Yeni Partinin İsmi Belli Oldu

Saadet Partisi'nden ayrılan Numan Kurtulmuş ve arkadaşlarının kuracağı yeni partinin ismi belli oldu...

Yeni Partinin İsmi Belli Oldu

Çamoluk ve yenice Belediye başkanlarının da katılmak niçin istifa ettikleri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un Parti çalışmalarında  sona yaklaştığı partisinin adının Halkın Sesi Partisi" olarak açıkladı. Partinin kısaltımış adı ise HASPARTİ.

 olacağı öğrenildi.

Kurtulmuş ve arkadaşlarının Rixos Otel'deki toplantıları sürüyor.

Habervaktim'in edindiği bilgilere göre, toplantıda Kurucular Kurulu listesi yeniden gözden geçirildi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının bir diğer gündem maddesi partinin adı ve amblemi oldu. Toplantıda tüzük ve program da görüşüldü. 

Öte yandan, Kurtulmuş'un partisi kurucular listesinde kamuoyunun yakından tanıdığı eski milletvekili ile Milli Görüş partilerinde önemli görevlerde bulunmuş ve Kurtulmuş'un ardından SP'den istifa etmiş çok sayıda isim bulunuyor.

Devlet eski Bakanı Hasan Aksay'ın kızı Tuba Albayrak'ın da Kurtulmuş'un partisinden siyasete atıldığı öğrenildi.

ŞENER'İN KADIN KOLLARI BAŞKANI

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener'in Kadın Kolları Genel Başkanı Filiz Kozan'ın da bu görevinden ayrılarak, Kurtulmuş'un partisine katıldığı da gelen bilgiler arasında.

VAHİT BIÇAK, ŞEFİK DURSUN, HAYRİ KIRBAŞOĞLU

Numan Kurtulmuş'un partisi kurucuları arasında Prof. Dr. Vahit Bıçak'ın da bulunduğu öğrenildi. Prof. Dr. Şefik Dursun ile Prof. Dr. Hayri Kırbaşoğlu da Kurtulmuş'un yeni partisinden siyasete atılan akademisyenlerden.

DİKKAT ÇEKEN İSİMLER
HASPARTİ Kurucular Kurulu'ndan bazı isimler:

Kurucular listesinde Prof. Dr. Çağrı Erhan'ın da yer aldığı öğrenilirken, Erhan, DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk'a yakın bir isim olarak biliniyor. Eski milletvekillerinden Beyhan Aslan da Anap'ta Başkanvekilliği yapmış biri. Kurtulmuş'un partisindeki bir diğer dikkat çeken isimler ise DP'li eski bakanlardan Refaiddin Şahin ile Anaplı eski İçişleri Bakanı Rüştü Kazım Yücelen'in kayınbiraderi Namık Sinanoğlu oldu.

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Abdulaziz Tandik, Abdülhamit Gül, Abdullah Arar, Abdullah Uzun, Abdullatif Evin, Ahmet Akçay, Ahmet Bakcan, Ahmet Bilgin, Ahmet Demircan, Ahmet Erdoğadu, Ahmet Feyzi İnceöz, Ahmet Kuru, AHmet Münir Yaşar, Ahmet Okur, AHmet Sünnetçioğlu, AKif Gürdoğan, Ali Aktaş, Ali Öztürk, Alper Gencer, Salih Aydıner, Arif Calban, Arslan Polat, Aydın Yardımcı, Ayhan Demir, Aynur Demiray, Bahri Zengin, Bahtiyar Arslan, Banu Atabar, Birol Kiraz, Celal Kazdağlı, Prof. Dr. Cengiz Çakmak, Cevat Özkaya, Prof. Dr. Çağrı Erhan, Ebru Kurban, Ekrem Baki, Emine Arslan, Emine Uçak Erdoğan, Enis Başakın, Enver Bakırcı, Erdinç Yazıcı, Erol Erdoğan, Prof. Dr. Erol Göka, İbrahim Ertan Yülek, Ethem uludağ, Eyüp Kanar, Fethi Aca, Fikret Karapekmez, Fuat Fidan, Fuarkan Torlak, Gönül Kafkas, Halil Aydın, Halil Yıldız, Halit Özel, Hasan Kaya, Hatice Aydın, Prof. Dr. Hayri Kırbaşoğlu, Dr. Hüseyin Güleç, İbrahim Durmaz, İbrahim Tenekeci, İlknur Karaaslan, İlyas Dönmez, İlyas Keskin, İsmail Aydos, İsmail Karaduman, İzzet Çelik, Kemal Albayrak, Kenan Nuhut, Lütfü Esengün, Emin Aydın, Emin Aydın, Mahmure Boyalı, Mehmet Sıddık Kara, Süleyman Metin Kalkan, Miktat Şahin, Mukaddet Başeğmez, Murat Kargılı, Musa Akbal, Mustafa Alkayış, Mustafa Canbey, Mustafa Enesoğlu, Mustafa Özkan, Doç. Dr. Mustafa Tekin, Mücahit Yanılmaz, Müfit Yüksel, Naci Terzi, Nazım Maviş, Nedim İlci, Nevzat Sudaş, Nezahat Albay, Niyazi Güney, Mustafa Niyazi Yanmaz, Nurettin Aktaş, Orhan Şişman, Osman Aktığ, Osman İbrahim baş, Ömer Özmeni, Ömer Vehbi hatipoğlu, Özlem Urgancıoğlu, Rahmi Korkmaz, Remzi Çakır, Rıza Yorulmaz, Sefa Çöl, Saffet Topaktaş, Salih Kaçır, Saliha Sasa, Selahattin Aydın, Selami Yaşık, Semih Simitç, Semra Ünsal, Serkan Acar, Seyfullah Şahin, Sinan Sungur, Süleyman Pektaş, Şahin Kılıçarslan, Prof. Dr. Şevik Dursun, Tuba Albayrak, Türker Sartabaş, Urgan Ergin, Ümmet Kandoğan, Prof. Dr. Vahit Bıçak, Veli Tolu, Yahya Çevik, Yaşar Yıldız, Prof. Dr. Yusuf Tuna, İsmail Zekai Kutan, Ziynet Kır...
kaynak: Habervaktim.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet VURAL
Mehmet VURAL - 4 yıl Önce

Sevgili kardeşim tekrar çok geçiş olsun inşaALLAH rabbim bizler bütün ümmeti Muhammet’i böyle hastalıklardan musibetler den korusun inşaALLAH

Osman ÇOLAKEL
Osman ÇOLAKEL - 4 yıl Önce

Büyük geçmiş olsun. Diğer hastalarımıza da Allah dan şifalar diliyorum.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205