Yeni BAŞKAN adayı Hacı Halil Canik

Çamoluk Derrneğinde süpriz gelişme

Yeni BAŞKAN adayı Hacı Halil Canik

 27 Aralık'ta yapılacak olan Çamoluk Derneği olağan kongresinde yeniden  başkan adayı olduğunu açıklayan Fatih Aydın çekilerek süpriz yaptı.
Çamoluk Derneği  20 Aralık 2015 Pazar günü yaptığı  Yönetim Kurulu toplantısından sonra, ortak aday olarak, Pınarlı Köyünden Hacı Halil Canik'i destekleyeceklerini açıkladı.

Fatih Aydın imzası ile  üyelere gönderilen mesajda, "27 Aralık Pazar günü yapılacak Çamoluk Derneği Genel Kurlunda, mevcut yönetim kurulumuzun adayı Hacı Halil Canik'tir. Hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.
Çamoluk Haber'e açıklama yapan Fatih Aydın;Son dönemde  Giresun Federasyonu Başkan Yardımcılığı ve GİK üyeliği aldığını, bunu yanında Karadeniz Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine de seçildini dile getirerek, bu görevlerin ciddi bir mesai  gerektirdiğini bu nedenle  Çamoluk Derneği Başkan Adaylığından çekildiğini açıkladı.

Derneğe yakın kaynaklar,Fatih Aydın'ın bu kararı almasında Veysel Ekmen'in etkili olduğunu söyledi.

Son yapılan Yönetim Kurulu toplantısı öncesinde, Çamoluk Dernek Merkezinde, Yönetim kurulu ile biraraya gelen,Veysel Ekmen,Çamoluk Kaymakamı Kemal Karahan,Adnan Çombaş,Yaşabey Kalebaşı,Adnan Karabul,Müşaver Çolak,Nevzat Kaleli,Hasan Ekmen ve Selami Sürücü'nün durum değerlendirmesi yaptıkları bildirildi.
Seçimlere kısa süre kalması nedeni ile,Yeni Aday Hacı halil Canik'in en kısa sürede Yönetim Kurulu Aday listesini hazırlayarak,Kamuoyuna açıklayacağı tahmin ediliyor.

Çamoluk Haber


Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2015, 10:32

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 8 yıl Önce

sayın hacı halil canik beye şimdiden hayırlı olsun. cenabi Allah işin kolaylaştırsın.
çamoluk adına her aday güzel projeler sunacaktır mutlaka. her projenin ise nakit sorunu olacağı mutlaktır. ileriki yıllarda yapılacak projelerin nakit sıkıntısını aşmak için mutlaka ama mutlaka şimdiden yatırım yapmak gerekli. yöremizde ise en güzel yatırımın ağaç dikmek olacağını ve bu ağacında dut ağacı olması gerektiğini kıymetli adaylarla paylaşmak istedim. yöremizde hazine arazileri orman arazileri boş olarak durmakta ve hızla denizlere verimli topraklar akıp gitmekte iken, bizler büyükşehirde çile çekmekteyiz.
adaylardan ricam, ilk açıklayacakları festival tarihleri olmasın. festivaller en son sırada yer almalı diye düşünmekteyim. festivaller yöreleri kesinlikle tanıtmıyor. kaldı ki iki günlük festivalleri ekonomik hiçbir kazancı olmamakta.
tüm adaylara hayırlı olsun..kemal kuşcul - zagpa - bayırköyü

FATİH AYDIN
FATİH AYDIN - 8 yıl Önce

değerli editör; bu karari almamda veysel ekmen'in etkili olduğuna dair bir cümle kurmuşsunuz. derneğe yakin kaynaklari açiklar misiniz. böyle yuvarlak ifadelerle habercilik yapılmaz. kaynaği açıklamak durumundasiniz. siz beni aradiniz. ben de size güzelce izah ettim. bu karari almam da size söylediklerim dişinda ne bir eksik ne bir fazla vardir. sosyal medyadan da takip ettiğiniz üzere çamoluk derneğinden ölçek olarak çok çok büyük kurumlarda faaliyetler icra etmekteyim. bu nedenle zaman sorunumuz had safhaya ulaştı. 16 yildir çamoluk derneğinde emek sarf ettik. fatih aydin ismi bildğiniz üzere hep hoşgörü ile anilir. 16 yil boyunca kimseyle kavga ettiğime şahit olmadiniz. 2 yillik başkanlik sürecimde gerçekleştirdiğimiz çok sayida ilk ile birlikte bir ilk daha gerçekleştirerek haci canik beyi kendi irademle ve hazirun önünde aday olarak açikladim. bu iradenin bundan sonra dedikoducu zihniyete örnek olmasi gerekir. bu iradeyi alkişlayacağiniz yerde altinda çapanoğlu aramak hoş değil.

murat özdemir
murat özdemir - 8 yıl Önce

imes sanayicisi bizde hidrokraft ltd şti olarak sn hacı halil canik beye başarılar dileriz...

Yavuz fenerci bereketzade camii imamı
Yavuz fenerci bereketzade camii imamı - 8 yıl Önce

Değerli kardeşim hacı canik beye ve bir çoğu geçmişde beraber çalıştığımız bir birinden değerli yönetim kurulu kardeşlerime seçilmiş oldukları yeni görrvlerinde başarılar dilerim.ekip gerçekten genç ve dinamik,pırıl pırıl.çok güzel. çamoluk insanı genel olarak dindar ve muhafazakardır burda birazda size iş düşüyor hatta biraz değil çok iş düşüyor.onun için milli ve manevi değerlerimizi daha çok ön plana çıkararak bir yol haritası belirlenirse çok daha ilgi ve saygı göreceğine olan inancım tamdır. bu konuda çamoluğumuzun yetiştirdiği bir birinden değerli dinamikleri var, onlarla da neler yapılacağı konusunda fikir alış verişinde bulunulursa çok daha faydalı olacağına inanıyorum.artık bazı şeyleri yüzeysel yapmaktan ziyade fark yaratmak ve iz bırakmak gerekiyor.hayatı yaşarken farkında olarak yaşamak gerekir.çünkü bizim peygamberimiz önderimiz rehberimiz efendimiz aleyhisselatü vesselam hayatı yaşarken farkında olarak yaşayan bir peygamberdi.o peygamberin ümmeti olarak bizde onu örnek almalıyız ve onun izinden hitmeliyiz. bulunduğunuz yeri ve konumuzu hiç küçüksemeyin aslolanda zoru başarmaktır. Sizin bir çok şeyi başaracağınıza inanıyorum bir çoğunuz zaten dernekte çok eskisiniz artık çıraklık,kalfalık ve ustalık dönemimize geldiniz artık size usta gibi hareket etmek yakışır ustalık döneminizde size başarılar dilerim.hepinizi sevgiyle ve muhabbetle kucaklar saygılar sunarım. Enkısa zamanda görüşmek sileğiyle. Tekrar hayırlı olsun. Allah'a emanet olunuz.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205