Turgay Yenice BBP'den Aday oldu.

Çamoluk AK Parti Belediye Başkan aday adayı olan Turgay Yenice, Rotayı BBP'e çevirdi.ı

Turgay Yenice BBP'den Aday oldu.
 Çamoluk’da AK Parti aday adaylarından olan Turgay Yenice,Savaş Akarçeşmenin tercih edilmesiyle birlikte,Ak Partiden ayrılarak den ayrılarak Büyük Birlik Partisi Saflarına katıldı.
Daha önce Çamoluk Haberin gündeme getirdiği,Turgay Yenice'nin Ak Partiden aday gösterilmediği takdirde,bağımsız yada başka partiden aday olacağı haberi şimdi gerçekleşiyor.

Kendisiyle görüştüğümüz Turgay Yenice, haberi doğrulayarak,"Seçmenin isteği dorultusunda Ak Parti den aday olmak için son ana kadar bekledik. Şimdi ise kendi yolumuza devam ediyoruz. Çamoluk için hayırlı olsun" dedi.

 

Ayrıntılar  Geliyor.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
ilyas akarçeşme
ilyas akarçeşme - 10 yıl Önce

daha dün çamoluk dernek kongresınde tum baskan adayları konuştu,turgay yenıce bey türkiye ve dünya liderinin partısıne boyle hakaret etmek bana yakışmaz demıstı,sayın yenıce ne oldu ne değişti de şımdı boyle oldu.daha taze bır vıdeo izlemızde fayda var http://www.youtube.com/watch?v=nRe0oaLVMlQ

çamoluklu
çamoluklu - 10 yıl Önce

turgay yenice aday olmayacağım dedi ama siyaset böyle bir şeydir 2002 seçimlerinde mhp den istifa eden devlet bahçelide aday olmayacam dedi ama ne hitmetse hala genel başkan başbakanda bedelli garibana hakaret olur dedi ama ne hikmetse 3. bedelliyi çıkardı bu ve buna benzer birçok örnek var yani demek istediğim oki siyaset yalandan ibarettir...

erhan yenice
erhan yenice - 10 yıl Önce

Bu yorum, kendi isteği üzerine kaldırılmıştır.

ilyas akarcesme
ilyas akarcesme - 10 yıl Önce

erhan yenıce bey kımı ezeceksınız,siz secımlerı ne olarak goruyorsunuz,kabılecılık,köyculukmu yapacagız yoksa hepımızın ortak noktası olan çamoluğumuza hızmet noktasında kım hayırlı olacaksa o kısıyımı sececeğız.bu kınınız kıme ,size göre akp yalan olabılır fakat ak partiye,saadet partısıne,mhp ye,chp ye ve diğer partılere gönul vermıs ınsanları mı ezeceksınız...sayın yenıce eğer çamoluk derneğınde ettığı sözü yiyecekse diyecek hıc bırsey yok...30 mart'ta halkımız herşeyin cevabını sandıkta verir bundan kımsenın suphesı olmasın.

ADEM GARİP
ADEM GARİP - 10 yıl Önce

Turgay yenice şayet AKP de kalsaydı ve her hangi bir yerden belediye başkan adayı olmasaydı ozaman ne büyük adam denirdi. Çünkü birilerinin menfaati bu durumda daha hedefine yakınlaşmış olurdu. Şimdi Turgay yenice başka bir tercihte bulununca tü kaka oldu. bu samimiyettten yoksun yorumların hiç bir değeri yoktur. Herkes kendi hür iradesiyle tetcih hakkını kullanarak seçmenin karşısına çıkma hakkına sahiptir. Hizmet sadece bir partiye ait bir durum değildir.Entrikasız belediye başkan adayı olan Her adaya başarılar diliyorum. Hepiniz çamoluklusunuz. herkes diğerine hakaret etmeden kendi yapacaklarını ortaya koymalıdır.

çamoluklu
çamoluklu - 10 yıl Önce

http://www.youtube.com/watch?v=nRe0oaLVMlQ linkindeki videoyu izleyiniz. diyorki eğer ak parti aday göstermezse başka partiden aday olacağımı iddia eden çamolukhaber yalan söylüyor diyor. eğer olursam bu dünya liderine hakarettir diyor. 3 kelimeyi 5 saatte konuşan adamdan başkanı kabilecilik yaparak başkan yapmak isteyenler var. davut tepeyurt yada savaş skarçeşme başkan olur ise Çamoluk kalkınır yoksa aynı tas aynı hamam. bana soracak olursanız iktidar partisinin adayını seçmeliyiz. çünkü iktidar alucrada sıkıntı yaşıyor çamolukta kazanması durumu var üstelik savaş akarçeşmenin devlet dilini bilmesi çamoluk için büyük kazanç olur.

ilyas akarçeşme
ilyas akarçeşme - 10 yıl Önce

adem garip bey'in -Herkes kendi hür iradesiyle tercih hakkını........ile başlayan ve yorumun sonuna kadar olan kısıma,sonuna kadar katılıyorum fakat hür iradenin tercih hakkı taa başından beri rotasını belirlemeyen,a partisinden girelim o olmazsa,b partisine girelim,o olmazsa c partisine girelim....bunun sonu yok.burada dik durmak önemli. tercih hakkı meselesi bir yola çıkmadan artılarını eksilerini iyice düşünüp,rotayı belirleyip,bismillah deyip yola çıkmaktır ve hedefine erişinceye kadar sağa sola yalpalamadan dümdüz inandığın yolda emin adımlarla hedefe ulaşmaktır,a partisine ve dünya liderine hakaret etmem dediğin zaman bunun gereğini yapmak lazım. istifa edip başka yollara girmek en ağır hakarettir,bundan şu çıkar sadece menfi isteklerin olmadı mı sürekli sabit bir yerde duramazsın.rüzgar nereye eserse oraya ve sonuç olarak hedefsiz rotasız hiç bilinmeyen bir yere sürüklenirsin.

ÇAMOLUKLU
ÇAMOLUKLU - 10 yıl Önce

HAYATIMDA HİC BBP'SİNE OY VERMEDİM AMA BBP'SİNDE MUHSİN YAZICIOĞLUNDAN ASLA YALAN DOLAN GÖRMEDİM BENCE ADAY OLMALI 3 OYUM VAR HEPSİ BBP'SİNİN OLSUN


SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205