Millet Vekili Geldi Çamoluk'ta

Ak Parti Giresun Millet Vekili Mehmet Geldi teşkkür ziyareti için Çamoluk'a geldi.

Millet Vekili Geldi Çamoluk'ta

 

Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, teşekkür ziyaretlerini  Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisarla devat etti. 
Geldi, ilk olarak Çamoluk'a gelerek Ak Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti.
Daha sonra   Belediye Başkanı Özcan Çinici’ yi makamında ziyaret eden geldi  Ardından Alucra’ya geçti.
Burada da önce Ak Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden geldi.ardından, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Geldi, 12 Haziran genel seçimlerimde vermiş oldukları büyük destekten dolayı kendilerine teşekkür etti.
Milletvekili Mehmet Geldi’ ye halkın gösterdiği yakın ilgi ve alaka ise dikkatlerden kaçmadı.
Geldi, Alucra’dan ayrılarak son olarak Şebinkarahisar’a geçti. Burada Şebinkarahisar Belediyesi tarafından daire müdürleri ve mahalle muhtarlarına verilen iftar yemeğine katıldı.
Geldi, burada yaptığı konuşmada, “Bildiğiniz gibi Ankara’da yeminden başlayarak devam eden kısa bir yasama dönemi oldu, döndükten sonra bütün teşkilatlarımızda ve tüm ilçelerimizde birebir esnafımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz, Bugün Çamoluk ve Alucra ilçelerini ziyaret ettik, şimdi burada Şebinkarahisar’da sizlerle bu iftar programında bir araya gelme imkanı bulduk.
Önümüzdeki günlerde de fırsat buldukça sizleri ve esnaflarımızı ziyaret edeceğiz, inşallah önümüzdeki dönem hep birlikte güzel hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum, Şebinkarahisar’ımız Alucra’mız ve Çamoluk’umuz bu dönemimizden ziyadesiyle istifade edecek ve çok daha güzel noktalara geleceğiz“ dedi. 
Ziyaretlere, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Alucra Belediye Başkanı Halil İbrahim Yağcıoğlu, Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici, Ak Parti Şebinkarahisar ilçe Başkanı Ahmet Bölük, Alucra Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Demirağ, Çamoluk Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Karadul, Ak Parti il Teşkilat Başkanı Nail İpek, İl genel meclisi üyeleri Fazlı Derbeder, İrfan Dikbaş, Uğur Eraslan,Oğuz Demir,Abdullah Kürkçü, il Yönetim kurulu üyeleri Halit Yağlıdere, Kamil Aksu, İbrahim Usta, Beytüllah Kaygusuz ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Giresunekspres

YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet bilge
mehmet bilge - 13 yıl Önce

gene gösteriş gene boş laf hani hizmet ne yaptinız çamoluga dikili taşiniz yok adliyeyi aldiniz bi banka bile vermediniz ne yaptiniz soruyorum anca gósteriş koskocaman bi fos

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205