Köroğlu Mahallesinden Fatih Düz‘ e Destek

Köroğlu Mahallesi yaptığı toplantı ile Fatih Düz'e destek verdi.

 Köroğlu Mahallesinden Fatih Düz‘ e Destek
Köroğlu Mahallesi  Derneğinin Fatih Düz’ e destek için düzenlediği toplantı, Çeliktepe Dernek Merkezinde yapıldı.
 Kısa süreli gerginliğin yaşandığı toplantı, 8 Mart 2014 Cumartesi saat 20:00’da gerçekleşti.
Toplantıda ilk önce MHP Kağıthane Belediye Başkan Adayı Ali Derindağ kısa bir konuşma  yaptı.
Derindağ, Fatih Düz Çamoluk’ta kazandığında, Çamoluk ile Kağıthane Belediyesini kardeş belediye ilan ederek her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Daha sonra Dernek Başkanı Cengiz Düz Salonda hazır  bulunan Saadet Partisi Çamoluk Belediye Başkan Adayı Davut Tepeyurt’a söz verdi.
Davut Tepeyurt,  Çamoluk için  hazırladığı projelerini açıklarken çeşitli tepkilerle karşılaştı.
Salonda bulunanların,”Bu toplantı Fatih Düz için yapılıyor, sizde istiyorsanız   derneğe söyleyin daha sonra sizin içinde toplantı düzenlensin” demeleri üzerine Davut Tepeyurt, “Toplantı duyuru  mesajının mahalle sorunları için  çekildiğini, ancak içeriğinin burada farklı  uydulandığını  söyledi.
Kısa süreli gerginliğin yaşandığı toplantı, araya girenlerin çabasıyla kısa sürede normale döndü.
Davut Tepeyurt’ tan sonra  söz alan Dernek Başkanı Cengiz Düz,Toplantının amacının Fatih Düz’e destek ve seçimlerde  köye gideceklerin organize edilmesi olduğunu açıkladı.
Cengiz Düz, Çamoluk’ta bir tek belediye başkan adayı var o da Fatih Düz dedi.
Çamoluk Ak Parti Belediye Başkanlarının en büyük sponsorlarından olan  Halit Karakuş’un siyasi ilişkilerini  bir kenara bırakarak, yaşanan süreçte Fatih Düz’e destek verdiğini bu nedenle de, kendisine teşekkür ettiğini söyledi.
Cengiz Düz, üç yıldır dernek başkanı olarak Köroğlu Mahallesine maddi manevi hizmet ettiğini ve hakkını helal ettiğini ancak, Köroğlu Mahallesinde 580 oyun bulunduğunu, bu oylardan fire verildiği takdirde de hakkını helal etmeyeceğini açıkladı.
Dernek başkanında sonra kürsüye gelen MHP Çamoluk Belediye Başkan Adayı Fatih Düz,
Burada  projelerini açıklamak istediğini ancak gelinen  ortamda bu imkanın kalmadığını söyledi.
Aday olmadan önce bir çok kişiyle istişare yaptığını söyleyen Fatih Düz,”Davut Tepeyurt’a da gittim
Davut abi sen aday olacaksan ben aday olmayayım dedim o da kendisinin aday olmayacağını söyledi” dedi.
Daha sonra söz alan Halit Karakuş’da daha önce Ak Parti Belediye Başkan Adayı için de toplantı düzenlendiğini söyleyerek başladığı konuşmasına  “ Biz bu zamana kadar Ak Parti de birlikte çalıştık. Ankara’dan ve Giresun’dan gelen hizmetleri her nedense Alucra’dan Çamoluk tarafına geçiremedik. Ben ilçe Başkanına konuyu sorduğummda, o da, ben de sizinle beraberim dedi.
Mevcut belediye Başkanı Muhalafet partisinden seçilmesine rağmen, defalarca ziyaret ettik ve kendisinden proje istedim, ama şu ana kadar bir proje getirmedi” dedi.
Halit  Karakuş,  Fatih Düz’ün bir çok kişiden icazet aldığını, bunların arasında Davut Tepeyurt’un da  olduğunu iddia etti.
Halit  Karakuş, Ak Parti iktidarı döneminde Çamoluk’a  iki yatırım  yapıldığını( Kültür Merkezi ve Emniyet Binası) bunlarında  hayırsever işadamlarının katkısıyla olduğunu açıkladı.
Kurukol, Yuvacık Mahallelerinde birinci olduklarını, Yazılar Mahallesin de ise, kendi adaylarının dışında yine önde gittiklerini iddia etti.
Solonda bulunanların %80 Ak Partili olduğunu söyleyen Halit Karakuş, “Bu durum farklı, burada parti gözetmeyeceğiz” dedi.
 
