Nerden Nereye..

CHP den aday olamayan Hulki Cevizoğlu parasını geri istiyor.

Nerden Nereye..

Yıllarca, televizyon parogramı, "Ceviz Kabuğu" ile izleyicilerin hafızasında yer eden, Giresun Tirebolu'lu Hemşehrimiz Hulki Cevizoğlu, Ankara dan bağımsız aday oldu.
İlginç kişiliği ile tanınan Hulki Cevizoğlu,  ilk dönem yaptığı parogramlarda cesur,dobra dobra, ve herkesin sormaya cesaret edemediği soruları, konuklarına sormasıyla tanındı ve  programları reyting sıralamalarında hep yukarlarda oldu.
Ancak daha sonra, Ak Parti iktidarının başlamasıyla birlikte, Ulusalcı söylemleri dillendirdi.
Bir dönem  büyük gazetelerde yazdıktan sonra, yazılarına Milliyetçi Görüşün temsilcisi olan, Yeniçağ Gazetesinde yazmaya başladı ve devam ediyor.

Entersan bir kişiliğe sahip olan Hulki Cevizoğlu "sağcı gazetede yazıyor ve solcu(!) bir partiden aday olmak için başvuruyor.
Başvuru yaptığı CHP yönetimi tarafından Millet Vekili Adayı gösterilmeyen Hulki Cevizoğlu, köşesinde yazdığı yazısında hem CHP'yi eleştirdi hemde  yatırdığı adaylık parasını geri istedi.

Konuyla ilgili olarak Köşesinde açıklamalarda bulunan Cevizoğlu; "Bir de, aday adayı olanlar partilere milyonlarca TL para yatırdı. Şimdi yine basından duyuyoruz ki, bu paralar “bağış” kabul edilerek seçim harcamalarında kullanılacakmış.
Yasal ve etik açıdan “irade dışında bağış” olmaz.
Aday listelerine konulmayanların paraları mutlaka iade edilmelidir. Özellikle, “sosyal demokrat” ve “halkçı” partilerde"...

HULKİ CEVİZOĞLU'NUN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN

Çamoluk Haber
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205