Üsküdar'da Çamoluklular Buluşması

Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonla Çamoluklular biraraya geliyor.

Üsküdar'da Çamoluklular Buluşması

2015 Haziran ayında yapılacak genel seçimlerin yaklaşması ile birlikte,partiler çeşitli organizasyonlar yapmaya başladı.

Ak Parti Üsküdar İlçe teşkilatı da "Türkiye Üsküdar'da Buluşuyor" organizasyonu ile Üsküdar'da oturan vatandaşları hemşehrileri ile buluşturmayı amaçlıyor.

Organizasyonun ilk buluşması da "Çamoluklular Üskürda'da buluşuyor" olacak.

26 Nisan 2015 Pazar günü saat:19:00 da başlayacak olan etkinliğe,Sanatçılar Nurettin Bay ve Hüseyin Düz katılacak.

 Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığının ev sahipliğinda yapılacak olan  geceye,Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile birlikte Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme'nin de katılacağı açıklandı.

Organizasyonla ilgili olarak Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada;

Ak Parti  Üsküdar ilçe başkanlığımız, Üsküdar'da oturan tüm vatandaşlarımızı hemşehrileriyle buluşturuyor. un ilk organizasyonu ÇAMOLUKLULAR ÜSKÜDAR'DA BULUŞUYOR. 

İlçe başkanlığımızın ev sahipliğinde, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ve Çamoluk Belediye Başkanımız Savaş Akarçeşme' nin katılımıyla, organizasyona gelen Çamoluklu hemşehrilerimizin, Kelkit Vadisi'nin sevilen isimleri Nurettin BAY ve Hüseyin DÜZ şarkılarıyla memleket hasretini giderecekler.

Tüm Çamoluklu hemşehrilerimizi 26 Nisan Pazar Günü Saat:19:00 da, Üsküdar Bağlarbaşında İlçe Başkanlığımıza bekliyoruz. denildi.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205