SP.Giresun İl Başkanı Tekbaş Erbakan'ın Yanındayız.

Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Süleyman Tekbaş, Giresun teşkilatları olarak kongrede Necmettin Erbakan'ın yanında olduklarını açıkladı.

SP.Giresun İl Başkanı Tekbaş Erbakan'ın Yanındayız.
Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Süleyman Tekbaş, Giresun teşkilatları olarak kongrede Necmettin Erbakan'ın yanında olduklarını açıkladı.
Saadet Partisi Giresun il Başkanı Süleyman Tekbaş kouyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 11 Temmuz2010 da kongre yapıldığını bu kongrede Saadet Partisine darbe vurulmak istendiğini belirterek,Genel Başkan Numan Kurtulmuş’un 310 oyla seçildiğini,Delegeleri toplayamadığını aksine dağıttığını iddia etti.
Tek baş;”Bütün medya güç birliği yapmış Milli Görüş liderine, tabanına ve kadrosuna karşı el birliği etmişlerdir. Örneğin Sayın Taha Akyol’un kongre öncesinde yazdıkları doğrulanmıştır. Sayın Oktay Ekşi kaç yazı yazmıştır bu konuyla ilgili. Bunlar bir iki örnek. Bunları çoğaltabiliriz. Hele bir medya grubu var ki, Milli Görüş milyonluk mitingler yaptığı halde, gazetelerinde ve televizyonlarında tek satır söz etmez ve yer vermezken, 11 Temmuz öncesi ve sonrasında Sayın Kurtulmuş’a umulmadık bir destek vermişlerdir”.dedi

Açıklamasında Tek baş;”11 Temmuz Kongresi Milli Görüş hareketine büyük bir darbe vurulmaya çalışılmıştır. Sayın Kurtulmuş 310 oy ile genel başkan seçildiği halde, takribi 850 delegenin oyunu ve kongre talebini yok saymıştır. Siyasi partiler yasasını, mahkeme kararlarını görmezlikten gelmiştir. Akıllarınca zamana bırakarak delegelerin tek tek ikna edilmesi suretiyle bir sonuca gidileceği sanılmıştır. Delegelerin ancak 33 tanesi ikna edilmiş, ama o arkadaşlarımızın bir kısmı pişmanlıklarını dile getirmişlerdir.

Tüm bunları alt alta koyduğumuzda bir okul olan milli görüş hareketi durdurulmak ve Sayın Erbakan Hocamız bir kez daha siyasi linç edilmek istenmiştir.
Ama oyunları tutmadı tüm teşkilatlarımız Erbakan Hocamızın Yanında olduğunu ısrarla duyurdu.
Her ne kadar il başkanları adına konuşma yapan Ankara il başkanın dediği 66 il başkanı Genel Başkan Sayın Kurtulmuşun Yanında diye açıklama yapsa da gerçek böyle değildir.Giresun il  Başkanı olarak ben de orada idim.Kesinlikle böyle bir şey yoktur.orada bulunan sayıları ancak 35-40’kı bulan il başkanları Sayın Kurtulmuş’un yanındadır.Onlar da İli başkanı olarak kendi şahısları Sayın Kurtulmuş’a destek vermiş olup teşkilatları kesinlikle Sayın Kurtulmuş’a destek vermemektedirler.Özellikle Ankara,İstanbul,Konya,Bursa,Kocaeli,Trabzon,Ordu gibi illerin teşkilatları Erbakan hocamıza bağlılıklarını medya önünde açıkladılar.
Giresun teşkilatları olarak biz de Milli Görüş Lideri Muhterem Erbakan Hocamızın yanında oluğumuzu tüm Giresun Kamuoyuna şerefle duyuruyoruz."
 
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205