Veysel Ekmen Değil,Hasan Ekmen Aday Adayı Oldu.

Veysel Ekmen'in kardeşi,Hasan Ekmen Milletvekili aday adayı oldu.

Veysel Ekmen Değil,Hasan Ekmen Aday Adayı Oldu.
 Eski Üsküdar Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Ekmen'in, Ak Parti Giresun Milletvekilliği için aday adayı olduğu açıklandı.

Abisi Veysel Ekmen'in Milletvekili aday adayı olacağı iddia edilen,ancak 10 Şubat itibari tarihi itibari ile, görevde bulunduğu İller Bankası Başkan Vekilliği görevinden ayrılmayarak bu iddiaları boşa çıkardı.

Hasan Ekmen'in aday adayı olduğunu, kendisinin de  15 günde bir  köşe yazılarının yayınlandığı  Cafe Siyaset' isimli haber sitesi açıkladı, Site verdiği  haberde, Hasan Ekmen'in Ak Parti Giresun Milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Hasan Ekmen,2009-2014 yılları arasında Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcılığı ve Belediye Meclis Üyesi görevlerinde bulundu.

Hasan Ekmen'in yayınlanmış iki kitabı bulunuyor.
Hasan Ekmen'in Üsküdar Belediyesinde görev yaptığı dönemde,geliştirdiği, "Süper Hizmet Sistemi", "Optimizasyon" ve "Vatandaş İlişkileri Yönetimi ve Sosyal Belediyecilik" konularında Üsküdar Belediyesi'ne gerek ulusal gerekse uluslararası alanda birçok ödül kazandırdığı açıklandı.

Hsan Ekmen'i Çamoluklular özellikle Bal Festivalinde yaptığı sunuculuklarla tanıdı.

Yoğun talebin olduğu, Ak Parti Giresun Milletvekili aday adaylığı için başvuracakların yaklaşık 25 kişiye ulaştığı ,bunların arasından yalnız dört aday kabul edilecek.

Hasan Ekmen adının süpriz olduğu aday adayları arasında, İl Başkanı Hasan Aydın,Eczacı Hatice Kocaoğlu,Miletvekilleri,Mehmet Geldi,Adem Tatlı, ve Eski Millet Vekillerinden Turhan Alçelik,Ali Temur ve Eski Giresun Üniversitesi Rektörü Yılmaz Can gibi isimler yer alıyor.

Özellikle Yılmaz Can için Nurettin Canikli'nin devrede oduğu ve birinci sıranında Yımaz Can'a verileceği iddia ediliyor.

Hasan Ekmen'in güçlü rakipler karşısında zor bir aday olabilme süreci geçirmesi bekleniyor.

Yöremizde Ekmen sülalesi, Siyasete ve bürokrasiye ilgisiyle biliniyor.( Arif Efendi(Ekmen) Tevfik Ekmen (Arif Efendinin Oğlu Milletvekili) Veysel Ekmen ve Hasan Ekmen)

Çamoluk Haber
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
sedat sinan
sedat sinan - 9 yıl Önce

Anları seviyoruz

fuat tüysüz
fuat tüysüz - 9 yıl Önce

Hasan abi seni kimse ezip geçemez Allahın izniyle yanındayız sen bizim vekilimizsin sen kazanacak sin saygilarima

necmi bayındır
necmi bayındır - 9 yıl Önce

hayırlısıyla başkan

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205