Yeni Kaymakama Yerinde Ziyaret

Çamoluk Dernek Başkanı Yeni Kaymakamımızı Mudurnu'da ziyaret etti.

Yeni Kaymakama Yerinde Ziyaret

 1 Eylül 2018 Kaymakamlar kararnamsiyle Çamoluk'a tayin olan Mudurnu Kaymakamı Efecan Şahin'i, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik ve Başkan Yardımcısı Ünal Sarıdoğan ziyaret ettiler.
Mudurnu Kaymakamlığında gerçekleşen ziyarette,  yeni Çamoluk Kaymakmına hayırlı olsun dileklerinde bulunan Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik ve Başkan Yardımcısı Ünal Sarıdoğan Çamoluk hakkında da yeni kaymakam bilgi verdiler.
Ziyaret ile ilgili olarak Mudurnu Kaymakamı Efecacan Şahin'de sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak ziyaret için teşekkürlerini dile getirdi.

Çamoluk Haber



Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2018, 20:41

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem Düzyurt
Adem Düzyurt - 6 yıl Önce

Eskiden biz camoluklu olarak kaymakamımızı pazar tepesinde karşılardık eeee devir değişti şimdiki atanan camoluga yeni kaymakamımızı eski görev yeri olan mudurluda makamında karsiladik vatana millete hayirli ugurlu olsun...

Mustafa Akkara
Mustafa Akkara - 6 yıl Önce

Adem Düzyurt bey bu ziyaretin neyini beğenmediniz acaba. i̇lçene gelecek olan mülki idare amiri ile ilçenin stk başkanının tanışması ve kaynaşmasında ne gibi sakınca olur. benim bildiğim pazar tepesinde siyasiler karşılanıyordu. diyeceğim odur ki laf olsun diye eleştiri yapmanın faydasından çok zararı olur.

28Camoluk34
28Camoluk34 - 6 yıl Önce

Hayirli ugurlu olsun.
InsAllah butce yok diyip gun doldurup gidenler gibi olmaz. Yoksa bir sekilde diger kardes,komsu ilce il belediyeleri ile sicak temas icinde bulunmali onlardan da destek almali gerekirse.
Daha il merkezinden ilceye gidecek bir ulasim araci bile yok ne yazin ne kisin.
ilimiz olan Giresun havalimanini kullanarak ilceye gelmek mumkun degil. Bu nasil bi istir. Nasil bir kamu yonetimidir. Belediye desen ayni. Kimse aman ben bisey yapmim kabahat bana patlamasin havasinda.
Butce yoksa git il bld. Baskanina valiligine konus anlat, sun projeni bakalim noluyor.
Bu belediye para gider diye ilce futbol takimini bile kapatti. Yazikkk
Sonra Camolukda genc yok.....

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205