Özkan“Milliyetçi Hareket İktidara Gelecek“

MHP Giresun Millet Vekili Murat Özkan Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Özkan“Milliyetçi Hareket İktidara Gelecek“
Seçim çalışmaların Merkez ilçeye bağlı ,Gürköy, Pınarçukuru ve Yenicehisar köylerindedevam eden Murat Özkan, vatandaşlarla sohbet etti. Köylülerin yoğun ilgi gösterdiği Özkan, AKP iktidarında Türkiyede tarımın ve hayvancılığın bitirildiğini belirterek; "Çiftçimiz, AKP iktidarı dönemi boyunca her üründe her yıl zarar etti. Hayvancılık ve tarım yapılan uygulamalarla dışa bağımlı hale getirildi. Ekip biçtiğinin karşılığını almayan, bankalara borçlanan her dört çiftçiden biri tarımdan vazgeçti. Çiftçilerimiz bugün karınlarını bile doyurmayacak hale geldi. Köylü efendi idi, maraba oldu" şeklinde konuştu.
Tarım ve hayvancılıkta AKPnin teslimiyetçi bir politika izlediğini belirten Murat Özkan; "AKPnin teslimiyetçi politikaları ne yazık ki sadece milli birlik ve terör konusu ile sınırlı değil. Canlı hayvan ithalatı yapmak zorunda kalan AKP iktidarı yakında donmuş et ithalatı da yapacaktır. Verilen tavizlere rağmen ABden et ithalatına direnen Hükümetlerin aksine AKP Hükümeti hayvancılık ve et ithalatında da teslimiyetçi politikalar uygulamaya başladı. Uyguladığı politikalarla Çin ve Uzak doğudaki istihdamı destekleyen AKP Hükümeti şimdi de başka ülkelerin hayvancılık sektörünü desteklemeye başlamıştır. Herkes sektörün feryadını duydu, sadece hükümet duymadı" dedi.
Köylere yaptığı ziyaretlerde az sayıda genç gördüğünü söyleyen Özkan, gençlerin bir lokma ekmek için köylerini terk ettiğine dikkat çekerek, sözlerine şöyle devam etti: "Gezdiğim köylerde genç göremedim. Kahvede oturan yaşlılarımızla yaptığımız sohbetlerde, gençlerin iş aramak için büyük şehirlere gittiğini öğrendik. Karın tokluğuna çalışmak da olsa gençlerimiz köylerini terk ediyor. Türkiye iyiye gitmiyor, halkımız sandıkta AKPye dur! diyecek Milliyetçi Hareket iktidara gelecek.

Kaynak: Giresun Işık

YORUM EKLE
YORUMLAR
şaban varıcı
şaban varıcı - 13 yıl Önce

Selamünaleyküm. Tüm Giresunlulara seslenmek istiyorum. dokuz senedir iktidarda olanların seçimden, seçime hatırladıkları Giresun,da artık özüne dönüş zamanı gelmedi,mi. Giresun'u ve doğduğu toprakları seçimden seçime ziyaret edenlere gereken cevabı halkımızın vereceğine inanıyor ve diyorum,ki. Rahmetli Topal Osman Paşanın ve Giresun Şehitlerinin kabirlerinde rahat uyutmanın zamanıdır. Kolayca yolda bulmuşlar gibi ülke topraklarını satanlara batıl dinlerle diyolok kuranlara Şehitlerimize kelle diyenlere bu halk gereken şamarı vuracaktır ve sandıktan MHP 'i çıkaracaktır. sn Öz .kan ve ekibi olan MHP artık iktidara ve Giresun'un sesi olma zamanı gelmiştir. ses ver Giresun ses ver Çamoluk. hepiniz Allah'a emanet olun.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205