Nurettin Canikli Beni Kabüllenemiyor

AK Parti Giresun milletvekili aday adayı olarak yapılan temayülde 30 aday adayı arasında altıncı sırada yer alan Halil İbrahim Şengün, listeye giremeyişinden AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli'yi sorumlu tuttu.

Nurettin Canikli Beni Kabüllenemiyor

Yaptığı basın açıklamasında AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli'yi hedef alan Şengün, Canikli'nin kendisini kabullenemediğini ileri sürdü.
Siyasete kişiler değil, Giresun için girdiğini ifade eden Şengün; “Davet edildiğim için son günlerde politika yapmak zorunda kalmıştım. Bu şartlar altında siyaset yapamam. Siyaset insanlığa hizmet etmek için yapılır. Hangi eksikliğim vardı. Giresun İçin varlığımı döküyorum. Nurettin Canikli beni kabullenemiyor. O liste yapacak denilince listeye konulmayacağımı açıkça biliyordum. Bana onunla görüş dediler. Kesinlikle reddettim. Partime ihanet etmedim. Etmeyeceğim. Ben Giresun için varım. Kişiler için yokum. Gerekli çalışmamı bu yönde sürdürdüm. Politika adi bir  yapı. Beni değerlendirenlerin değeri ne kadar bu çok önemlidir. Neyimi eksik buldular. Giresun için fazla olduğumu söyleyenler vardı. Onların sözünü unutamam.
Giresun'a hizmet etmeyip yük olanlar için sözüm yok. Seçici ben değilim. CHP ve MHP'nin ileri gelenleri dahi “Giresun'da senin gibi aday adayımız yok ki” dediklerini unutamam. Giresun'da herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: Yeşil Giresun

YORUM EKLE
YORUMLAR
muharrem mest
muharrem mest - 13 yıl Önce

nurettin canikliyi kim kabul ediyo acaba bundan haberi varmı.bir araştırma yaptırsın

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205