özellikle adaylar arasında proje yarışına da neden oldu.
Savaş Akarçeşme 41 Proje ile yarışırken diğer adaylar da iddialı projeler açıkladılar.
Seçim süresince kayda değer bir gerginliğin olmadığı öğrenildi.
Çamoluk'un yanı sıra Alucra ,Şebinkarahisar'da da Ak Parti adayları kazandı.
Giresun Merkez de ise CHP adayı Kerim Aksu ikinci dönem için yeniden başkan oldu.


YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 10 yıl Önce

İlçemiz ve köylerine yeni seçim hayırlı olsun. Sayın SAVAŞ HOCAM bu görevin üstesinden geleceğine inanmaktayız. Savaş AKARÇEŞME HOCAM ile Çamoluk yeniden şahlanarak, EKONOMİ GELİRİ ve YAŞAM KALİTESİNİN YÜKSELECEĞİNE İNANMAKTAYIZ.
Kıymetli hemşehrilerim, ÇAMOLUK için kalkınma seferberliği başlatalım ve hepimiz elimizden geldiği kadar belediyemize destek verelim. KELKİT VADİSİ BİZİM VE BİZDEN BAŞKA KİMSE GELİPDE BİR TUĞLA KOYMAZ.
Sayın Savaş AKARÇEŞME hocama hayırlı olsun der, Cenabi Allah yardımcısı olsun...

sezai bakırhan
sezai bakırhan - 10 yıl Önce

evet çamolumuzun yeni belediye başkanını sadece seçmenine saygımdan dolayı hayırlı olsun diyecem ama savaş beyin kendisini ne tebrik ederim nede kendisine hayırlı olsun demek içimden gelmiyo çünkü köyünün insanlarına iki yzlülük yapmıştır i hane yapınıiştır asla ve asla tarafsız olmamıştır

muharrem çakır
muharrem çakır - 10 yıl Önce

Savaş bey'i öğretmenlik yaptığı dönemden tanırım, son derece beyefendi, işini iyi yapan, kararlı ve entellektüel bir kişidir. Çalıştığı kuruma artı değer kazandıran, vizyon sahibi, her durum ve şartta Hakk'ı tutup kaldıran bir insandır. Lider kişiliğiyle ÇAMOLUK'a çok şey katacağından eminim.

ilyas akarçeşme
ilyas akarçeşme - 10 yıl Önce

sayın sezai bakırhan toplumun tamamını memnun etmek çok zordur,hatta imkansız gibi birşeydir.savaş bey seçim sürecinde ben şahidim hiç bir muhtarın yanında olmamıştır.sizin gibi iki yüzlü kesinlikle olmamıştır.hiçbir muhtarı ve kişiyi işaret etmemiştir.ve tüm muhtar adaylarına demiştirki,benden size açık çek dilediğiniz kadar insan getirin demiştir.bunu demesimi iki yüzlülük,yada hiç bir muhtarın yanında olmamasımı ikiyüzlülük.saygı sınırlarını aşmadan yorum yapın lütfen...

sezai bakırhan
sezai bakırhan - 10 yıl Önce

Yorumunuz yayın ilkelerimiz uymadığından yayınlanmamıştır.
Editör

sezai bakırhan
sezai bakırhan - 10 yıl Önce

sayın ilyas bey benim mahtabım sen değilsin ayrıca kimsenin de beni memun etme gibi bir luksü yoktur ayrıca kayıp etmekte kazanmakta bşzler için bir onur bir şereftir bizim öfkemiz masa başında yaplan kirli pazarlıktır övrnmek istersen ararsın telimi anlatırım yok hala savunmak istersen o zaman o kirli pazarlığın içindesin sende varsın demektir burdan kalkıp bana cevap verme geryi duyuyrsan ayrıca burda biz destekleyen yada desteklemeyen tüm dulundas mahalesinin halkını cani gönülden saygı ve sevgilerimi sunarım secmen hurdür iradesini nereye isterse oraya kulanır ama kirli pazarlıkların hesabıda tarih birgün mutaka sorar saygılar,

sezai bakırhan
sezai bakırhan - 10 yıl Önce

bu kirli pazarlıvın baş kahramanları önce dulundas dernek başkanı ve yöneticilerinden bir kaçtanesi asıl kahraman hüseyin kızılhan salih kızılhan ne kadar tarafsız olmaya çalışsada savaş akarçeşmdir bu kirli oyunun hesabını mutlka sorulacaktır vakti sati gelince.

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 10 yıl Önce

Kıymetli dostlar, ZAGPA BAYIRKÖYÜNDE bir abimiz vardı. Bu abimiz maddi olarak durumu iyi olup ülkemizin sahil bölgelerinde yaşama imkanı olduğu halde, kendisi BABA OCAĞI diyerek gece gündüz demeden köyü için çalışıp BAYIRKÖYÜ MERKEZ CAMİİ YAPIMINDA, KARAYOLLARINA UYGUN İKİ ŞERİTLİ KÖPRÜ, KÖY MEYDANINA dükkanların yapımı, zagpa - çamoluk yolunun yapımı ve KÖY MEYDANINA AĞAÇ DİKİM işlerinde gece gündüz çalışarak BAYIRKÖYNDE OLAMAZ DENEN İŞLERİ BAŞARDI.
Sonra bu abimizi ne yazık ki darılttılar ve hizmetlerden elini çekti. On sene önce ki hızı ile çalışmalar devam etseydi BAYIRKÖYÜ BELDE OLMA YOLUNDAYDI.
Ne yazık ki son on senedir Zagpa köyümüz geri gitti ve bir arpa boyu ilerleme sağlayamadı.
Lütfen biraz sabırlı olalım ve seçilen kim olursa olsun sahip çıkalım. İKİ SENE SONRA ELEŞTİRİ YAPALIM. Bu vadi bizim. Hep beraber daha güzel ÇAMOLUK İÇİN ÇALIŞALIM..
KEMAL KUŞCUL - ZAGPA - BAYIRKÖYÜ


SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205