Nüfus taşıyanlar dikkat! Oyunuz ziyan olmasın!

Nüfusunu Çamoluk'a aldıranlar oyunuz ziyan olmasın...

Nüfus taşıyanlar dikkat! Oyunuz ziyan olmasın!

 Çamoluk'un nüfus problemi için  yapılan çalışmalarda, nüfusunu Çamoluk'a aldıranların 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oylarının ziyan olmaması için dikkat etmeleri gerekiyor.
24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemi için  Çamoluk ve köylerde oy kullanacaklar için, her hangi bir sorun teşkil etmezken, seçimlerde İstanbul ya da başka şehirlerde bulunacak olanların, seçmen listeleri askıya çıkmadan, nüfus kayıtlarını bulundukları yerlere almaları gerekiyor.
Henüz seçmen listelerinin ne zaman askıya çıkacağı belli olmazken, nüfus taşıma işlemlerinin, askıya çıkmadan önce daha rahat gerçekleştirilebildiği açıklandı.
Milli İradenin sandığa yansıyabilmesi için, bir oyun  çok önemli olduğu seçimlerde, oyların ziyan olmaması için Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Muammer Güleç'te de bir açıklama yaptı.

Muammer Güleç yaptığı açıklamada; 
Sevgili Çamoluklular; ikametgahı Çamoluk ta olupta seçim zamanı Çamoluk ta bulunamayacak olan seçmenlerimizin nüfus kaydını bulundukları yere aldırmaları gerekmektedir. İkametgahları Çamoluk veya, köylerinde  olanların oylarını bulundukları yerde kullanmaları ilçemizin oy ve nüfus potansiyeli açısından önem  arz etmektedir.
Seçmen listeleri askıya çıktıktan sonraki nüfus kaydı işlemlerinde orada oturduğunu ispatlaması açısından kişilerden fatura talep edilecektir. Bu işlemde vatandaşlarımızın işlem yapmasını zorlaştıracaktır. dedi.

Vatandaşların iradelerinin seçim sandığına yansıyabilmesi için oylarına sahip çıkmaları gerekiyor.
Yapılacak olan çalışmalarla, Mili İradenin kararı  tecelli edecektir.
Lütfen herkes oyuna sahip çıksın.
Oyunu Çamoluk ve köylerde kullanamayacakların, Nüfus müdürlüklerine giderek  oturdukları adresleri beyan etmeleri yetiyor.
Çamoluk'ta oy kullanmak isteyenler için de,  parti teşkilatlarının  otobüs organize etmeleri bekleniyor.
Daha önceki seçimlerde oy kullanmak isteyenler, ücretsiz olarak Çamoluk ve köylerine götürülerek tekrardan bulundukları illere geri getrilmişti.
Bu seçimde de aynı uygulamanın devam etmesi bekleniyor.

Çamoluk Haber





Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 21:28

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
HALİL BAKIRHAN
HALİL BAKIRHAN - 6 yıl Önce

BU DUYARLILIĞINIZ İÇIN TEŞEKKÜR
EDERİM .
ÇAMOLUK HABERE
ÇAMOLUK AK PARTİ İLÇE BAŞKANINA
TEŞEKKÜR EDERİM BU SEÇIM ÇOK
ÖNEMLİ INŞALLAH İKİNCİ TURA
KALMAZ ÇAMOLUKDAN SELAMLAR.EYLE

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205