Köroğlu Mahallesi Eski Dernek Başkanı Selehattin Düzyurt Musa Varıcı'yı Desteklediğini Açıkladı

Köroğlu Mahallesi Eski Dernek Başkanı ve Kanaat önderlerinden Selehattin Düzyurt'tan Musa Varıcı'yı Destek açıklamsı.

Köroğlu Mahallesi Eski Dernek Başkanı Selehattin Düzyurt Musa Varıcı'yı Desteklediğini Açıkladı

  Yaklaşan 31 Mart seçimleri nedeniyle, Köroğlu Mahallesi Kanaat Önderlerinden, Eski Dernek Başkanı ve İş Adamı Selahattin Düzyurt ile hasbihal ettik.

Selehattin Düzyurt, seçimlerin geçici olduğunu, ama, komşuluğun, arkadaşlığın, dostluğun ve akrabalıkların daim olması gerektiğini söylerek, seçim döneminde kırıcı, kaba  söz ve dağranışlardan uzak durulması uyarısında bulundu.
Önümüzdeki seçimlerin yerel yönetim seçimi olduğunu söyleyen Selehattin Düzyurt, bu seçimde seçmen tercihlerinin adaylar üzerinden daha etkili olduğunu söyledi.
Selehattin Düzyurt, "Genel seçimler farklı, yerel seçimler farklı. Genel seçimlerde daha ziyade ideoloji ön plana çıkarken, yerel seçimlerde ideolji, parti ve adayın kendisi etkileyicidir"  dedi.

Son dönemde Çamoluk'a güzel hizmetlerin yapıldığını ifade eden Selehattin Düzyurt, bunların gözardı edilmemesi gerektiğini ifade etti.
31 Mart seçimlerinde yarışacak adaylar arasında yer alan, Ak Parti Çamoluk Belediye Başkanı ve Başkan  Adayı Musa Varıcı'nın başkanlık yaptığı iki buçuk yıl boyunca tecrübe sahibi olduğunu, bu sebeple, Çamoluk'a daha faydalı hizmetler yapacağına  inandığı için, tercihinin Musa Varıcı yönünde olacağını açıkladı.

Selehattin Düzyurt, kendisine karşı eleştirilerin olabileceğini, eleştirlerin de normal karşılanacağnı söyleyerek; "Bana neden Musa Varıcı'yı destekliyorsun diye soracaklara, ben de, neden desteklemeyeyim, desteklememem için bana bir sebep gösterin diyerek, karşı soru soruyorum. Bana bu soruyu soracakların, benim soruma da cevap vermeleri gerekiyor" dedi.

Musa Varıcı'nın, çalışkan ve dürüst olduğunu, ayrıca insani yönü güçlü bir karekter olduğu için desteklediğini söyleyen Selehattin Düzyurt; Musa Varıcı'nın listesinden Mecls Üyesi Adayı olan Rıdvan Düzyurt'u da destklediğini ve arkasında olduğunu açıkladı.

Kendi ideolojisinin Musa Varıcı ile aynı olmadığını söyleyen Selehattin Düzyurt, "eskiden iki akım vardı, Adalet Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi, ancak günümüzde Çamoluk'ta seçimlere üç parti katılıyor.
Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Saadet Partisi. Ben bu üç parti adayları arasından Çamoluk'a mevcut imkanlar ile en faydalı hizmeti kimin yapacağına inanırsam onu desteklerim dedi.

Çamoluk Haber 

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2019, 11:25

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nuran arabul dinc
Nuran arabul dinc - 5 yıl Önce

Bence de çok verimli yazınız desteklerini zi eksik etmeyiniz bende Üsküdar STK da yım halkla ilişkiler başarılar musa varici beye

Adem düzyurt
Adem düzyurt - 5 yıl Önce

Herkes curumu kadar yer yakar çamolukda solcularda çamolukda ak partili oldu bu-nun altinda bekle gör ne cikar bilinmez halep ordaysa arşın çamoluk yeşil vadimizde .

Orhantorun
Orhantorun - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun camoluka hayırlı hizmet lerini bekleriz musa variciya camoluk ıyi hizmet almasi için iktidarda olan partiy desteklenmesi lazim

TEMUR tepeyurt
TEMUR tepeyurt - 5 yıl Önce

Chp li abimiz nasıl ak partiyi destekledi hiç anlam veremiyorum bunun altında bir sayibe var bende fatih düz kardeşimi destekliyorum ALLAH yolunu açık etsin

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205