Tek Baş'a Göre Füze Kalkanı İsrail ve ABD'Ye Yarayacak

Başkan Tekbaş,füze kalkanı projesi konusunda ilginç açıklamalar yaptı

Tek Baş'a Göre Füze Kalkanı İsrail ve ABD'Ye Yarayacak

Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Süleyman Tekbaş,füze kalkanı sisteminin ülkenin aleyhine olduğunu söyledi.

 Tekbaş,AKP'nin hata yaptığını belirterek"Füze savunma sisteminin Türkiye'nin milli menfaatlerinin tamamen aleyhinedir. "dedi.

Tekbaş şöyle konuştu

"Hükümetin gündeme getirdiği şartların hiçbirisi yerine getirilmediği halde emir büyük yerden geldiği için AKP Hükümeti tıpış tıpış imzayı attı, "Saadet Partisi'nden korktukları için önce evet diyemediler. 'Efendim komutası bizde olursa, şöyle olursa böyle olursa” gibi bir takım şartlar ileri sürüp kamuoyunu aldatıp sonunda imzayı attılar.
Bu kararı dış güçlerin Siyonizm'in planının bir parçasıdır."Bugünkü yöneticiler Saadet Partisi'nden korktukları için bunun iç yüzünü açıklayamıyorlar.

Peki niçin ABD’nin dayatması ile NATO tarafından Türkiye’ye  “FÜZE KALKANI” konulmak istenmektedir.

Bu sorunun cevabını sanıyorum İsrail’in resmi sınırlarını belirlememesi, işgal etmek istediği yer ve bölgelerin henüz daha eline geçmemesiyle açıklamak mümkündür. Büyük İsrail’in kurulabilmesi amacıyla vaat edilen (!) toprakların ele geçmesi için daha savaşılması gereken ülkeler var ve İran bu yolda büyük bir engel olarak duruyor. Ama diğer milletlerin insan ve kaynaklarını kullanarak hedefine ulaşmak, ancak ve sadece Siyonist zekânın becerebileceği bir hiledir. Türkiye bu oyunu aslında biliyor. Ama oyun bozacak hiçbir tezi ve alternatifi bulunmuyor. Elinde ne D-8 ülkeleri dayanışması, ne İslam Savunma Paktı ve ne de İslam Birleşmiş Milletleri gibi savunma mekanizması bulunmuyor. Hükümetin 8 senedir bu konuda atılmış tek bir adımı bile yok, söyleyecek sözü de yok. Türkiye, İran’ın ismi geçmesin demekle İran’ı koruduğunu sanıyor.NATO başlangıçta savunma amaçlı olarak kurulan  bir kuruluş olmasına rağmen şimdi  vahşice saldıran  bir kuruluş haline gelmiştir. Biz bu NATO’ya asla güvenemeyiz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205