Şapaloğlu Çalışmalarımızı %98 tamamladık

4 Aralık'ta yapılacak olan Çamoluk Derneği seçimlerine sayılı günler kala,adaylar tüm hızıyla çalışmalara devam ediyor.

 Şapaloğlu  Çalışmalarımızı %98 tamamladık

 
4 Aralık'ta  yapılacak olan Çamoluk Derneği seçimlerine sayılı günler kala,adaylar tüm hızıyla çalışmalara devam ediyor. 
Yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak , bilgi veren Çamoluk Derneği Başkan Adaylarından Murat Şapaloğlu, Seçimlerle ilgili olarak, yaptıkları çalışma da artık sona geldiklerini ve 4 Aralık Pazar günü  kararın üyelere ait olduğunu ve  üyelerin vereceği karara saygı duyacağız dedi.
Şapaloğlu,çalışmalar esnasında,Çamolukludan yakın ilgi ve alaka gördüklerini söyleyerek,  seçimlerde başarılı olacaklarını söyledi.
Yönetim Kurulu için aday olacak isimlerin  tamamlandığını söyleyen Şapaloğlu,”bir çok kişi listemizden aday olmak istiyor ama bizim listemiz doldu bu nedenle bazı arkadaşalrımızı listelere alamıyoruz” dedi.
 
Kendilerinin  aday belirlemede köy derneklerinden destek aldıklarını, söyleyen Şapaloğlu,”Biz derneklere bize adam verin ve verdiğiniz adamın arkasında durun o nu yalnız bırakmayın diyoruz,ayrıca,  seçimlerden sonra da derneklerin, verdikleri adayın arkasında durmalarını özellikle istiyoruz” dedi.
Yönetim kuruluna aldıkları kişilerin köylerinde ve sosyal çevrelerinde sevilen ve değer verilen kişiler olduğunu, bu yönetim kurulu ile de, Çamoluk’ta ki kırgınlık ve dargınlıkları gidererek Çamoluk derneğini özlenen eski günlerine kavuşturarak,birlikte yöneteceklerini dile getirdi.
 
Şapaloğlu bazı nedenlerden dolayı Yönetim Kurulu listesini,Kamu Oyuna açıklamayı  geciktirdiklerini de  söyledi.
 
Çamoluk Haber
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205