Karadikmen Köyü Dernek Başkanlığı İçin ilk Aday Selahattin Gödek

Karadikmen Köyü Kahvaltıda buluştu.

Karadikmen Köyü Dernek Başkanlığı İçin ilk Aday Selahattin Gödek


Karakimen Köyü Ağalarından Yunus Gödek ve kardeşleri, İsmail ve Selahattin Gödek'in organize ettiği kahvaltı programına Karadikmenliler yoğun ilgi gösterdiler.
20 Kasım 2022 pazar günü İstanbul Esenlerde bulunan Karadikmen Köyü Dernek Mmerkezinde gerçekleşen kahvaltı programına; Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik ve Yönetim kurulu üyeleri ile Karadikmenliler katıldılar.
 Saat: 10:00'da başlayan ve Sunuculuğunu Hüseyin Yetimova'nın  yaptığı kahvaltı programında; davet sahiplerinden, Yunus Gödek kısa bir konuşma yaparak, Karadikmenlilere davete katılarak göstermiş oldukları birlik ve beraberlikten dolayı teşekkür etti.
Davet sahiplerinden Selahattin Gödek'te, kısa bvir konuşm yaparak  2023 yılı ocak ayında yapılacalk olan Karadikmen Köyü Dernek Kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Selehattin Gödek yaptığı konuşmada, Karadikmen için birlik ve beraberliğin önemine de vurgu yaparak, " Karadikmen olarak birlik ve beraberlik içerisinde bulunduğumuz sürece çok daha büyük işlere imza atacağız" dedi.
Karadikmen'in; Çamoluk  köylerinde, birlik, beraberlik ve dayanışma için örnek köy olarak gösterildiğini söyleyerek, "Yönetime geldiğimizde yine eski o günlere kavuşmak için çalışacağız" dedi.
Selehattin Gödek, Köy için de muhtarla birlikte istişare ederek, öncelik sırasına göre,hizmetlerin hayata geçmesi için mücadele edeceklerini söyledi.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'te yaptığı konuşmada; Karadikmen köyünde cenaze olmasıne ve bir kısım insanların cenaze nedeniyle Karadikmene gitmiş olmalarına rağmen,katılım yönünden,son yıllarda gördüğü en kalabalık organizasyon olduğuna dikkat çekti.
Selehattin Gödek'e çıkmış olduğu yolda başarılar dileyen Hacı Canik, "kim gelirse gelsin Kradikmen birlikte daha güzel" dedi.
Çamoluk Haber

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205