Kaymakam İbrahim Engin Şenay Göreve Başladı.

Kaymakam İbrahim Engin Şenay Göreve Başladı.


Temmuz ayında yayınlanan Mülki İdareciler Kararnamesi ile kaymakamsız kalan ve 2 ay boyunca Alucra Kaymakamı tarafından vekaletle idare edilen Çamoluk' ta yeni kaymakam göreve başladı.
Samsun'un Kavak İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yapan ve geçtiğmiz günlerde Çamoluk'a atanan Kaymakam İbrahim Engin Şenay 20 Eylül'de Çamoluk'a gelerek 21 Eylül 2020 pazartesi günü görevine başladı.
Konu ile ilgili olarak Çamoluk Kaymakamlığı da Sosyal Medya Hesabından açıklama yaparak kaymakam İbrahim Engin Şenay'ın göreve başladığını duyurdu.

Yapılan açıklamada: "11.09.2020 tarihli Bakanlık onayı ile ilçemize atanan Kaymakamımız İbrahim Engin ŞENAY 21.09.2020 tarihinde İlçemizdeki görevine başlamıştır" denildi.
İbrahim Şenay Engin'de kendi sosyal medya hesabından  "Giresun/Çamoluk  Allah utandırmasın" diyerek duyurdu.
Çamoluk Haber olarak; yeni görevine başlayan Kaymakam İbrahim Engin Şenay'a görevinde başarılar diliyor, bu atamanın ülkemiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.
Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2020, 09:13

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hacı CANİK ÇAMOLUK DERNEK BAŞKANI
Hacı CANİK ÇAMOLUK DERNEK BAŞKANI - 3 yıl Önce

Sayın Kaymakam Bey Çamoluk'a Hoş Geldiniz. İlçemizde geçireceğiniz görev süresi ve kariyeriniz boyunca ülkemize, milletimize başarılı hizmetler yapmanızı temenni ediyorum. Göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun! Ayrıca Sayın Valimize ve ilçemize iki ay vekalet eden komşu ilçemiz Alucra Kaymakamı Sayın Hasan Hüseyin Uzan beye de teşekkür ediyorum.

Orhan Torun
Orhan Torun - 3 yıl Önce

Sayin kaymaka bey hoş geldiniz hayırlı olsun çamoluk için hayirli hizmet lerini bekleriz Allah yardimciniz olsun

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205