 
 
 
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
teştikli bir vatandaş
teştikli bir vatandaş - 10 yıl Önce

bir toplantınızda bulundum orda daha önce belediye meclis üyeliği yapan bir abimiz 19 senedir belediyeye bağlıyız ve hiç bir hizmet görmedik hakkımızı teştiklilere yedirdik diye bir cümle kullandı bende orda ortam bozulmasın diye söz almadım şimdi değerli köroğlu köylülerine şunu söylemek istiyorum Çamoluk Belediyesi teştikte kurulmuştur ve teştikte sadece yazılar mahallesinden ibaret değildir kurtuluş mahalleside teştiktir ve 27 senelik belediye geçmişinde sadece yollarına bir kaldırım taşı döşenmiştir başka birşey yok lütfen sanki bütün hizmeti teştik alıyormuş gibi yansıtmayın diğer bir konuda eşitlik her fırsatta eşitiz eşitiz yani bütün mahalleler eşit polemiği yapıyorsunuz peki eşitsek siz neden su faturası ödemiyorsunuz şimdi diyeceksinizki bizim suyumuzu biz getirdik eee bizim suyumuzu belediyemi getirmişti biz belediye kurulduğundan beri fatura ödüyoruz bizim suyumuzuda derneğimiz getirmişti biz neden su faturası ödüyoruz eşitsek sizde su faturası vereceksiniz o zaman saygılar

wartanalı
wartanalı - 10 yıl Önce

sayın cengiz başkan çok yersiz ve gereksiz bir cümle kullanmışsın doğrusu sana yakışmadı hakkımı helal etmem demek.
bu şekilde konuşmakla sen çıkar ve menfaat içersinde olduğunu lanse ediyorsunbana göre bırak insanlar iradelerini kullanarak oy kullansın hareket etsin buna engel olmaya hiç bir hakkın yok
Sayın halit karakuş sen milliyetçilikten bahsedecek en son kişisin okadar milliyetçi isen ÇAMOLUK DERNEĞİ seçimlerinde neden köylün ve akraban olan SELEHATTİN DÜZ ü desteklemedin milliyetçilik konusunda en son bahsedecek şahısta sensin edebinle susman gerekli.... saygılar...

Mine Tepeyurt Düzyurt
Mine Tepeyurt Düzyurt - 10 yıl Önce

hakkını helal etmeyecekmiş...maddi mavevi hizmet etmişmiş...kimin paralarıyla acaba... cebinizden bi kuruş mu harcadınız... senin döneminde de herkes derneğe payına düşeni verdi...diğer dernek başkanlarının döneminde de...msj da niye fatih düzün toplantısı diyemediniz korktunuz mu kimse gelmez diye halit bey ve ekibi yetmez miydi...yahu daha dün evlerimizi yıktırdı diye feytullah gülenden beter beddua eden sizler.. bugün ne olduda yine onun etrafında toplandı...camoluğun iki adayı var biz sizin gibi at gözlüğü takmıyoruz..bu yüzden ikisinide görebiliyoruz... fatih düz abimizede davut abimizede seçimlerde başarılar diliyoruz...lütfen parazit yapmayın çekilin aradan...bir dakika ya siz chp li halit bey de akp liydi dimi eeee ne alaka mhp...menfaat nerde biz ordayız diyosunuz yağni...biz dünde saadetliydik bu gün de saadet diyoruz...kazansakta kaybeksekte...

Abdullah Kor
Abdullah Kor - 10 yıl Önce

İstediğiniz kadar çirkeflik yapın istediğiniz kadar olay çıkartın Davut TEPEYURT un yükselişini engelleyemezsiniz bende toplantıdaydım adaydan çok cengiz düz konuştu Keşke fatih düzün yerine o aday olsaydı ayrıca sadece köroğluna hizmet hedefiyle anca köroğluna muhtar olursunuz. Fatih düz yalan söylüyor Davut TEPEYURT a abi sen aday olucaksan ben olmayacağım demedi tam tersine Akp olmazsa Saadet olmazsa mhp oda olmazsa bağımsız aday olacağım bana garanti ver abi dedi ve bu muhabbet dönerken hüseyin selvi de ordaydı.

 VEDAT DÜZYURT
VEDAT DÜZYURT - 10 yıl Önce

Sayın Köroğluköyü Derneği Başkanı, Haddim olmadan size birkaç hatırlatma yapmak isterim;
1- Siz Dernek Başkanısınız Parti Başkanı değil.
2- Köyünüzün menfeatleri için çalışmalısınız. Kişilerin değil.
3- Derneğin yaptığı hizmetler köylünün parasıyla yapıldı. Sizin değil
(özellikle şahsım hatırı sayılır bir ödeme yaptı. Sizden helallik almak için değil ALLAH rızası için.) Benim hakkım helal olsun siz etmezseniz etmeyin.
4- Dernek köyün tamamını kucaklar,yandaşlarını değil.
5- Yarın desteklediğiniz aday kazanamazsa, belediyeden hangi yüzle hizmet isteyeceksiniz.
6- Sizinle ofiste görüştüm tarafsızım dediniz inandım. ama yalanmış...
7- Dernek toplantısı var diye mesaj gönderdiniz.Siyasi toplantı düzenlediniz. SİZİ VE DERNEK YÖNETİMİNİZİ KINIYORUM.
Fatih kardeşimize seçimlerde başarılar diliyorum. Herkezin gönlünde bir aslan yatar.Bizim aslanımız Davut Tepeyurt.
Şunu asla unutmayın
ALLAH DİLEMEDİKÇE SİZ DİLEYEMEZSİNİZ (Tekvir Suresi)
KİŞİLERİN DEDİĞİ DEĞİL YALNIZ ALLAH'IN DEDİĞİ OLUR.

Ali Karakuş
Ali Karakuş - 10 yıl Önce

Davut TEPEYURT da dernekçilik yaptı yönetimde bulundu ama bir kere bana oy vermezsenız hakkımı helal etmem demedi her yerde bu köyün iki adayı var gönül kırılmasın kimi istiyorsanız bu işi kim yapabilir diyorsanız ona oy verin dedi bu arada haber kadar yorumlarda önemli herkes okumalı bence...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205