Saadet Partisi Alucra Belediye Başkan Adayını açıkladı.

Saadet Partisi Alucra Belediye Başkan Adayını yaptığı toplantı ile açıkladı.

  Saadet   Partisi  Alucra Belediye Başkan Adayını açıkladı.
   
Saadet Partisi Alucra İlçe teşkilatında,İl Başkanı Süleyman Tekbaş  ve İl Yöneticileri ile birlikte, Alucra İlçe Başkanı Doğan Gülep ve İlçe yöneticileri yaptıkları toplantının ardından, Alucra Belediye Başkan Adaylarını açıkladılar.
04/12/2013  Çarşamba günü Saat: 12:00’da yapılan açıklamada, Saadet Partisinin Alucra Belediye Başkan adayının ,Alucra İmam Hatip Lisesi  eski müdürü Bayram Kundak olduğu  bildirildi.
İl başkanı Süleyman Tekbaş yaptığı açıklamada; “Saadet Partisine üç  tane aday adayı başvuru yaptı.  Yapılan istişare toplantısında Alucra  İmam Hatip Lisesi Müdürü Bayram Kundak hocamızın aday olmasına oy birliği ile karar verildi” dedi.
Saadet Partisi İlçe Başkanı  Doğan Gülep’te yaptığı açıklamada;”Titiz bir çalışma yaparak, halk tarafından sevilen Bayram hocamızı Saadet Partisi Alucra Belediye Başkanlığı için davet ettik kendisi bu davete tereddütsüz icabet ederek bizleri mutlu etti" dedi.  Alucra Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ersin Ekşioğlu’da, Bayram Kundak’ın çok isabetli bir aday olduğunu ve hayırlı olması dileğinde bulundu.
 
Son olarak söz alan Bayram Kundak yaptığı açıklamada; Partinin değil herkesin Belediye Başkanı olacağını söyledi. Bayram Kundak;  17  yıldır çeşitli kademelerde Alucra da görev yaptığını bu süre içerisinde Alucra Belediyesinin sorun çözme yerine sorun ürettiğini ifade etti.  Alucra da sosyal barışın bozulduğunu  insanlar birbirinin dedikodusunu yaptığını  ve  Alucra’ da huzurun kaybolduğunu dile getirdi.
Bu seçim döneminde çok fazla hayali uyduruk projeler anlatarak halkı kandırmayacağız. Hedefimiz şu olacak ; Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyip, yedirmeyip Belediye kaynaklarına sahip çıkıp, Alucra mıza huzur  getirmeyi planlıyoruz.Diyan Bayram Kundak ,Saadet Partisi yöneticilerine teşekkür etti.
Kendisinden particilik beklenmemesini tüm Alucra halkının kendisinden beklentisi olduğunu söyleyen Bayram Kundak’ın Saadet Partisi şemsiyesi altında ‘’HALKIN ADAYI’’ olduğunu ifade etti.
      30 Mart 2014’de halkın sadece bir başkan seçmeyeceğini ve Alucra’nın kaderini belirleyeceğini ifade ederek” hakkımızda Cenab-ı Allah hayırlısını versin” diyerek konuşmasını tamamladı.
 
Çamoluk Haber
 
 
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205