Rüstem Sakızcı "Belediye Başkan Adayı Değilim"

Yazılar Mahallesi Eski Dernek Başkanı Rüstem Sakızcı Belediye Başkanlığı ile ilgili açıklama yaptı.

Rüstem Sakızcı
 Yaklaşık bir yıldır çeşitli platformlarda Çamoluk Belediye Başkan Aday Adayı olacağı söylenen Rüstem Sakızcı, konu ile ilgili olarak yazılı açıklama yaptı.
Rüstem Sakızcı bir yıldır çeşitli platformlarda Ak Partiden çÇamoluk Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu  açıkladığını ve bu süreçte beklediği desteği bulamadığını ifade ettiği açıklamasında, destek olan yada senin işin değil diyen herkese teşekküt etti.

İşte Rüstem Sakızcı'nın açıklaması:

Değerli Kardeşlerim:
Yaklaşık bir yıl öncesinden Çamoluk Belediye Başkanlığı  için Akparti Aday Adayı olacağımı her platformda duyurdum destek istedim. 
Bu süreçte, birçok abilerimize kardeşlerimize akıl danışıp istişareler yaptık. Destek olacağını söylenlerde oldu, henüz erken olduğunu söyleyenlerde.
Ben destek olana olmayana, bizi bu görevi layıkıyla yapar diyenlerede, senin işin değil yapamazsın diyenlerede teşekkür ediyorum. 
Sonuç olarak; özelikle mahallemizden gerekli destek ve birlik beraberlik ruhunu göremediğim için, bu dönem aday adaylığından vazgeçtim.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bizim gayemiz, Yazılar Mahallesine tekrar başkanlık kazandırmaktı.
Benimle olmuyorsa, olacak adayı bulup desteklemek umudu ile hepinize sevgilerimi sunuyorum Allaha emanetsiniz kalın sağlıcakla 
Rüstem Sakızcı..

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2018, 23:29

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adam düzyurt
Adam düzyurt - 6 yıl Önce

Değerli kardeşim rüstem çamoluga başkan olmak için camolugun sahiplenen ağalardan basalardan icazet alman kerekirdi ceho dayiya bir sorsaydin

Arif duyan
Arif duyan - 6 yıl Önce

Cok isabetli bi karar tebrik ederim

YAKUP DÜZYURT
YAKUP DÜZYURT - 6 yıl Önce

Görev istenmez verilir ÇOK AĞIR BIR SORUMLULUK ister çok eyi düşünmek lazım kiriter önemli cam OLUN kaybedecek zamanı yok hayırlı biri olur insAllah

Tufan karabul
Tufan karabul - 6 yıl Önce

Hakkından hayırlısı olur inşAllah iyi düşünmüşün

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205