Seçim Çamoluk'ta Çalışması İstanbul'da

Çamoluk Belediye Başkan Adayları İstanbul'a kamp kurdular.

Seçim Çamoluk'ta Çalışması İstanbul'da

 31 Mart Mahalli İdareler seçimi için Çamoluk'ta yarışacak adaylar, seçimi kazanabilmek için Çalışmalarını İstanbul'da sürdürüyorlar.
Çamoluk'ta seçime katılacak olan, Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Saadet Partisi Belediye Başkan adayları, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile  İl Genel Meclis Üyesi adaylarının tamamına yakını çalışmalarını İstanbul'da sürdürüyor.
Çamoluk'ta oy kullanacak olan seçmenlerin büyük çoğunluğunun İstanbu'da ikamet ediyor olması, adayları bu yola sevk ediyor.
Özellikle Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi adayları işi sıkı tutuyorlar.
Çamoluk Belediyesi için oy kullanacak mahallelerin kanaat önderleri ile derneklerini ziyaret ederek, yapacakları  çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde buluınuyorlar.
Günde iki dernek ziyareti gerçekleştiren adaylar, zaman zaman da, özel ziyaretlerde bulunarak çalışmalarına katkı sağlıyorlar. 
Bu seçimlerde tüm adayların proje ağırlıklı çalışmalar yaptıkları göze çarpıyor.
Taşımalı seçmen sisteminin adaylara  ciddi mali yük getirdiği dile getirildi.
Bu seçimlerde iddialı olan Cumhur ittifakı partilerinin her birinin, 300-350 bin TL civarında harcama yapacakları açıklandı.

Çamoluk Haber  olarak tüm adayların bize bildirilen projelerini siz değerli  okurlarımıza ayrı ayrı aktarmaya çalışacağız.

Çamoluk Haber














Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2019, 21:21

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
ali  yahya  kaleli
ali yahya kaleli - 5 yıl Önce

Çok güzel

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205