İşte Valimiz (15 Temmuz Kahramanı)

Giresun Valimizin 15 Temmuz'da ki kahraman tavrının video görüntüleri çıktı.

İşte Valimiz (15 Temmuz Kahramanı)

 Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 15 Temmuz'da ki kahraman duruşu ile gönüllere taht kurdu.
15 Temmuz darbe karşısına kahramanca dikilen Vali Harun Sarıfakıoğulları'nın o döneme ait görüntülerini elde ettik.

15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminde, Nizip Kaymakamı olan Harun Sarıfakıoğulları'nın ortaya koyduğu net ve kararlı tutumu, görenlerin yüreklerini ferahlatıyor.
Görüntülerin yanında, Nizip yöresinden, valimiz sayın Harun Sarıfakıoğulları hakkında edindiğimiz bilgiler; daha darbenin ilk saatlerinde hemen görev yerine giderek darbeye karşı tutum aldığı, aynı zamanda evinden çıkarken dostlarına da"Hakkınızı Helal Edin"  dediği bildirildi.
Darbenin rengi belli olana kadar, ülke genelinde bir çok Milletvekili,Bakan hatta  Ak Parti'nin bazı yetkililerin ortaya çıkmadığı bir ortamda, Nizip'te Kaymakam olan  Harun Sarıfakıoğulları, ortaya çıkıyor ve darbenin başarrılı olmaması için çalışmalar yapıyor.

Meydanda toplanan halka seslenen Harun Sarıfakıoğulları, "Meydanlardayız kardeşlerim meydanlardayız! tanklar kışlasına dönene kadar, namlular vatandaşa değil düşmana çevrilene kadar meydanlardayız" diyerek vatandaşın da, darbenin karşısında durması için gayret gösteriyor.

İlçemiz Çamoluk'ta da hi, Saat gece yarısına kadar, hiç bir yetkilinin ortalarda görünmemesini ve toplananlara da dağılmaları yönünde telkinde bulunanların olduğunu anımsadığımız da, sayın valinin orta koyduğu ilkeli, vatansever tavrın önemi daha da anlaşılır olabiliyor.

Bizlerde Çamoluk Haber olarak, Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları'na ortaya koyduğu, milli,vatansever tavırlar nedeniyle teşekkür ediyoruz.

İşte 15 Temmuz darbe girişiminde ki Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğullarının tavrını 

Görmek için Tıkla


Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2018, 18:01

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
hacı CANİK
hacı CANİK - 6 yıl Önce

sayın valimizi bu vakur duruşundan dolayı tüm ÇAMOLUK halkı namına ÇAMOLUK dernek başkanı olarak bütün hemşehrilerim adına bir kez daha şükranlarımı sunarım

Orhan.   torun
Orhan. torun - 6 yıl Önce

Hayırlı olsun camoluka hayırlı hizmet lerini bekleriz çamoluk valisine sahip cikar. herzaman

sefa
sefa - 6 yıl Önce

helal olsun valimize turkiyenin buyuk felakete girmesinin onune gecilmesinde katkisi olmus. dirayetli davranmis.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205