SP Giresun'dan" İnadına Birlik İnadına Kardeşlik"

Saadet Partisi Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir BEKTAŞ son günlerde artarak devam eden terör olaylarını değerlendirdi.

SP Giresun'dan

 

Saadet Partisi Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir BEKTAŞ son günlerde artarak devam eden terör olayları, buna paralel olarak oluşturulmak istenen kaos ortamı ve bölücü faaliyetlere ilişkin bir basın açıklaması yaparak şu ifadelere yer verdi:

“Bugün gelinen noktada her gün masum insanlar ölmektedir. Kan ve gözyaşları her yeri sarmaktadır. Çözüm adımları sonuçsuz kalmakta ve ırkçılık bir virüs gibi her tarafı sarmaktadır. Çözüm için atılan adımlar zayıf, bizim toplumsal hafızamızın ve medeniyetimizin ruh ve tarih kökünden neşet etmiş çözümler değildir. Bu coğrafyanın sorunlarını Amerika ve Avrupa’nın tecrübesiyle çözmeye alışmak bu milleti tanımamak, insanlığı ikiyüzlü ve kandan beslenen batı medeniyetine teslim etmektir.

Milli Görüşçüler olarak inanıyoruz ki insanlığa bir arada yaşama erdemini öğretmiş olan bizler tarihin en büyük barış medeniyetini kurmuş bir ümmetiz. Bizler bu coğrafyada Kürdüyle, Türküyle, Arabıyla yüzyıllardır yaşıyoruz ve bu coğrafyanın barışının insanlığın barışına hizmet edeceğine inanıyoruz.

Milli Görüşün temsil ettiği medeniyet Fatih Sultan Mehmet’in, Selahaddin Eyyubi’nin, Ahmed-i Hani’nin, Abdülhamit Han’ın, Said Nursi’nin ve Erbakan Hocamınız temsil ettiği bir medeniyettir. Türkiye’nin bütün sorunları ancak bu medeniyet perspektifiyle çözülür. Batı medeniyetinin taşeronluğu ile sorunları çözmeye kalkmak insanlığa sadece kan ve gözyaşı getirir.

PKK’yı besleyenlerin ABD, İsrail ve AB ülkeleri olduğu gün gibi ortadadır. O halde AKP hükümeti bu ülkelerle stratejik ortaklığı derhal bırakmalı ve yönünü batı dünyasından bir an önce doğu dünyasına çevirmelidir.” dedi.

Çamoluk
 Haber

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205