Karadikmen Dernek Başkanlığına Ağa Aday

Karadikmen Köyü Dernek Başkanlığına Ağa aday oldu.

Karadikmen Dernek Başkanlığına Ağa Aday

Üç dönem Çamoluk Bal ağası olan Karadikmenli İşadamı Murat Şapaloğlu,  Karadikmen Dernek Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.
Murat Şapaloğlu,konu ile ilgili olarak Çamoluk Habere açıklamalarda bulundu.
Kadıköy Acıbadem de bulunan, kendisine ait Keyfi Acıbadem Kafede görüştüğümüz Murat Şapaloğu, Başkanlığa aday olma sebebinin, son yıllarda Karadikmen köyünde yaşanan  küskünlük ve ayrılıkları  ortadan kaldırma isteği olduğunu açıkladı.
Murat Şapaloğlu yaptığı açıklamada, "Köyümüzün paraya pula ihtiyacı yok,  an itibaeri ile en büyük ihtiyacımız köyümüzün birlik ve beraberliğidir" dedi.
Her iki tarafla da iyi diyolog içerisinde bulunduğunu söyleyen Murat Şapaloğlu, "Karadikmen'in eski birlik ve beraberliğine kavuşmasının en büyük hayali olduğunu vurguladığı konuşmasında, Başkanlık için başka hiç bir vaadim yoktur" dedi.
Başkanlığı süresince de üyelerden aidatları dışında da hiçbir  talepte bulunmayacağını açıklayan Murat Şapaloğolu, seçilmesi halinde köy pikniğini Karadikmen Yaylasında yapacağını, yine piknik için de üyelerden herhangi bir maddi  talebinin olmayacağını dile getirdi.
Piknik konseptinin, alışıla gelmiş pikniklerden farklı, insanların kendi aralarında sohbet muhabbet ortamıının daha çok olması için düzenleme yapacağını söyledi.
Başkanlık kararını,  köy dernek yetkililerine de açıkladığını söyleyen Murat Şapaloğlu, oluşturacağı yönetim kuruluna, her kesimden adam alacağını ifade etti.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2018, 11:37

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nuran dinç
Nuran dinç - 6 yıl Önce

Fındıklı çocuguyum hayırlı olsun diyelim şimdiden

Yasemin.28
Yasemin.28 - 6 yıl Önce

Şimdiden hayırlı olsun,yakışır ağam.

Serpil çağlayan
Serpil çağlayan - 6 yıl Önce

Başarılar

Selahattin gödek
Selahattin gödek - 6 yıl Önce

Hayırlı olsun haberde okuduklarıma harfiyen katılıyorum başkanın her zaman yanındayız....!!

M Tonbul (hg)
M Tonbul (hg) - 6 yıl Önce

Murat abim gerçekten köyümüzde düşünceleriyle örnek alınacak nadir kisilerden birisin
O kadar gereksiz kinci ırkçı insanımız varki sonuçta bu insan faktörü iyi kötü ayrılıyor biz gençler olarak iyiyi vizyon sahibi kişileri örnek almaya gayret etmeliyiz ki bu gibi ayrılıklar küskünlükler olmasın
Abi birde köyümüzde gençler adına hiçbirşey yapılmıyor bunu da dile getirmek istiyorum futbol turnuvası yapılıyor diyip bir kenara atılıyor bence yetersiz yönetiminizde gerçekten eğitimli kültürlü sevilen kutuplaşma yaratmayacak bir genç şahsıda görmek isteriz
Başkanlığınız şimdiden hayırlı olsun

Mahmut..congöz.
Mahmut..congöz. - 6 yıl Önce

Murat.karatın.hayırlı.olsun

Göksel sağlam
Göksel sağlam - 6 yıl Önce

Güzel bir haber kendinisi çok yakinen tanıyan birisi olarak 3 dönem Çamoluk bal ağalı yapan genç girişimci iş adamı olan Murat Şapaloğlu Karadikmen köyü İçin büyük bir şanstır Şimdiden başarılar diliyorum ağam

Kamile Aksu
Kamile Aksu - 6 yıl Önce

Hayırlı olsun başkanım..


SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205