MHP li Belde Belediye Başkanları Tek Tek İstifa ediyorlar

mhp,giresun, belde, belediye, başkanları, bulancak

MHP li Belde Belediye Başkanları Tek Tek İstifa ediyorlar
Keşap ilçesinin Kovanlık Belde Belediye Başkanı MHP'li Mehket Öztürk'den sonra dün de Bulancak ilçesi Aydındere Beldesi Belediye Başkanı Haydar Karakılıç, partisinden istifa ettiğini açıkladı.
2009 Yerel Seçimlerinde başkan olan Haydar Karakılıç, istifa dilekçesini partisine gönderdiğini söyledi. İstifa etmesinde en etkili nedenin hizmet alamamak olduğunu söyleyen Başkan Karakılıç, "Halkım beni beldeme hizmet yapabilmem için seçti. Belediyemizin imkanları ortada. Muhalefette kaldığımız süre içerisinde de hizmet alamadığımız malum. En azından bağımsız olarak her kapıyı aşındırma imkanına sahip olacağımı düşündüm. Bu kararı vermeden öncede belde halkımıza kararımı açıkladım" dedi.
MHP Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum ise, henüz kendilerine resmi olarak bir istifa dilekçesi ulaşmadığını, ulaştıktan sonra bir değerlendirme yapacaklarını söyledi. Öte yandan önceki gün istifa eden MHP Karabulduk Belediye Başkanı Mehmet Öztürk ve Haydar Karakılıç'ın AK Partiye geçmeleri bekleniyor. MHP'den istifalara yorum, “Zorlama ve baskı uygulandı”
MHP Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum, Aydındere Belde Belediye Başkanı Haydar Karakılıç'ın partisinden istifa etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. MHP Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum, Bulancak ilçesi Aydındere Belde Belediye Başkanı Haydar Karakılıç'ın, baskı ve zorlamalarla MHP'den istifa ettirildiğini il
 
Kaynak: Yeşil Giresun

YORUM EKLE
YORUMLAR
Alperen
Alperen - 13 yıl Önce

Kendi kararlarıdır,ancak kendilerine oy veren seçmenlere danıştılarmı acaba istifa ederken

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205