Savaş Akarçeşme Ak Parti'den İhraç edildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay, FETÖ ile bağlantısı tespit edilen aralarında Savaş Akarçeşme'nin de bulunduğu dört belediye başkanının AK Parti'den ihraç edildiğini söyledi.

Savaş Akarçeşme Ak Parti'den İhraç edildi
 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, FETÖ ile bağlantısı tespit edilen dört belediye başkanının AK Parti'den ihraç edildiğini söyledi.
Aktay, Erzurum Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, Giresun Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, Konya Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, Nevşehir merkeze bağlı Nar Belde Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş'un partiyle ilişkilerinin kesildiğini bildirdi.

Kaynak:AA

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2016, 22:53

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yilmaz Sürücü
Yilmaz Sürücü - 8 yıl Önce

Arkadaslar fetoculara ama dedıgınızde tankın altında paletle ezılıp ikiye bölünen insanlarımız gelsın aman yok.

camoluklu
camoluklu - 8 yıl Önce

Şimdi yaltakcilar ne yapacak kuyruklarini kistirip gezecekler biz fetöcü dediğimiz zaman gůlüp geciyorlardi on beş temmuzda millet sokaklara dökülürken onlar inlerine celip seyretmişlerdi

Diriliş
Diriliş - 8 yıl Önce

Çamoluk değil sanki diriliş ertuğrul. Milletin gözünün içine de soksan görmemekte ısrar ediyor. Adamın hayatı takiyye. Fetöcü dediğin uzaylı değil ya toplumun içindeki şirin sempatik görünen robotlar. Görev günü gelince sorgusuz sualsiz emre itaat eden robotlar.. Hala inanmayıp şaşıranlar var. Neye şaşırıyorsunuz. Hiç akletmez misiniz.. Bu kişi hiç katkısı olmadığı üniversite binasına dahi kolaj yapıp reklam eden kişi. Hiç katkısı olmadığı kültür merkezi binasını reklam eden kişi. Ondan önceki başkanlar ne yapmış mış.. Bu ne yaptı. İmam hatip i, üniversiteyi, kültür merkezini kendine mal edecek kadar emek hırsızlığı yapılmadı mı. Alucra ve çamoluktaki karayolları çalışmasını bu başkana mal ederek adam yağcılıkla başarılı gösterildi. Merak etmeyin Yeni başkanda güzel facebook kullanır, güzel kolaj çalışması yaparsa eskisini hiç hatırlamazsınız bile elleriniz şişer alkıştan. Yeterki yine sorgulamayın.

Sedat
Sedat - 8 yıl Önce

Ya devlet başa ya kuzgun leşe

Akil insan
Akil insan - 8 yıl Önce

Sayın Akil İnsan;İtham ederek yazacağınız yorumlarda lütfen gerçek isim kullanınız.
Editör

Nadir yolsuz
Nadir yolsuz - 8 yıl Önce

Savaş akarcesmeyi camoluga başkan yapanlarin,Savaş akarçesme ile nasıl bir ilişkisi vardı araştırılsın.

serhat karakuş
serhat karakuş - 8 yıl Önce

Ulan adlarınızı kullanamayacak kadar yavşaklarsınız hepiniz dedi koducu yalakalar

HALİL BAKIRHAN
HALİL BAKIRHAN - 7 yıl Önce

15 TEMMUZDA CANIMIZ YÜREĞİMİZ YANDI ŞEHİTLERİMİZE ALLAH DAN RAHMET DİLİYORUM MIYMETLİ HEMŞERİLERİM ALTDAN ÜSDEN VURMAYA GEREK YOK BİZLER BEKLEME SÜRECİNDEYİZ YORUM YOK YANLIZ SAVAŞ AKARÇEŞMENİN FETOYLA BİR BAĞLANTISI VARSA ZATEN YARGILANMA DEVAM EDİYOR EĞER SUÇU VARSA KENDİ ŞAHSIMA ÖZ EĞLADIM OLSA AFFETMEM O GECEKİ TRAĞMAYI BİLEN BİLİR


SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205